Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Pinky'nin Güzel Günleri:)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Pinky'nin Güzel Günleri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: _roxie_ Nickli Üyeden Alıntı Sıkıntılarımdan bahsetmekten artık pek hoşlanmıyorum, neden tekrar düştüğümün cevabını günlüğümde bulabilirsin, ben ilişkim olmuyor diye hayıflananlardandım sonra bir ilişkim oldu fırtınalı, beni baya derinden sarstı,yine uzun süre kendimi suçladım, çünkü o da beni suçladı ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Pinky'nin Güzel Günleri:)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-09-2011, 01:07 AM   #11 (permalink)
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
_roxie_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sıkıntılarımdan bahsetmekten artık pek hoşlanmıyorum, neden tekrar düştüğümün cevabını günlüğümde bulabilirsin, ben ilişkim olmuyor diye hayıflananlardandım sonra bir ilişkim oldu fırtınalı, beni baya derinden sarstı,yine uzun süre kendimi suçladım, çünkü o da beni suçladı ve ilişkimizin bitme sebebini onu olduğu gibi kabullenmemem olarak görüyor, bunca aydan bu yana hiç bişey değişmemiş, 8 ay önce durduğu yerden bi adım öteye gidememiş yani şimdi fark ediyorum :)

ama ben geç de olsa onun hayattan ne istediğini bilmeyen, buradayken gitmek isteyen, gittiğinde dönmek isteyen, arayışı hiç bitmeyecek bi adam olduğunu sonunda anladım. Şimdi onu olduğu gibi kabul edip kalbimden ve aklımdan salıyorum :)

diğer yandan mezuniyet sonrası bir bunalıma girdim elimi attığım hiç bir şey filizlenmedi ama ben bu sene sabretmeyi öğrenmeyi kendim istedim, çünkü sabırsızlık benim en büyük problemim :) böyle işte canım şimdilik tek isteğim herşeyi geride bırakıp yepyeni bi hayata başlamak, kendi hayatımı kurmak bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama buranın verdiği enerji öyle bişey ki artık hiç bi zaman yaşamaktan, kendimden vazgeçmeyeceğimi biliyorum.. :)
son cümlene aynen katılıyorum:) geri kalan herşeyi de günlüğünden okuycam roxiecim,hayırlısıyla hiçbi zaman kendimizden vazgeçmiyoruz...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2011, 10:36 PM   #12 (permalink)
Yüzbaşı

484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

bugün de güzel bi gün geçirdim.. hergünüm daha iyi geçiyor sanki:)

bu arada size bişeyden bahsetmek istiyorum,telkinleri dinlemeye başladığım ilk hafta bayram dolayısıyla başka bi şehirdeydim ve telden bu siteye girdikçe kişisel gelişim kitaplarını falan merak etmeye başlamıştım en kısa zamanda alıcam diyordum, ankaraya dönerken otobüs molasında kampanyada karşıma kişisel gelişim kitapları çıktı heheh:D cengiz erşahinin 3 tane kitabını aldım ve 'Kendini Ateşle' kitabını okumaya başladım gayet güzel...
ayrıca ailemle biyere gezmeye gitmiştik ,yolda gelirken sürekli napsam fln die düşünüyodum,kimsesiz çocuklar yurduna gitmeye karar verdim en kısa zamanda araştırıp gidicem ben bile sır tek çocuğum olduğum için her imkanım olmasına rağmen sorunlu bi çocukluk geçirdim,onlar neler yaşıyodur allah bilir düşünemiyorum
2 ay annemle hastanede yattığımız için,ordaki insanların gelecek bir kişiyi nasıl beklediklerini de çok iyi biliyorum,ordaki yaşlı/çocuk/genç hastalarada böle bi ziyaret imkanı fln varsa sohbet amaçlı gitmeyi düşünüyorum.

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

Alt 11-09-2011, 10:58 PM   #13 (permalink)
Yüzbaşı

günlüğüm gene dolup taşmış hehe

ben makaleleri fln okuyup duruyorum sürekli,diğer günlüklere henüz sıra gelmedi,herkesinkini okuycam :)

bugün çok ilginç bişey farkettim, ben harika şekilde oryantal oynayabiliyomuşum meğersem,bugün kendimi müziğin akışına bıraktım ve tanyeli gibi oldum desem yeridir

ha bide çok güzel filiz akın taklidi yapıyomuşum ben:D sabahtan beri filiz akın gibi konuşuyorum,dün birden aklıma geldi ve yaptım

bakalım daha içime attığım ne gibi özelliklerim çıkıcak ?

Alt 13-09-2011, 01:49 AM   #14 (permalink)
Yüzbaşı

kendimi gün geçtikçe daha da değerli hissediyorum:)
sitedeki olumlamaları minik not defterime kaydettim hergün kendi kendime okuyorum:)
bilinçaltıma emirler veriyorum sürekli,bugün duş alırken bi ara üşüdüğümü farketim ve kendime dedimki' bilinçaltım burası çok sıccak ve sana terlemeni emrediyorum' :) ve ne oldu çok sıcak hissettim ve terledim:))
sevgilimle tartıştık ama üzülmedim sadece içim boşalsın diye biraz ağladım,bu olayı neden kendime çektim dedim,ve artık sevgilimi de değiştireceğime inanıyorum,öncelikle kendim değişiyorum ve onu da olumlu bi insan yapacağıma inanıyorum:)

Alt 14-09-2011, 02:17 PM   #15 (permalink)
Yüzbaşı

merhaba günlüğümm

çok mutluyum bugün de. artık sebepsiz yere kendi kendime çok mutlu olabiliyorum,etrafımdaki insanlarla daha çok ilgileniyorum ve yanımdaki insanları da pozitif yaptığımı düşünüyorum bugün de annemle diyalize gittik ve ordaki bir çok hastayla tek tek ilgilendim,ve insanlar nedense bugün bana ay sen nekdr tatlısın falan deyip durdu:) bi amca da durduk yerde para verdi hehe

annem babamda sürekli güzelleştiğimi söylüyolar,bana da öyle geliyor
boyumda uzuyor:D tibet yogasına devam ediyorum çok faydasını görüyorum,kendime çok güveniyorum,bugün tek başıma dişçiye gittim ve herşeyi hallettim:)

Alt 16-09-2011, 10:05 PM   #16 (permalink)
Yüzbaşı

günlüğm bugün fena grip oldum,ve gene kötü düşüncelere sardım gibi :S :((((((((((((((((

Alt 19-09-2011, 01:12 AM   #17 (permalink)
Üsteğmen

MarEspEraNZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 171
364 Mesajinıza toplam 899 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the rough

bir tür çekim oldu sanırım bu günlüğe bakmak istedim:)

hayırlı olsun ve geçmiş olsun dileklerimi beraber iletiyorum :)
vitamini eksik etmeyin,mutlulukta bir vitamin sonuçta

.
.

MarEspEraNZa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-09-2011, 04:06 PM   #18 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir tür çekim oldu sanırım bu günlüğe bakmak istedim:)

hayırlı olsun ve geçmiş olsun dileklerimi beraber iletiyorum :)
vitamini eksik etmeyin,mutlulukta bir vitamin sonuçta
çok sevindim geldiğinize,günlüğüme kmse uğramıyor da bende forumu okumayı henüz bitiremediğim için kmseye yazamıyorum:D

neden çekildiniz acaba günlüğüme

Alt 20-09-2011, 01:25 AM   #19 (permalink)
Üsteğmen

MarEspEraNZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 171
364 Mesajinıza toplam 899 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the rough

Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok sevindim geldiğinize,günlüğüme kmse uğramıyor da bende forumu okumayı henüz bitiremediğim için kmseye yazamıyorum:D

neden çekildiniz acaba günlüğüme
bir kaç mesaj önce olumlama yapmaktan söz etmişsiniz, daha çok ziyaret eden olacaktır

mutluluklar

.
.

MarEspEraNZa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-09-2011, 05:58 PM   #20 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Günlüğün hayırlı olsuuuun. Eveeet ben de okudum sonunda bu güzel günlüğü. Bir kere başlığın çok güzel bir olumlama sanki şöyle hissetiriyor insana bundan sonra senden hep güzel günler dinleyeceğiz. Olumsuz birşeyler olsa bile biz bunun güzel bir yanını mutlaka bulacağız.

Kimse okumuyor diye yazmaktan vagçeme elbet bir okuyan faydalanan olur canım yazdıkların çok güzel. Değişime susamışsın sanki çok iyi gidyorsun ne gibi yorumlara ihtiyacın var aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin eminim cevaplar gelicektir. :D

Günlüğünün ilk mesajını (hani upuzun olan) okurken sonuna gelmeden acaba yengeç burcu mu diye aklımdan geçirmiştim. Ben de yengeç burcuyum. :D Kendine güven telkini kendi özgüven eksikliğine ilaç gibi gelmişti şimdi de bazen aşırı mı kendime güveniyorum diye soruyorum. Sonra da boşver insan herşeyden önce kendine güvenmeli ve kendine inanmalı diyorum.

Lise yıllarım aşırı melankoli halinde geçti. Herşeye her zaman duygulanıp ağlayabiliyordum. Kişisel gelişim kitapları okuyarak attım ben o durumu üzerimden. Hala duygusalım ama çok daha kontrollü olmaya çalışıyorum.

Gribin de geçmiştir inşallah.

Kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks