Planlı Değişim GünlüğümHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Planlı Değişim Günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Güzel dileklerinin hepimiz için en iyi şekilde gerçekleşmesini istiyorum sevgili acemisirine.Kendine güven konusunda da haklısın günden güne düşündüğümden daha fazla arttığını farkediyorum.Olumlu düşünen, hayatında ki güzellikleri farkedip takdir eden ve mutluluğu daima hakeden güzel arkadaşım acemisirine dilerim ki hergünün bir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
01-02-2012, 02:23 AM
|
#81 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Güzel dileklerinin hepimiz için en iyi şekilde gerçekleşmesini istiyorum sevgili acemisirine.Kendine güven konusunda da haklısın günden güne düşündüğümden daha fazla arttığını farkediyorum.Olumlu düşünen, hayatında ki güzellikleri farkedip takdir eden ve mutluluğu daima hakeden güzel arkadaşım acemisirine dilerim ki hergünün bir önceki gününden daha fazla mutlu, sevgi dolu, başarılı, ve huzurlu geçer.Hepimizin mutluluğunun ve başarılarının ebedî olmasını diliyorum. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible | Offline
| |
01-02-2012, 09:55 PM
|
#82 (permalink)
| Üsteğmen
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Sitede ki depresyon dünde kaldı telkinini listeme ekledim diğer depresyon telkinini de listeden çıkardım.Depresyon telkinini önermiyorlar ama ben yine de deneyeceğim.Anladığım kadarıyla depresyon telkininin içinde geçen depresyon kelimeleri nedeniyle önerilmiyor.Depresyonun nasıl olduğunu iyi biliyorum ama ne olduğunu tam olarak bilmiyordum.Amerikalı bir konuşmacının konuşmalarını çeviren çevirmen altyazıda depression kelimesini moralsizlik olarak dilimize çevirmişti.İngilizcem zayıf olmasına rağmen algıda seçicilik olsa gerek o kadar laf arasında depression kelimesini çok rahat anladım.Sitede ki depresyon telkininin içeriğini bir kez daha okuyunca kafamda parçalar birleşti.Depresyon benim anladığım kadarıyla moralsizlik, motivasyonsuzluk ve umutsuzluk durumlarının yoğunlaşmış hali.Nasıl ki aşk; sevginin, madde; enerjinin yoğun haliyse sanırım depresyonda bazı olumsuz duyguların en yoğun şekli.Yine de depresyon telkini neden önerilmiyor açıklanmasını isterdim.Sadece depresyon kelimesi geçtiği içinse telkinde depresyonun tanımlaması yapılıyor ve yeniden anlamlandırılıyor.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible | Offline
| |
01-02-2012, 10:32 PM
|
#83 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Alıntı: maxhealth Nickli Üyeden Alıntı
Sitede ki depresyon dünde kaldı telkinini listeme ekledim diğer depresyon telkinini de listeden çıkardım.Depresyon telkinini önermiyorlar ama ben yine de deneyeceğim.Anladığım kadarıyla depresyon telkininin içinde geçen depresyon kelimeleri nedeniyle önerilmiyor.Depresyonun nasıl olduğunu iyi biliyorum ama ne olduğunu tam olarak bilmiyordum.Amerikalı bir konuşmacının konuşmalarını çeviren çevirmen altyazıda depression kelimesini moralsizlik olarak dilimize çevirmişti.İngilizcem zayıf olmasına rağmen algıda seçicilik olsa gerek o kadar laf arasında depression kelimesini çok rahat anladım.Sitede ki depresyon telkininin içeriğini bir kez daha okuyunca kafamda parçalar birleşti.Depresyon benim anladığım kadarıyla moralsizlik, motivasyonsuzluk ve umutsuzluk durumlarının yoğunlaşmış hali.Nasıl ki aşk; sevginin, madde; enerjinin yoğun haliyse sanırım depresyonda bazı olumsuz duyguların en yoğun şekli.Yine de depresyon telkini neden önerilmiyor açıklanmasını isterdim.Sadece depresyon kelimesi geçtiği içinse telkinde depresyonun tanımlaması yapılıyor ve yeniden anlamlandırılıyor. | Sevgili maxhealth, Depresyon telkininin dinlenmesinde herhangibir sakinca yok, sadece dinleme sikligi olarak fazla dinlenilmesi onerilmiyor, ara ara listene ekleyip cikarman daha dogru olacaktir. Sebebi ise, senin de vurguladigin gibi icerisinde `depresyon`` kelimesinin gecmesi ve bu kelimeyi bilincaltinin emir olarak algilayip olumsuz kaydetmesi... Kisacasi, sucluluk telkini gibi depresyon telkininin de uzun sure dinlenilmesi onerilmiyor... Kal saglicakla, Guzel gelisimlerini takip ediyorum... | Offline
| |
01-02-2012, 10:40 PM
|
#84 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Teşekkür ediyorum sevgili azraist_24
Gülümseyen yüzünü gördükçe mutlu oluyorum.Forumun gülen yüzüsün.Dilerim ki hayat boyu o güzel gülümsemen devam eder.
| |
01-02-2012, 10:51 PM
|
#85 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Telkinleri 3 defa çalmak üzere listeye ekledim.Her telkin 3 defa tekrar ediyor sonra diğer telkine geçiyor.Belki daha etkili olur belki de etkisiz.Deneyerek öğrenmiş olurum.
| |
02-02-2012, 12:16 AM
|
#86 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Telkinleri 3 defa çalmak üzere listeye ekledim.Her telkin 3 defa tekrar ediyor sonra diğer telkine geçiyor.Belki daha etkili olur belki de etkisiz.Deneyerek öğrenmiş olurum. | bu son eklem seklini uyurkenmi yoksa gündüzlerimi dinliyeceksin sevgili maxhealth??? | Offline
| |
02-02-2012, 12:30 AM
|
#87 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Alıntı: acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
bu son eklem seklini uyurkenmi yoksa gündüzlerimi dinliyeceksin sevgili maxhealth??? | Sevgili acemisirine'cim bu gece ve gündüz farksız dinleme şeklim olacak.Doğa versiyonları olduğu için de beni pek rahatsız etmiyor yani hangi telkin kaç defa çalıyor zaten anlamıyorum.Etkilerini anlayabilirsem burada paylaşırım.sevgi ve saygılarımla güzel arkadaşım.
| |
02-02-2012, 12:36 AM
|
#88 (permalink)
| Yüzbaşı
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm ooo süper, gece gündüz fark etmiyecekse, cok sahane, bu kadar vaktin oluyorsa, yada dinleme imkanin diyelim sahane bisi.. Bu ara fazla sikmaz isem acaba hangi telkinleri dinliyeceksin sevgili maxhealth arkadasim bu ara?? | Offline
| |
02-02-2012, 07:33 PM
|
#89 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Telkinleri 3 defa çalmak üzere listeye ekledim.Her telkin 3 defa tekrar ediyor sonra diğer telkine geçiyor.Belki daha etkili olur belki de etkisiz.Deneyerek öğrenmiş olurum. | Kesinlikle sevgili arkadasim, en dogrusunu yapiyorsun, ben de PC hoporlerden telkinlerin 6 adedinin doga versiyonlarini koyarak sirayla sabaha kadar uyurken dahi dinliyorum ( Uyurken dinlemek, bilincaltinin en alici halde oldugundan dolayi zaten onerilmekte)... Sen de etkilerini umarim en kisa surede gorur ve bizlerle paylasirisin, Kal saglicakla... | Offline
| |
04-02-2012, 12:35 AM
|
#90 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Gecen konustuklarimizdan hic denemeler yaptin mi sevgili maxhealth arkadasim???
Hani her telkine bi eylem??? | Offline
| | | |