Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

artık benimde bir günlüğüm varrrr

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri artık benimde bir günlüğüm varrrr Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: novosibir Nickli Üyeden Alıntı ecemcim merhaba üzülme böyle, malesef ki en fazla zarar en yakınlarımızdan geliyor, eğer ki bunlar arkadaşlarınsa onları hayatından biraz eksiltmeyi deneyebilirsin. ben bu sene bazı arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım, hiç görüşmüyorum. enerjimi çekiyorlarmış şimdi daha iyiyim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

artık benimde bir günlüğüm varrrr

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-09-2008, 11:44 AM   #111 (permalink)
ECEM18
Guest

Standart Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr

Alıntı:
novosibir Nickli Üyeden Alıntı
ecemcim merhaba üzülme böyle, malesef ki en fazla zarar en yakınlarımızdan geliyor, eğer ki bunlar arkadaşlarınsa onları hayatından biraz eksiltmeyi deneyebilirsin. ben bu sene bazı arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım, hiç görüşmüyorum. enerjimi çekiyorlarmış şimdi daha iyiyim :) kendini üzme,
başkalarının düşüncesi yaptıkları moralini hiç bozmasın. senin mutlu olmanı engelleyen biri varsa, onun değerini düşür. şunu düşün mesela, bir devlet dairesine gittin, yüzler sana karşı asık, surat yok o kişi için yedi yaşındaki bir çocuk olarak düşün, ya da trafikte, sokakta sana biri bağırıyor mesela,
annesi tarafından iyi yetiştirilmeyen, zavallı biri olarak düşün o kişi hakkında, sana yapılanları, söylenenleri üzerine alınma, serbest bırak başka tarafa gitsin.
mutlu ol, gül. :))
keşke bunu yapan yakın arkadaşlarım olsa onları hayatımdan çıkarmak daha kolay olurdu.zaten o tip arkadaşlarımın hepsini hayatımdan çıkardım negatif olan düşünceleriyle ve enerjisiyle beni rahatsız eden herkesi çevremden uzaklaştırdım onlarla görüşmüyorum ama aile içinde olanlara bunu pek uygulayamıyorum nekadar uzak davransamda yine beni birşekilde üzmeyi rahatsız etmeyi başarıyorlar.ailem dediğim herzaman yardımlarına koştuğum desteğe ihtiyaçları olduğunda yanlarında olduğum kişiler benim en mutlu olduğum anda bana sırt çeviriyorlar.ben kötü birşey yapmışım gibi sürekli ziyaret eden dertlerini anlatmaya gelen kişiler artık gelmiyorlar benim yüzüme bakmıyorlar niye benim başarım onları bukadar rahatsız ediyor onu anlayamıyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 07-09-2008, 12:20 PM   #112 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough

Ecemciğim novosibire bende katılıyorum.Hayatında fazlalık olanları hatta ona şöyle diyeyim sana değer vermeyen seni üzen seni yoksayanları hayatında daha fazla yer alıp seni üzmelerine izin verme.Ben bu hatayı çok yaptım hayatımdaki tüm insanalaran haddinden fazla değer verdim.Onların üzülmesi istremedim belki üzerlerine fazla gittim.Haddin den çok fazla değer verdim.Aslında bazıları bu değeri hiç hak etmeselerde bu hatayı yaptım.Onlar bana değer vermemelerine rağmen beni yok saymalarına rağmen benim mutlu günümde benimle mutlu olmayıp benim sevincime ortak olmamalarını rağmen hatta bir selamı bile esirgemelerine rağmen en kötüsü ise beni yok saymalarına rağmen ben değr vermeye çalıştım.Hatta böyle davranmalarınının nedenini hep kendimde aradım.Acaba onları kırdımmı yanlışmı davrandım diye düşünüp üzüldüm.Onlardan özür dilemeye çalıştım ama onlar beni yok saymaya devam ettiler.Bırak özrü kabule selamımı bile almamaya başladılar.Sonra bende karar verdim hayatımda bundan sonra herkese hakettiğiğ değeri vermeye karar verdim.Beni yok sayanaları bende yok sayacağım.Çünkü eğer böyle yapmazsam en çok üzülen benb oluyordum.Düşün ecemciğim onlar gerçekten senin dostun olsaydı senin en mutlu en sevinçli zamanında yanında olmnaları gerekmezmiydi.Senin sevincini mutluluğunu paylaşmaları gerekmezmiydi.Demekki onlar senin gerçek dostların arkadaşların değilmiş. Sana tavsiyem böyle insanaları hayatından bir an önce çıkarman.Çünkü sonunda üzülen sen oluyorsun.Onların seni daha fazla üzmelerine izin verme.
Alt 07-09-2008, 02:46 PM   #113 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Ecem'cim ben senin yanlış birşey yaptığına inanmıyorum,bu konuda kendini sorumlu hissetmemelisin.Hepimizin hayatında oluyor ne yazık ki böyle şeyler.Bazen başarılarımız insanları rahatsız edebiliyor,senden uzaklaştırabiliyor.Ama bu senin kötü yada yanlış bir insan olduğunu göstermez ki canım.İçlerine başkalarının mutluluğunu sindiremeyen insanlar bu tarz davranışlarda bulunabilirler.Sanırım kazandığın okul için aldığın tepkiler bunlar.Ama sana değer verenler,seni gerçekten sevenler hepyanında bunu görüyorsun.Serpil ablam bak ne kadar sevinçli ve olumlu,ne kadar mutlu,ne kadar gurur duyuyor seninle ve her fırsatta bunu dile getiriyor.Bu yetmez mi insana.Bence yeter.

Sen başarını bunlarla gölgeleme bitanem.Sen istediğini başardın,hedeflerini önüne koyun,azmettin,istedin ve elinde artık zafer bayrakların var.Bırak insanlar ne düşünürlerse düşünsünler,sana uzak olmayı seçiyorlarsa seçsinler.Eğer sen doğruyu yaptığına inanıyorsan,için rahatsa kafana takmana ne gerek var.Yakında okulun açılacak,hayatta ayakların daha sağlam basmaya başlayacak.Anneciğin yanında olduktan sonra diğer insanların ne önemi var canım.Yakın akraban olabilirler,hatta can ciğerin bile olabilirler.Ama senin başarını hazmedemiyorlarsa bu senden değil onlardan kaynaklanıyordur canım.Sen kendine güven,her zaman doğru adımlar atmaya çalıştığından ve iyiyi istediğinden emin ol.Onlarda ama geç ama erken bunu anlayacaklardır.Ve hatalarının farkına varacaklardır.

Yanlış yapmadığından eminsen,hayatından insan çıkarmana da gerek kalmaz.Ama kafanda şüphelerin varsa mümkün olduğu kadar uzağa kaçarsın.Sen bilirsin ne yaptığını adın gibi ama kendine itiraf etmekte bile zorlanırsın.

Ama senin böyle bi durumun yok.Çok mutlu olman gereken bu günlerde lütfen sevincini kamçılayacak duygulardan uzak durmaya çalış gülüm.

Kocaman öpüyorum seni,akıllı bıdık 
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 03:08 PM   #114 (permalink)
ECEM18
Guest

haklısın redflowerscım sanırım benim zayıf anıma denk geldiler aslında ben daha güçlü olurdum bukonularda sorun etmezdim.canım annecim o kadar mutluki kızım üniversiteye gidicek diye o kadar yoruluyor yinede durup oturmuyor.bir telaş,heyecan,sevinç içerisinde koşturuyor eşya hazırlıyor annemde babamda okadar mutluki şuan hiçbirşey onlara zor gelmiyor.canım babacım benim herhaftasonu geleceğimi sanıyormuş akşam gelmeyeceğimi söyleyince birazcık üzüldü benim için çok değerliler onların butip şeyler yüzünden mutluluklarına gölge düşürmemeliyim teşekkür ederim redflowerscım
Alt 07-09-2008, 03:45 PM   #115 (permalink)
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute

canım benim sen bizim bir tanemizsin seni hiç kimse üzemez sen ve biz bu kadar mutluyken bunu kimse engelleyemez. o akraba müsfetteleride kim oluyor biz varken sen hiç birşeyden korkmacanım kızım benim ben ve baban senin her zaman arkandayız. o kişiler ne karakterde olduklarını artık saklayamadılar.polyannacılık bu kadar sürdü bunu bu kadar bil.biz sağoldukça korkma ve yılma çünkü hayatında bu tip insanlar olabilir bundan sonrada yılma sen kimin kızısın unutma senin her zaman arkandayım canım beniiiimmmmmmm
Alt 08-09-2008, 01:32 PM   #116 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough

Sevgili ecem hayatında mutlu anında bu en güzekl günlerinde o dediğin arkadaş müsvetteleri yoksa ne olacakki.Senin yanında doğru da yapsan bazen hatalara yanlışlara da düşen her zaman senin yanında arkanda olan bir ailen var.Bu ailenin desteğini ve sevgisini düşünerek lütfen o sevgiyi değeri haketmeyen insanalr için üzülme.Bilakis sevin sevinki bu olay sayesinde onların maskesi düştü gerçek yüzleri ortaya çıktı.Sen ailenin değerini kıymetni bil onlar inan her zaman senin le beraber gülüp seninle beraber ağlayacaklardır.Zaten gerçek dostların birgün seni er geç bulacaktır.Hatta şöyle bir etrafına bak belki hiç farkına bile varamadığın dostların vardır.Sen başkaların sahte dostluklarıyla sevinirken yanı başındaki dostlarını göremiyor olabilirsin.Belki o dostun komşundur sınıf arkadaşındır ev sahibindir.Alış veriş yaptığın esnaf arkadaşlarındır.Ama mutlaka çevren de gerçek dostların vardır.Bu sahte dostlar için üzülmeye değmez.Senin bu günlerde üzülmen değil mutlu olman lazım.Bu günler senin en güzel en mutlu günlerin.Bu güzel günlerine kimsenin gölge yapmasına izin verme.
Alt 08-09-2008, 03:10 PM   #117 (permalink)
ECEM18
Guest

cedrus48 ben okonuyu artık halletmeye başladım bence dostun sahtesi olmaz zaten benim konumun dostlukla alakası yok bu sitedekiler ve annem babam sayesinde birçok şeyi hallettim bukonuyuda hallettim sayılır.ama dostlukları karıştırmayalım işe benim sorunum aile içindeki kişilerleydi
Alt 09-09-2008, 04:47 AM   #118 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar ecemcim..

günlüğüne okurken içim sevinçle doldu...

önce ehliyetin hayırlı olsun.. güzel günlerde kullanman dileğiyle..

okulun ile ilgili verdiğin haber ise tek kelimeyle harika..
özveriyle ders çalışmaların.. heycanla sınava girişin..
sen sınavdayken sevgili anneciğinin buradan bile heyacanlı kalp atışlarına tanık oluşumuz..
dularımız.. temennilerimiz.. hepsi bir bir gözümün önünden aktı..

nihayet harika haberini almak yüreğimi mutlukla doldurdu.. hele birde yanıma yakınıma geliyor olman çoook güzel bir haber..
biraz geç yakaladım konuları ama telefon numaram sizde var tatlım.. her konuda yanında olduğumu bilmeni isterim..

yeni başlangıcının huzurlu ve kolay başarılarla dolu olmasını dilerim..

sevgiler..
Alt 09-09-2008, 01:09 PM   #119 (permalink)
ECEM18
Guest

çok teşekkür ederim shamanicim senide tekrar buralarda görmek çok güzel artık hiçbir istanbul toplantısını kaçırmıycam yani artık bol bol görüşücez

sevgiler
Alt 12-09-2008, 12:53 PM   #120 (permalink)
ECEM18
Guest

evveeeeettt geri sayım başladı evimde geçireceğim son iki günüm hem sevinçliyim heyecanlıyım hemde biraz burukluk var tabi seviniyorum benim için yeni bir hayat başlıyor üzülüyorum ailemden uzak kalacağım eşyalarımda toplandı ben artık misafirim burada iki gün.çok mutluyum hayatımda yeni bir sayfa açılıyor herşeyin daha güzel olduğu herşeyin iyiye gittiği güzel bir hayat başlıyor

Bookmarks