| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bir Garip YolcuHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bir Garip Yolcu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba.Ben 22 yaşında mühendislik ve aöf işletme okuyan bir gencim.Gencim dediysem hep değil! bazen öyle zamanlar oluyor ki kendimi 70 yaşımdaymışım gibi hissedebiliyorum.Bu zaman zaman herkese olabilir ama bahsettiğim kısa süreli ama sık depresyona girme durumu gibi birşey.Bir kere bunu ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 42 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba.Ben 22 yaşında mühendislik ve aöf işletme okuyan bir gencim.Gencim dediysem hep değil! bazen öyle zamanlar oluyor ki kendimi 70 yaşımdaymışım gibi hissedebiliyorum.Bu zaman zaman herkese olabilir ama bahsettiğim kısa süreli ama sık depresyona girme durumu gibi birşey.Bir kere bunu anlamlandırabildimiş değilim.Siteyle uzun zaman önce tanıştım.O dönem telkinleri usülüne göre dinlemeye başlamışken etkilerini çok net biçimde görmüştüm.Daha sonraları dinlemeye devam etmeme rağmen etkilerini görmemeye başladım.Listeye yeni telkinler ekledim ilk başlangıçta gördüğüm etkilere benzer hiçbirşey yaşamadım. ![]() Öyle çoğu kişinin yaşadığı gibi sosyal fobi vs. gibi problemim yok çok şükür.Zaman zaman toplumdan uzaklaşma isteği falan gelsede bu her zaman olan bi durum olmadığından üzerinde durmuyorum. Benim esas problemim hedefler belirleyemem.Kendimi tam anlamıyla tanıyamamış olmam.Montesquieu "Dünya üzerindeki en güçlü silah,ateşlenmiş insan ruhudur" demiş işte ben o ateşlenmiş ruha artık sahip değilim.Yine bir başkası da "rotası belli olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez!" demiş.Rota olmadığı için çalışma gücüm köreldi fena haldede bir atalete sahibim. Ateşlenmiş ruha artık sahip değilim dedim çünkü yapacak bişeylerimin varlığını hissettiğim ve sürekli bir hedef uğruna yaşadığım dönem olmuştu.Liseye başlamadan önce parlak bir öğrenciydim.Liseye giriş sınavlarına motivasyonum yüksek şekilde çalışabiliyordum.Hatırı sayılır bir başarıda elde ettim.O zamanlar Montesquieu' nin bahsettiği o ruha sahibim diyebilirdim şüphesiz.Ne zaman liseye geçtim sanki görev süresini başarıyla doldurmuş ve artık emekliğini yaşayan bir adam gibi oldum ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
16 Mesajinıza toplam 42 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Pek ilgilenen yok ama yinede yazayım :) Yeterince ego ve suçluluk dinlemiştim zaten.suçluluğu çıkartıp kendine güven ide ekleyerek dinlemeye devam ediyorum.Bir hafta oldu en ufak bir etki söz konusu değil.Neden ilk kez dinlediğimde değişim yaşamama rağmen sonraki dinlemelerimde bir etki göremiyorum.Neden olduğunu bilen? ve varsa tavsiyesi olan varmı? |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba underground7 neden etki göremiyorum demişsin. Nasıl bir etki görmeyi bekliyorsun yani hayatında ne gibi bir değişim istiyorsun? Çok fazla bir sorunun olmadığını söylemişssin. Diğer yandan da hedef belirleyememe konusundan bahsetmişsin. Bende telkinler bizim hedef belirlememize yardım etmez ama bir hedefin varsa o yolda ilerlemene yardımcı olur. Öncelikle sen ulaşmak istediğin hedefi belirlemelisin. Korkuların mı var hayat hakkında endişelerin mi var? Şu linke göz atmanı tavsiye ederim. Hedefler konusunda yardımı dokunabilir. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html Ben de bu kitabı okuyorum bu ara. Kitabın ilk bölümlerinde içinde yer alan bir hikayeyi 2. kez okumama rağmen yer alan bay Honda nın hikayesi beni çok etkiledi. Sen de mühendissin o hikayeyi mutlaka oku belki motivasyonunu arrtırabilir. Hele Ed Roberts'sın hayat hikayesi tüm insanlara örnek olması gereken bir hikaye. Bunlar aklıma gelen bir iki başlık ama karar verme gücünün öneminden bahsediyor bu kitap. Sen önce istediklerini belirleyeceksin. Negatif ruh halinden kurtulup kendini geliştirmeye adayacaksın. Adım adım hayatında herşey düzelecek. Ben inanıyorum. Seni tanımıyorum bile. Ama hepimiz aynı güce sahibiz. Bir insan başarabiliyorsa herhangi birşeyi diğer insan neden yapamasın. Bir şeyi yapmamak için bize tek engel KENDİMİZİZ. Hep umutlu kal Sevgiler...
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hedefler bölümüne göz attın mı?Belki bunlar da işine yarar: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...belirleme.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...elirlemek.html İlla kariyer için de olmaz hedefler belki daha mutlu bir insan olmayı hedeflersin, belki daha pozitif bir insan...
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: Evren ;)
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba bence bu sefer etki görememenizin nedenni ara vermiş olmanız yeniden sabırla 21 gün boyunca aralıksız dinleyin ayrıca şöylede bir durum var şuan kendinizi biraz hedefi olmayan içe kapanık durgun biri gibi görüyorsunuz değişmek için yeterli motivasyonunuzun yok belkide eskisi gibi gerçekten değişmek adına istekle dinlerseniz belkide hemen etki göreceksiniz.Hedef konusua gelincede bende zaman zaman motivasyonumu kaybediyorum 19 yaşımdayken sahip olduğum gözü kara motivasyonumu bu yaşımda tekrar bulmam çok zor oldu.Çünkü ben 19 yaşında çocukluk hayalimi gerçekleştirmek adına var gücümle bir proje yapmış ve başarılı olmuştum lakin aradan yıllar geçti yaş büyüdükçe yıprandım sorunlar mutsuzluklar bi ara baktım bu böyle olmayacak o 19 yaşımdaki başarılı ateşli halime çocukluk hayallerime ihanet ediyorum hemen kendime geldim ama çok zor oldu tembelliğe alışna ruhumu diriltmek...ama başardım size önerim şudur sessiz sakin bir yere geçin bir kağıt ve kalem alın çocukca gelenden mantıklı gelene kadar hayatta neler yapmak istediniz şuana kadar onları yazın neye yeteneğiniz var kendinizi ne yaparken düşleyip heyecanlanıyorsunuz? mesela resim yaparken mesela bir şirkette vs vs gibi bu çok eğlenceli bir uygulamadır inanın bana ve eminim bilinçaltınız size gerçek hedefinizi ve isteiğinizi yavaş yavaş su yüzüne çıkaracaktır ve siz bir kez birşeyi başarma isteği ile dolarsanız sizi kimse tutamaz ne demişler hardal tanesi kadar inancın olsun dağları delersin :))) herkesin bu hayata bir geliş amacı bir misyonu olduğunu düşünenlerdenim ve mutlaka sizinde bir yeteneğiniz bir hayaliniz vardır ama malesef onu şartlardan dolayı itmek zorunda kaldınız eminim mesela bir arkadaş geçen aylarda çok güzel bir hikaye paylaşmıştı sheaskepeare 40 yaşından sonra amaçsızca dolanırken bir tiyatroya temizlikçi olarak girip oradan dünyanın en ünlü başarılı yazarı olarak çıkıyor yani yeteneklerin nerden geleceği belli olmaz hayatınızın dönüm noktası burnunuzun dibinde olabilir ve siz onu ıskalıyor olabilirsiniz tüm arkadaşlara tavsiye ettiğim en önemli şeyide yazıp noktalıyorum lütfen kendinizi sevme olumlamaları yapın ben bu hayatta kendini sevmeyen kendinden memnun olmayan insanların bir şey başaramayacağına inanıyorum telkinlere ve bu olumlamalara devam edin ve lütfen dediğim yazma egzersizinide yapın sevgiler başarılar dilerim :))) |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() Çok teşekkür ederim sweeet ve house.House özellikle yaşadıklarıma benzer şeyler yaşamış olman önerilerini heyecanla okumama sebep oldu.Deneyeceğim ve burdan sonuçları bildireceğim :) |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: Evren ;)
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() İstikrarlı bir şekilde telkinleri dinlemeye devam ediyorum.Bazen kaba tabirle gaza gelsemde bazende bu durumdan çok uzağım.Ben bu dengesiz halimi sevmiyorum galiba :) |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() Epey zaman olmuş yazmayalı.House en son başarı hikayelerini okumayı isterim demiştide öyle kayda değer bir başarı yok.Ama ufak tefek şeyler dışında kötü bişeyde yok.Geçen zaman içinde sanırım en büyük kazanımım bardağın dolu tarafını da görebilmeye başlamam oldu. :) |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba underground7, Nasılsın? Hedef belirleme konusunda bir çalışma yapabildin mi? Umarım başarılı olmuşsundur. Sevgiler...
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bir Garip Yolcu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba.Ben 22 yaşında mühendislik ve aöf işletme okuyan bir gencim.Gencim dediysem hep değil! bazen öyle zamanlar oluyor ki kendimi 70 yaşımdaymışım gibi hissedebiliyorum.Bu zaman zaman herkese olabilir ama bahsettiğim kısa süreli ama sık depresyona girme durumu gibi birşey.Bir kere bunu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi