10-07-2008, 02:42 PM
|
#102 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: burcu-tkn hd günlüğü; çok teşekkür ederim yeniden sizle olmak sizle birşeyleri paylaşmak çok güzel... sevgili shmanıc eliden geldiğinde ışık göndereceğim,umarım faydası olur..gamzecim ve serpil ablacıgım sizde bu sırada izmirden dönmüssünüz, geç oldu ama hoşgeldiniz diyeyim okuduğum kadarıyla alnızın akıyla çıkmıssınız ışığınızla onlarıda aydınlatmıssınız..üstelik hayal abla ve sayın müchevher ilede tanışmıssınız ne güzel sizin adnıza çok sevindim... ben arkadaşım için iyi olanı istiyorum gördüğüm yanlışları eksiklikleri onun aklı karışmasın diye annesiyle konuştum,çünkü zaten gerekli gereksiz herkes birok şeyi arkadaşmla konuşuyordu.ben sustum hatta bana sordu sen neden susyorsun diye..ama iş ciddi ,sevgililik gibi değil ki..ne gaz vermek istedim ne de ezilmesine gönlüm razıydı.sadece çevresindekilerin dağılmasını bekledim.annesiyle konuştum ,akadaşımdan önce hani onlar daha olgun daha uzlaşmacı bir yol bulurlar diye fakat annesi kızmın aklına bunları sokma dedi..zamnla herşey hallolur ailede çocukta çok iyi ağzımızn tadı bozulmasın dedi.konuştuma bitince benimde aklımı karıştırdn dedi...ama maalesef yeterınce karsıtıramamısım ki nişan devam ediyor..arkadşım bana gelip kalmak istediğini söyledi ..o akşam hadi anlat dedi neden mutsuzum? ...mutsuzsun çünkü ... ile başlayan konuşmamın sonunda oda ağlıyordu bende...olay biz konuştukça bitmemiş bir hikayenin başına döndü...sustuk utandık...ikimizde ne yapamız gerktiğini biliyoruz ama aileler izin vermiyor.ben hafiften annesini uyandırmaya çalışıyorum fakat annesi okadr kör olmuş ki..ben kötü olayım kapıdan kovsalar bacadan girerim onların elinde büyüdüm ben ılkokul 2. sınıftandan beri arkadsımın annesi..ama anlamıyorlar işi hızlandırmanın sorunu haledecğini düşünülüyor.aile çok iyi zengin ve akraba bütün dğüm bu üçlüden ibaret.hep elalem ne der korkusu....haftasonu onlarda kalmamı istiyor arkadaşım, sanırım canım benden medet umuyor ,ama ben ne  yapabılırm ki..dedim ya korkum günah keçisi olmak değil..biz bağırıyoruz ama onlar kulaklarını tkıyorlar:(.. ne yapacağımı bilmiyorum..sadece ayaklarımı iice sağlam basmaya çalışıyorum patlamanın şideeti büyük olacak arkadaşım devrilmemesi için arkasında olabilirim ancak...çünkü yardıma ailesi yaklaşmıyor..sonucuna katlanacaklar maalesef...:( gelelim bana ,ben nasılım?yine çook uzaklardan beni üzecek birkaç haber geldi..onların beni üzmesine izin verdim:(buarada  benim yine uyku bozukluluklarım başladı 3-4 saat bile zor uyuyorum.hayır uyanık olduğum sürelerde dinç olsam neyse uyanıkkende halsizlik ve uyku hali; yatıyorum gene uyuyamıyorum ve yemek yiyemiyorum annemde evde yok o olsa en azından birşeyler atıştırmadan peşimi bırakmaz:) hala anakuzusumuyuz ne...canım benim o da haftasonu gelecek...nasıl kızcak kimbilir zayıfladıgım için..serpil ablacğım, kpss sırasında arkadasımın işleri vardı temizlik alışveriş bu yaşanan olaylar, bu yüzden nasıl geçtiğini bilmiyorum daha soruları bile kontrol edemedim.bugünden itibaren telkinleri dinlemeye yeniden başladım..birkaç gün sonra yeniden mutlu uyanmak istiyorum sabhları ..bu günlerde uyandıktan sonraki his ağzımın tadını bile bozuyor..ama bu sefer inancım daha çok ..bir kez yaptım şimdide yapabilirim.telkinler bana etki edecek yeniden ,ama bu sefer ara vermeyeceğim..bir kez değişimin tadına vardım..o kadar kolay vazgeçemem sanırım.... varlığınız için teşekkürederim:) |
| |