25-02-2012, 11:59 PM
|
#103 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Bu günlerde yapmaya çalıştığım işleri zorunlu nedenlerle ertelemek zorunda kaldım.Aldığım kitapları okumaya bile fırsatım olmadı.Şimdi çalışmalarıma devam ediyorum.İyi sonuçlar alacağıma inanıyorum.Kendimi daha iyi tanımaya çalışıyorum ve kendimi daha iyi anlayıp tanıdıkça başkalarını da daha kolay tanımaya başladığımı farkettim.İnsanları tanımanın bir çok yolu var ve bu yollardan herhangi biri bize %100 doğru ve kesin sonuçlar vermez ama insanları tanımak için birçok yöntemi birlikte deneyip elde ettiğimiz bilgileri değerlendirirsek daha sağlam sonuçlara ulaşırız.El yazısı da insanların karakterleri hakkında çokça bilgi barındırıyor ve bu bilgileri anlayabilmek bize çok şey katacaktır.Uzun zamandır bu konu aklımdaydı ama pek birşey öğrenememiştim.Kişisel gelişim kitaplarına bakınırken el yazısı ve insan karakteri hakkında bilgi veren güzel bir kitap buldum.Uzun zamandır bu kitabı arayıpta yeni bulmuş gibi rahatladım.Henüz okuyamadım ama kısa sürede okuyup günlüklerim de yazdığım yazıları değerlendirmek istiyorum.İngilizce öğrenmek içinde ingilizce konuşulan tv dizilerinden beğendiklerimi ingilizce altyazıyla izliyorum.Nedense bu yöntemin işe yarayacağına inanıyorum.Bu şekilde hem konuşulanları hemde yazılanları anlama isteğim artıyor ve öğrenmek daha eğlenceli oluyor.Telkin listemi de bir türlü nasıl yapacağıma karar veremedim.Değiştirip duruyorum.Değişimlerimiz kalıcı ve hep iyi yönde olsun.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible |
| |