merhaba günlüğüm :))
bayadır uğrayamadım yoğunluktan ama her şey çok güzel gidiyor ya..ben bile şaşkınım 2-3 ay önceki lavinya'yala alakam yok resmen:))
bir önceki mesajımda kilo vermeyi hedeflemiştim,baya da kararlıydım,ama bi ara sporda dizimi sakatlamış gibi oldum,3-4 gün yapamadım,gerisi de geldi zaten dersler fln derken kaldı, yılbaşında 48 olamam artık ama spora bugün başlıyorum gene :)
farkındalığı keşfettiğimden beri,her şeye başka bi açıdan bakıyorum sanki. Gün boyu kendimi izliyorum,düşüncelerimi izliyorum,sanki hayatım bir filmmiş gibi izliyorum.Gülümsüyorum,böylece o düşünceler beni yenemiyolar:)
artık zorlasam bile olumsuz dşünceler gelmiyor aklıma. Böle genel bi huzur hali içindeyim.Hiç bir sorunum yok gibi.
Sevgilimle yok,arkadaşlarımla yok, daha doğrusu sorunlar var tabi ama,ben onlara sorun gibi bakamıyorum,içim öyle huzurlu ki
İnsanları asla yargılamıyorum tamamen bıraktım.Öyle bi düşünceye kapıldığımı hissettiğimde gülümsüyorum haha çok komik diyorum egomla dalga geçiyorum puff sönüyo
arkadaşlarıma hiç bir sorunum kalmadı,kendimi eskisi gibi ezik hissetmiyorum asla :)
Şu sıralar tek kafama takılan şey,2012de bi defter bi ajanda tutmak istiyorum ama daha önce hiç ajanda tutmadığım için ne yazsam napsam bilmiyorum:D:D öyle çok meşgul bi insan da değilim zaten sayfaları dolduracak kadar
bir de böle süslü bi defter alıp bişiler yazıyım diyorum,defter hastalığı var bende gördüğüm her güzel defteri alırım :Dama ne yazıcam inan ki bilmiyorum,düşünün artık tek sorunum bu ahahaha