Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Benim ve Babam'ın Hikayesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim ve Babam'ın Hikayesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Güzel dilekleriniz için sevgilerimi gönderiyorum...Babanızda bazı şeyler eskisi gibi olmasa da çok büyük ilerlemeler göstermiş..Daha da iyiye doğru hep beraber yürümenizi diliyorum..Aynı sıkıntıları bir daha yaşamamanız dileğiyle.. Sevgiyle kalın.....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Benim ve Babam'ın Hikayesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-07-2008, 05:23 PM   #91 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülfuren is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

Güzel dilekleriniz için sevgilerimi gönderiyorum...Babanızda bazı şeyler eskisi gibi olmasa da çok büyük ilerlemeler göstermiş..Daha da iyiye doğru hep beraber yürümenizi diliyorum..Aynı sıkıntıları bir daha yaşamamanız dileğiyle..

Sevgiyle kalın..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 14-07-2008, 10:02 PM   #92 (permalink)
Üsteğmen

tatlıcadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tatlıcadı is an unknown quantity at this point

herşey yolundayken illaki bir aksilik olucak kardeşim bu gün düğün gününü ertelediğini söyledi gerekçesi ise pek öle ipe sapa gelicek tarzda değil hayır onun düğün gününden sebeb tatil programımı değiştirdim şimdide erteledim diyerek iyice gerdi beni üstelik hafta ortasına almış günü yine hayırlı olsun dedim ama dişlerim gıcırdıyor hayır önce nisandı ağustos oldu şimdide ekim allah geline sabır versin diyorum bu erkekler neden böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alt 17-07-2008, 08:30 PM   #93 (permalink)
Üsteğmen

34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

kendimi çoook yorgun hissediyorum bu gün motorla beşiktaşa geçtim denizin kokusu beni öyle rahatlattıkı oh dedim şükür az kaldı tatile canım babacımda gün geçtikçe toparlanıyor allah başka kötü gün göstermesin diliyorum hergece
Alt 17-07-2008, 09:47 PM   #94 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
herşey yolundayken illaki bir aksilik olucak kardeşim bu gün düğün gününü ertelediğini söyledi gerekçesi ise pek öle ipe sapa gelicek tarzda değil hayır onun düğün gününden sebeb tatil programımı değiştirdim şimdide erteledim diyerek iyice gerdi beni üstelik hafta ortasına almış günü yine hayırlı olsun dedim ama dişlerim gıcırdıyor hayır önce nisandı ağustos oldu şimdide ekim allah geline sabır versin diyorum bu erkekler neden böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

senin kardeşinden bir tanede benim evde var..korkuyolaaaaar...şimdi yetiremedikleri yerde yetiriliyor, betiremedikleri yerde bitiriliyor..ama evlenince full sorumluluk onlarda olacak..tırsıklar tırsıyolaaaaar..

Alıntı:
kendimi çoook yorgun hissediyorum bu gün motorla beşiktaşa geçtim denizin kokusu beni öyle rahatlattıkı oh dedim şükür az kaldı tatile canım babacımda gün geçtikçe toparlanıyor allah başka kötü gün göstermesin diliyorum hergece
hem manen, hemde fiziksel açıdan çok yoruldun gerçekten, çok şükür babacığın toparlanıyormuş..allah bundan sonra herşeyi aynı anda versin..sağlık, huzur ve para..bunlardan birinden biri eksik olduğu zaman, yine olmuyor..hepsini bir arada versin..ablam amiiin 96 96

canımsınız benım saol hayalayazcım iyi dileklerin için iyiki sizlerle karşılaşmışım gülümsetiyorsunuz her okuduğumda yazdıklarınızla beni o kadar ihtiyacım varki gülmeye gülümsemeye hissedebiliyorum candan sevginizi herbirinizin
Alt 22-07-2008, 09:51 PM   #95 (permalink)
Üsteğmen

[size=10pt][size=10pt]merhaba herkese bu aralar nedense çok sinirliyim herşeye parlıyorum bir tahamülsüzlük var nedense bende uyuyamıyorum geceleri sabah ise erkenden uyanıyorum ne yapmam gerek arkadaşlar

bunun dışında güzel haberlerim var babacım artık elini oynatabiliyor hiç iyileşemez dedikleri elini kendi kendine kaldırabiliyor minik bir yükseliş ama çook mutlu ediyor bizleri bu günden itibaren babama tavsiye üzerine bir bioenerji uygulaması başlayacak bayan azeri özel yağlar ve kremlerlede tedavisini sürdürecekmiş ben pek tatmin olmadım ama bioenerjı ile ilgili pek bilgim omamasından olsa gerek dileğim poz sonuç almak tabiki bakalım görelim sizlerle gelişmeleri paylaşacağım sevgiyle kalın
[/size][/size]
Alt 22-07-2008, 10:45 PM   #96 (permalink)
suzzy
Guest

merhaba tatlıcadı...

babanın ilerleme göstermesine çok sevindim...sabırla yapılan her şey bir şekilde mükafatını veriyor...

dilerim daha güzel haberlerinide alırız çok yakında...sevgiler... super

Alt 23-07-2008, 12:44 AM   #97 (permalink)
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough

Alıntı:
[size=10pt][size=10pt]merhaba herkese bu aralar nedense çok sinirliyim herşeye parlıyorum bir tahamülsüzlük var nedense bende uyuyamıyorum geceleri sabah ise erkenden uyanıyorum ne yapmam gerek arkadaşlar

bunun dışında güzel haberlerim var babacım artık elini oynatabiliyor hiç iyileşemez dedikleri elini kendi kendine kaldırabiliyor minik bir yükseliş ama çook mutlu ediyor bizleri bu günden itibaren babama tavsiye üzerine bir bioenerji uygulaması başlayacak bayan azeri özel yağlar ve kremlerlede tedavisini sürdürecekmiş ben pek tatmin olmadım ama bioenerjı ile ilgili pek bilgim omamasından olsa gerek dileğim poz sonuç almak tabiki bakalım görelim sizlerle gelişmeleri paylaşacağım sevgiyle kalın
[/size][/size]
insallah sende bizde babanın daha iyi günlerini görücez gelişmelerinin takipcisiyim
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-07-2008, 08:34 PM   #98 (permalink)
Üsteğmen

bioenerji ve masaj bu gün yapıldı babama ama arkadaşlar ben 3-5 kremle bu işin olacağına inanmıyorum bu tip yağlarla hiç olumlu sonuç alanlarınız varmı kardeşim çok ısrarcı arkadaşı tavsiye etmiş bayanı valla şaşkın şaşkın bakınıp duruyorum

oğluşum 3 gündür babanesinde çook özledim inanırmısınız kokusu tütüyor burnuma tatile gitti yanlarına onlarda çok özlüyorlar aşkımı sevinsinler istedim oğluşumu gönderdim ama çok fenayım arkadaşlar allah kımseyi yavrusundan ayırmasın
Alt 25-07-2008, 03:24 PM   #99 (permalink)
Üsteğmen

sgili hayalaazcım inan bilgim çok az bu konuda tereddütüm bu yönde ama bayandanda hiç poz elektrik alamadım nedense abim ısrarcı teşekür ederim güzel dileklerin için
Alt 26-07-2008, 07:10 PM   #100 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım benim şifacı deyince yanlış bir inancımız var..belki bilmiyorsun diye, anlatmak geldi içimden..eğer bilmiyorsan, şimdi babana anlat çünkü burada bütün iş onun katkılarıyla bitecek..biz şifacıların sorumluluğu sadece şifa enerjisini aktarmakla sınırlıdır..şifayı gerçekleştiren şifacı değildir..şifa alan ile veren kaynak arasında gerçekleşir..kaynak çok cömert..şifa dendiği zaman olanca gücüyle yağdırır..şifacı ise cömertlikle yağdırılan bu enerjiye kanal olur( içinden su akan,bir su hortumu düşün enerji şifacıdan şifa isteyen kişiye böyle akar) burada şifa alan kişinin tutumu önemlidir..akan enerjiyi ne kadar büyük bir sevgiyle kabullenirse..aktarılan enerji onun bedenindeki kendi kendini iyileştirme yeteneğini tetikler ve bir an önce iyileşir..hani mucize diye adlandırdığımız şifalar varya..işte onlar şifayı alan kişinin full kabulüyle gerçekleşir..bayandab pozitif enerji alamadıysan..başka şifacılarda var..ama önce babana sor..onun bu konuda düşündüğü çok önemli..içini ferah tut emi ablam sevgiler

sevgili hayalayazcım inan hiç bir bilgim yok bu konuda öğreniyorum bende yavaş yavaş bu gün konuştuğumuzda o ablayla bana babamın ona güvenmediğini kendini kastığını hatta birazcıkta tembel olduğunu söyledi bana güvenir ve kendini bırakırsa daha iyi sonuç alabileceğim dedi gerçektende bu iş karşılıklı oluyormuş demek işallah güzel gelişmeler olur hepinizi çok seviyorum

Bookmarks