Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Bilge'nin Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bilge'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız pardon sevgili Lorennao7 doğum günü dileklerim sana...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Bilge'nin Günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-06-2010, 03:31 PM   #41 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 155
47 Mesajinıza toplam 215 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gardenrosemenekse is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bilge'nin Günlüğü

pardon sevgili Lorennao7 doğum günü dileklerim sana

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gardenrosemenekse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2010, 10:13 PM   #42 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 91
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lorennao7 is on a distinguished road

Hepinize çoooooook teşekkür ederim (: Sizlerde iyi varsınız (:

Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir.

Daha iyi, iyinin düşmanıdır.

William Shakespeare.
Lorennao7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2010, 03:51 AM   #43 (permalink)
Teğmen

109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Hayat kadar ilginç birşey yoktur herhalde.

Bizi biz yapan şeyler iyisiyle kötüyüsüyle yaşadıgımız seylermi ? Ya Masumluk kavramı kaybedilince gerçekten kazanılamayan birşeymi ?

Yanlış anlamayın hala mutluyum ama sorgulayıcı tarafım ön planda bu gün (:

Birşeyleri sorgulamam gerekti (: Size soruyorum ;

Kendini sorgulamak kendine güvenmemekmidir ? Değildir diyorsanız madem kendinize güveniyorsunuz o zaman kendinizde neyi sorguluyorsunuz ?

Yada unutun bunu :D Kedinizle çelişmek hoşmudur ? Yada çelişmemek olagandışımıdır?

Yada bunuda boşverdim :D aşk yalanmıdıııııııııııııııııııııır :D Evlilik aşkı bitirirmi :D of of saçmaladım iyice :D sustum ben :D

Bu günü anlatan kelimemiz '' Sorgulayan ve sorgulanan '' :D

William Shakespeare.
Alt 02-07-2010, 11:51 AM   #44 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Cevap cevap cevap Benim yazacaklarımdan sonra günlüğün okunmaz hale gelebiliiiiirrr Hadi başlayalıımm

Eveeett, belki de yoktur ama bence ölüm hayattan daha ilginnnçç

Bizi biz yapan şeyler iyisiyle kötüyüsüyle yaşadıgımız seylermi?

Bu sözüne tamamen katılıyorum. Bizi biz yapan şeyler yaşadığımız her şey çünkü senin, benim varolmamızı sağlayan şeyler de yaşadıklarımız Eee, burad araya ruh muh da giriyor. Mesela Rushmore Kayalıkları. Onları ünlü yapan, heykeltraşlar, mühendisler ve para Rushmore dağını Rushmore dağı yapan rushmore dağının kendisi değil, başkaları Ama Bilgeyi bilge yapan, beni de enes yapan benim, sensin, biziz Etrafımızdan etkilensek de son karar bizim :) Belgin ablacıım kulakların çınlasın, hepimiz kendi imparatorluğumuzun şovalyesiyiz

Ya Masumluk kavramı kaybedilince gerçekten kazanılamayan birşeymi ?

Kazanılıyor Yeter ki insan kendini masum olabileceğine inandırsın, buna gerçekten kalpten inansın, aynı zamanda dün yaptıklarından dolayı kendini suçlamaktan vazgeçsin, aynaya baktığı zaman alnındaki çizgilerde bile sürekli eskide kalmış kötü şeyleri gören, karamsar, umutsuz biri olmasın. Evet, insan anı yaşadıktan sonra sadece masumluğu değil, birçok duyguyu da kazanabiliyor Ben denedim, öyle

Kendini sorgulamak kendine güvenmemekmidir ? Değildir diyorsanız madem kendinize güveniyorsunuz o zaman kendinizde neyi sorguluyorsunuz ?

Efenim bencee,, kendini sorgulamak bi yere kadara iyi oluyor amma velâkin işin içine 'kendini suçlayarak sorgulamak' girince özgüven namına tutuklanıyoruz Hepimiz yanlış yapıyoruz, bazen bunlarla çevremizdekileri, çoğunlukla kendimizi üzüyoruz. Belki de bunları bir daha yapmamak, ne çevremizi ne de kendimizi üzmemek için sorgulama yapıyoruzdur Şöyle bi örnek veriyim. . Misal; Sony geçen gün binlerce bilgisayarını ısınma sorunu yüzünden geri çağırmış. Mesela bu bir sorgulamadır: Ben nerede yanlış yaptım? Haa, burada ne yapabilir, kendini suçlayabilir. Lan Sony, adam gibi bilgisayar üretemedin. Bittin oğlum sen. Bi daha kimse yüzüne bakmaz. Bırak bu işi deyip işi bırakabilir Ama onlar ne yapıyor?? Kendilerini suçlamak yerine önce sorguluyorlar, sonra doğan kötü sonuçları telafi ediyorlar. Böylece hem kullanıcıları zarar görmüyor, hem de itibari pekişiyor. Bakan diyor ki, vay bee!! Adam müşterisini ortada bırakmıyor. Ben dedim şahsen

Yada unutun bunu :D Kendinizle çelişmek hoşmudur ? Yada çelişmemek olagandışımıdır?

Ya buna cevap bulamadım

Yada bunuda boşverdim :D aşk yalanmıdıııııııııııııııııııııır :D Evlilik aşkı bitirirmi :D of of saçmaladım iyice :D sustum ben :D

Derin konu bu Aklım ermayûr

Son olarak bence insanların saçmalama hakkı var ve bunu gün içinde sınırsız kullananlar bir süre saçmalamamaya mahkum olmalı, saçmalamaktan dolayı kendini susturanlar () diğerleri sustukça saçmalamak zorunda olmalı Hadi hep beraber saçmalayalımmm

Saçmaladım, susuyorum
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2010, 12:04 PM   #45 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nefti_ will become famous soon enoughNefti_ will become famous soon enough

Sevgili Enes Allah sizin iyiliğinizi versin:)Hem düşündüren hem de gülümseten şeyler yazmışsınız.

Yada unutun bunu :D Kedinizle çelişmek hoşmudur ? Yada çelişmemek olagandışımıdır?

Bilgeciğim yaş olarak sanıyorum büyüğüm o yüzden Bilgeciğim diye hitap ediyorum.Kendimizi sorgulamak elbette kendimize güvenmediğimiz anlamına gelmez.Bazen sorgularız ama cevabını bulamayız.Bence sorgulamak önceki düşüncemizi ispatlamak için girdiğimiz bir süreçtir.Hımm evet ben bunu düşünmüştüm bu böyle olursa şu olur demekki benim düşündüğüm doğruymuş gibi.Bazen de dediğin gibi çelşiriz.Bu daha iyi olmak için geçen bir süreçtir.Soyut olandan bahsettim yazdıklarım seni tatmin etmeyecektir en iyi yanıtı kendin bulacaksın sonuçta.Sevgiyle.
Nefti_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2010, 10:57 PM   #46 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cevap cevap cevap Benim yazacaklarımdan sonra günlüğün okunmaz hale gelebiliiiiirrr Hadi başlayalıımm

Eveeett, belki de yoktur ama bence ölüm hayattan daha ilginnnçç

Bizi biz yapan şeyler iyisiyle kötüyüsüyle yaşadıgımız seylermi?

Bu sözüne tamamen katılıyorum. Bizi biz yapan şeyler yaşadığımız her şey çünkü senin, benim varolmamızı sağlayan şeyler de yaşadıklarımız Eee, burad araya ruh muh da giriyor. Mesela Rushmore Kayalıkları. Onları ünlü yapan, heykeltraşlar, mühendisler ve para Rushmore dağını Rushmore dağı yapan rushmore dağının kendisi değil, başkaları Ama Bilgeyi bilge yapan, beni de enes yapan benim, sensin, biziz Etrafımızdan etkilensek de son karar bizim :) Belgin ablacıım kulakların çınlasın, hepimiz kendi imparatorluğumuzun şovalyesiyiz

Ya Masumluk kavramı kaybedilince gerçekten kazanılamayan birşeymi ?

Kazanılıyor Yeter ki insan kendini masum olabileceğine inandırsın, buna gerçekten kalpten inansın, aynı zamanda dün yaptıklarından dolayı kendini suçlamaktan vazgeçsin, aynaya baktığı zaman alnındaki çizgilerde bile sürekli eskide kalmış kötü şeyleri gören, karamsar, umutsuz biri olmasın. Evet, insan anı yaşadıktan sonra sadece masumluğu değil, birçok duyguyu da kazanabiliyor Ben denedim, öyle

Efenim bencee,, kendini sorgulamak bi yere kadara iyi oluyor amma velâkin işin içine 'kendini suçlayarak sorgulamak' girince özgüven namına tutuklanıyoruz Hepimiz yanlış yapıyoruz, bazen bunlarla çevremizdekileri, çoğunlukla kendimizi üzüyoruz. Belki de bunları bir daha yapmamak, ne çevremizi ne de kendimizi üzmemek için sorgulama yapıyoruzdur Şöyle bi örnek veriyim. . Misal; Sony geçen gün binlerce bilgisayarını ısınma sorunu yüzünden geri çağırmış. Mesela bu bir sorgulamadır: Ben nerede yanlış yaptım? Haa, burada ne yapabilir, kendini suçlayabilir. Lan Sony, adam gibi bilgisayar üretemedin. Bittin oğlum sen. Bi daha kimse yüzüne bakmaz. Bırak bu işi deyip işi bırakabilir Ama onlar ne yapıyor?? Kendilerini suçlamak yerine önce sorguluyorlar, sonra doğan kötü sonuçları telafi ediyorlar. Böylece hem kullanıcıları zarar görmüyor, hem de itibari pekişiyor. Bakan diyor ki, vay bee!! Adam müşterisini ortada bırakmıyor. Ben dedim şahsen

Yada unutun bunu :D Kendinizle çelişmek hoşmudur ? Yada çelişmemek olagandışımıdır?

Ya buna cevap bulamadım

Derin konu bu Aklım ermayûr

Son olarak bence insanların saçmalama hakkı var ve bunu gün içinde sınırsız kullananlar bir süre saçmalamamaya mahkum olmalı, saçmalamaktan dolayı kendini susturanlar () diğerleri sustukça saçmalamak zorunda olmalı Hadi hep beraber saçmalayalımmm

Saçmaladım, susuyorum
Sorularımın hiçbirine cevap beklemezken hepsine cevap aldım bu süper birşey :D Çok yardımcı olsun saol :D

Neftii evet mutlaka büyüksündür benden :D en genç üye benim :D

William Shakespeare.
Alt 10-07-2010, 01:04 AM   #47 (permalink)
Teğmen

Garip bir yaşam bu
Eski defterleri kapatıyoruz
Yerine yeni bir defter açıyoruz
Sonra o defterleri satıyoruz
Aslında aslında insanoğlu garip
Birden her şey bitiyor herkes gidiyor
Yalnız kalıyoruz toprak oluyoruz
Toprağa bakanlar oluyoruz

Kaçmak bana yakışmaz saçma durumlar içindeyim
Kendimi göremediğim aynam beni herkese anlat
Herkes bilsin nasıl bir insan olduğumu
Kimine göre bir korkuluğum depresif bir son durumum
Elim kolum bağlı geleceğimde yoktu yarın
Altta kaldım mağdur oldum her zaman bir kabus oldu
Gecelerimde gene tekim ve düşüncelere karşı koydum
Hiçbirşeyse olmuyordu her sefer ben korkuyordum
Bulutlar çöktü üstümüze unutmam
Bugünlerde unutkan olduğumdan kusurlar fazlalaştı
Sende sandın sana bu kinim hayır değil
Mesafemiz dünyaların ayrı olduğundan bizim yakın değil
Yakın değil bize bu mutluluk
Konuşucakken ellerim tutar bu ağzı susturup
Kafamda benim kurduğum hayallerim kurgudur
Kendi başıma takılıyorum bu aralar usluyum

Yeni bir gün bu yeni bugün daha da mutsuzum
Yeni bir gün bu yeni bugün yalana koştum
Yeni bir gün bu yeni bugünde artık yanlızım
Ve yaşadığım bu zamanda benim yanlız bıraktığın

Yalnız kaldık hepimiz mezara doğru koşuyoruz
Yalnız kaldık hepimiz bu yaşam bizi yoruyordur
Gücünü koru diren burda kalmak için
Bense üzülüyorum devrende bırakıyorum parmak izi
Kelimelerle anlatılmaz anlattığım yaşam
Notalar yardım eder sen de yaşlandığın zaman
Anlarsın ki geride onca toprak arkadaşların
Öfke içini kavursada çatma kaşları
Savaş başlamıştı doğumla o zaman her şey yolunda
Zamanla yoldan çıktık aman Tanrı'm kafamda
Binbir çeşit hikaye ve serüvenler
Hayattan bölüm bölüm koparıldık yeniden gel diyenler
Oldu hep fakat dönen olmamıştı
Her yıldız kaydığında benim ölen dostlarımdı
Gündüzümde yoktu zaten sensiz gece bitiyordu
Kalp kırmasak hiç geldik ve de gidiyoruz

Yeni bir gün bu yeni bugün daha da mutsuzum
Yeni bir gün bu yeni bugün yalana koştum
Yeni bir gün bu yeni bugünde artık yanlızım
Ve yaşadığım bu zamanda benim yanlız bıraktığın

Gözümü kapatınca bazen öldüm sanıyorum
Kendime zarar verdiğimden bulmuşumdur yarı yolu
Gözümü kapatınca bazen seni arıyorum ben
Uyku kaçıyor geceleri günahlarımı sayıyorum
Bazen diyorum al birkaç ilaç ve kurtul sen de burdan
Korkuyorum gidemiyorum mutluluğumu nerde bulcam
Bazen diyorum atla camdan durma kafana takma
Korkuyorum penceremi açamadan yatağıma yatsam
Tartışıyorum dostlarımla ailemle sevgilimle
Barışıyorum hepsiyle küçük bir özür dilediğimde
Günler artık monoton oldu karşı gelince
Buluşurdum aynı saat aynı yerde aynı şekilde
Onurluyum çünkü bir çok kalbe ben yazıldım
Kiminin kalbine adım sert çakıldı dert kazındı
Ne kadar gurur yıkmazsam o kadar mert kalırsın
Sevgi ve saygılarımla imza Berk Bayındır

OFF :D parça bitirdi :D Ben kendi günlüğüme dalmışım (kagıttan yapılma olana ) :D burayı unutmuşum :D

Ah evet ablasının dügününü dagıtan benim :d ahh evet dogum günü mahvolan benim :D ve of evet hala umutlu olan benim :D

Salsa gecemden geldim yorgunum yarından sonraaa büyük gün . ameliyat günü :D ya bir son ya bir başlangıç günü :D

Herşey ya mükemmel olucak ya mükemmel :D içim sıkılıyor hafifden melankoliğim :D ama gülümsemem hep yüzümde merak etmeyin (: ben gülümsediğim sürece kimse veya hiçbirşey beni aglatamaz HERŞEY BENİM ELİMDE :D oturup olmuyor yapamıyorum başaramam gibi kelimeler değilde başarıcam başarıyorum yapabilirim yapıyorum gibi kelimelerle içli dışlı olmak gerek :D daha önümüzde allah izin verirse uzuuuuuuuuun yıllar var :D neden en güzel yıllarımı mutsuzlukla geçiriymki :D dimiiiğğğ ? :D

taam peki :d haa unutmadan sevgilimle barışıp tekrar ayrıldık bu sefer ortak ayrıldık olmuyor kırılan bardak tamir edilmiyor malesef :D gerçi artk modern bilimle herşey mümkün ama benim kalbim bardak değil :D

neyseeeeeeeeee KİMİN UMURUNDAA :D

karnım agrıyor ya :D neyse uyumam gerek :D öptüüm hepinizi iyi varsınız (:

Bu günümü anlatan cümlee '' Yeniden doğması için mutlaka batması gerekir güneşin.. ''

William Shakespeare.
Alt 10-07-2010, 10:14 AM   #48 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Yeniden doğması için mutlaka batması gerekir güneşin..

Vaaauuvvv, sıkı sözmüş Biz de inanıyoruz herşeyin mükemmel olacağınaaaa Umudun, inancın gerçekten çok güzel, harika birşey :) Eminim okuyan herkesin benim gibi içi ısınıyordur. Kalbin güzelliklerle dolsun, secgiyle kal. . .

maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2010, 10:21 AM   #49 (permalink)
Yüzbaşı

matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about

bazen ileriye gitmek icinde, geriye bakmak lazim, o yuzden canini sikma, umarim hersey istedigin gibi olur...
Alt 10-07-2010, 12:24 PM   #50 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeniden doğması için mutlaka batması gerekir güneşin..

Vaaauuvvv, sıkı sözmüş Biz de inanıyoruz herşeyin mükemmel olacağınaaaa Umudun, inancın gerçekten çok güzel, harika birşey :) Eminim okuyan herkesin benim gibi içi ısınıyordur. Kalbin güzelliklerle dolsun, secgiyle kal. . .

Teşekkür ederriiiiiimmmm ne mutlu o zaman bana :D sözüde aklımdan yazdım :D

Alıntı:
matri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bazen ileriye gitmek icinde, geriye bakmak lazim, o yuzden canini sikma, umarim hersey istedigin gibi olur...
İnşallah teşekkürler (:

William Shakespeare.

Bookmarks