Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Bilge'nin Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bilge'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: pericem Nickli Üyeden Alıntı canım benim neşen ve enerjin daim olsun ..geçmiş olsun..yengeç burcunun sadık çocuğu ..anne ile dizi izler..yemek yapar..ve tabii kendini bırakmaz..hastalık eğer sen onu istemezsen bedenine iyi davranırsan gider..korkma..düğün..tatil ..ne güzel..tadını çıkar..günlüğün bana huzur verdi.. Teşekkürleeer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Bilge'nin Günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-06-2010, 01:41 PM   #31 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 91
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lorennao7 is on a distinguished road
Standart Cevap: Bilge'nin Günlüğü

Alıntı:
pericem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım benim neşen ve enerjin daim olsun ..geçmiş olsun..yengeç burcunun sadık çocuğu ..anne ile dizi izler..yemek yapar..ve tabii kendini bırakmaz..hastalık eğer sen onu istemezsen bedenine iyi davranırsan gider..korkma..düğün..tatil ..ne güzel..tadını çıkar..günlüğün bana huzur verdi..
Teşekkürleeer (:

Çıkarıyorum bol bol (:

Seninde mutlu ve huzurlu olman dileğiyle .. (:

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir.

Daha iyi, iyinin düşmanıdır.

William Shakespeare.
Lorennao7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-06-2010, 03:59 AM   #32 (permalink)
Teğmen

109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Hayat Hayat Hayat... Heyecan.. Mutluluk..

Selam günlük (: Melankoliğim biraz (: Ama yanlış anlamayın mutluyum (: ben güzel düşündükce güzel gidiyor herşey (:

Babamla tartıştık biraz ona bozuldum.. Ablamın düğününe gelmicekmiş. İnsan kıznın düğününe gelmezmi ? Nişanada gelmedi zaten.. Neyse.
Ona bozugum biraz...

Dans dersimde gittim . Döktüm bütün sinirimi :D huzurluyum şimdi (:

Güzel bir film taktım ardından :D tam izliyim dedim kapı çaldı eniştemle ablam beni almaya gelmişler :D bowlinge gittik ee tabikide ablamıda eniştemide yendim :D 147 puanla :D

Sonrasında bir künefe yedik :D özlemişim valla :D

Ve evimdeyim :D

Kötü haber :D Telefonumu çaldırdım :D nasıl üzüldüm bilemezsiniz. Telefona değil bari hattımı bıraksaymış alan kişi. O daha önemli :D

Neyseee :D benim sleeepleme vaktim :D Hepinizi kocaman öpüyorum
Huzurlu ve mutlu olunnnnnnnnnn (:

Bu günü anlatan kelimem '' Galip '' .. (:

William Shakespeare.
Alt 24-06-2010, 02:03 PM   #33 (permalink)
Teğmen

Dogum günüm son 4 gün :D Dügüne son 3 gün :D kınaya son 2 gün :D Vee izmire ameliyata son 7 gün (: Evet herşey başlıyor (: inşallah güzel gidicek ve 2 hafta sonra herşey bitmiş olucak diye düşünüyorum (:

William Shakespeare.
Alt 24-06-2010, 02:50 PM   #34 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nefti_ will become famous soon enoughNefti_ will become famous soon enough

Merhaba Bilge,desene heyecan verici güzel günler seni bekliyor:)Öncelikle çok geçmiş olsun yeni okuyabildim günlüğünü.Ama inanıyorum ki ablanın düğünü ve doğum günün nasıl güzel geçecekse ameliyatın da daha bir güzellikte geçecek.Tüm güzellikler seninle olur inşallah.Sevgiyle kal.
Nefti_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-06-2010, 03:23 AM   #35 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
Nefti_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Bilge,desene heyecan verici güzel günler seni bekliyor:)Öncelikle çok geçmiş olsun yeni okuyabildim günlüğünü.Ama inanıyorum ki ablanın düğünü ve doğum günün nasıl güzel geçecekse ameliyatın da daha bir güzellikte geçecek.Tüm güzellikler seninle olur inşallah.Sevgiyle kal.
Evet umutlu ve mutluyum (: Teşekkürler sende sevgiyle ve mutlulukla kal (:

William Shakespeare.
Alt 28-06-2010, 01:07 PM   #36 (permalink)
Teğmen

Bu Gün Benim Dogum Günümmm :D:D

William Shakespeare.
Alt 28-06-2010, 01:32 PM   #37 (permalink)
Yüzbaşı

RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice

Alıntı:
Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

O ZAMAN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.ÖMRÜN BOYUNCA MUTLULUKLA DOLSUN GÖNLÜN.İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN ARKADAŞIM.NE KADAR SENİ TANIMASAMDA BU SİTEDEKİ HER İNSAN GİBİ SENDE İYİKİ VARSIN.NİCE MUTLU YILLARA
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2010, 03:13 PM   #38 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nefti_ will become famous soon enoughNefti_ will become famous soon enough

Mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sana:)İyiki doğdun iyiki varsın iyiki burdasın.Sevgi dolu nice mutlu günler senin olsun seni seviyoruz.
Nefti_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2010, 03:26 PM   #39 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 155
47 Mesajinıza toplam 215 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gardenrosemenekse is an unknown quantity at this point

Nice yıllara sevgili RenaC dileklerinin gerçekleştiği sevdiklerinle birlkte sağlıklı mutlu güzel yıllar dilerim sevgilerimle
gardenrosemenekse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2010, 03:30 PM   #40 (permalink)
Sultan
Guest

Alıntı:
Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nice yıllara
sağlıkla mutlulukla geçirmeniz dileğiyle

Bookmarks