19-06-2008, 07:52 PM
|
#68 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: burcu-tkn hd günlüğü; canım burcucum,
böyle durumlarda 2 seçenek var ya hani,kalbini dinlemek veya mantığını dinlemek..benim sana verebileceğim naçizane tavsiye içinde,eğer gerçekten bir şans vermek istiyorsan, bu çocuğa olan sevgiyi kontrollü tutarak ,bir süreliğine bu çocuğu gercekten tanımaya vakit ayırman..önce arkadaş gibi biraz vakit geçirebilirsiniz,sinema ,cafeler,yürüyüşler,arkadaş olarak gercekten iyi vakit gecirebiliyormusun hem ona bakarsın hem de onun karakteri sana uygun mu,yani senin sevgini hakediyor mu,sen de onun sevgisini karşılayabilecekmisin,çünkü sen akraban ile olan durumu bilerek görüşmeyi kabul etmiş olacaksın ya üzülmeni istemiyorum ve akrabanın seni yanlış anlamasını,belki de bu çocuk senin herşeyi gözealmana degen senin için doğru insandır..işte ancak tanımakla belli olacak,aslında bu aşk durumları çözülmesi en zor şeyler hele de benim gibi sütten çok ama çok ağzı yanmışlar için gercekten çocugu cok iyi tanı canım bu cok onemli...kalbini dinle ama benim kadar değil biliyorum sen yaparsın ,kimse benim kadar kalbini dinlemezdi belki karşımızdaki kişinin bizim iyi niyetimizi haketmesi lazım canım
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |