17-07-2008, 09:47 PM
|
#94 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
34 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
herşey yolundayken illaki bir aksilik olucak kardeşim bu gün düğün gününü ertelediğini söyledi gerekçesi ise pek öle ipe sapa gelicek tarzda değil hayır onun düğün gününden sebeb tatil programımı değiştirdim şimdide erteledim diyerek iyice gerdi beni üstelik hafta ortasına almış günü yine hayırlı olsun dedim ama dişlerim gıcırdıyor hayır önce nisandı ağustos oldu şimdide ekim allah geline sabır versin diyorum bu erkekler neden böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
senin kardeşinden bir tanede benim evde var..korkuyolaaaaar...şimdi yetiremedikleri yerde yetiriliyor, betiremedikleri yerde bitiriliyor..ama evlenince full sorumluluk onlarda olacak..tırsıklar tırsıyolaaaaar.. Alıntı: tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
kendimi çoook yorgun hissediyorum bu gün motorla beşiktaşa geçtim denizin kokusu beni öyle rahatlattıkı oh dedim şükür az kaldı tatile canım babacımda gün geçtikçe toparlanıyor allah başka kötü gün göstermesin diliyorum hergece | hem manen, hemde fiziksel açıdan çok yoruldun gerçekten, çok şükür babacığın toparlanıyormuş..allah bundan sonra herşeyi aynı anda versin..sağlık, huzur ve para..bunlardan birinden biri eksik olduğu zaman, yine olmuyor..hepsini bir arada versin..ablam amiiin 96 96
canımsınız benım saol hayalayazcım iyi dileklerin için iyiki sizlerle karşılaşmışım gülümsetiyorsunuz her okuduğumda yazdıklarınızla beni o kadar ihtiyacım varki gülmeye gülümsemeye hissedebiliyorum candan sevginizi herbirinizin |
__________________ |
| |