Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Planlı Değişim Günlüğüm

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Planlı Değişim Günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Gecen konustuklarimizdan hic denemeler yaptin mi sevgili maxhealth arkadasim??? Hani her telkine bi eylem??? Sevgili acemisirine'cim konuştuklarımızın tamamını olmasa bile önemli bir kısmını oldukça iyi yapıyorum.Her işi pozitif düşünce tarzıyla ele alıyorum ve zor olarak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Planlı Değişim Günlüğüm

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-02-2012, 12:51 AM   #91 (permalink)
Üsteğmen

maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gecen konustuklarimizdan hic denemeler yaptin mi sevgili maxhealth arkadasim???

Hani her telkine bi eylem???
Sevgili acemisirine'cim konuştuklarımızın tamamını olmasa bile önemli bir kısmını oldukça iyi yapıyorum.Her işi pozitif düşünce tarzıyla ele alıyorum ve zor olarak görebileceğim bütün işlerimi bu düşünce tarzıyla oldukça kolay yapabiliyorum.Pozitifim ve çevreme de böyle davranmaya çalışıyorum.Bugün bir kez daha farkettim ki kabadayı gibi yürümeye başlıyorum.Dik yürümek istedim ama bu kadar da değil.Sanırım eril enerji telkini böyle bir etki yapıyor.Sınavlarıma hazırlanmaya da başladım.Süresi istediğim kadar iyi gitmese bile verimli çalışıyorum.İki gündür işlerim nedeniyle telkinleri gündüzleri dinleyemedim.Sadece gece dinlemek için de oldukça uzun bir süre olan telkin listemi tekrar değiştirdim.Doğa versiyonlarını değil de diğer versiyonları 1 er defa dinliyorum.Sevgilerim ve saygılarımla.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 04-02-2012, 12:55 AM   #92 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point

Bunlar cok güzel haberler sevgili maxhealth arkadasim.. Inan varya bende bi heyecan basladi.. Eminim ki sen bu sinavi iyi bir sekilde vereceksin.. ve her telkin icin belirledigin eylemlerde yavas yavas yerlerini en iyi sekilde alacaklardir..

Pozitif düsünce insani ferahlatiyor dimi.. Isini daha rahat yapabilme imkani sagliyor.. Kimileri deli gibi baksada asil kendimizi ferah hissetmemiz diger tekliflere yada diger islere daha olumlu ve daha objektiv bakis acisi sagliyor..

Ahh cook sevinCliyim senin adina sevgili maxhealth arkadasim..
Daima iyi ve güzel haberlerini okumak icin hergünün sahane gecmesi dilekleri ile..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2012, 01:02 AM   #93 (permalink)
Üsteğmen

189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Bugün listeme sosyal fobi telkinini de ekledim.Sosyal fobim olduğu için dinlemiyorum.Sosyal fobi telkininin içeriğini çok beğendim için dinliyorum.Dinlediğim telkinlerin en önemli tarafı içeriğinin bana hitap etmesi.Ego güveni de listemden beş gün oldu çıkaralı.Ego güvene ihtiyaç duymuyorum.Bugün huzurlu ve sakinim.Endişelerim kaybomuş desem yeridir.Geleceğe doğru istediğim şekilde gelişmelere yaşıyorum ve bu da beni çok mutlu yapıyor.Hepimizin mutluluğunun ve başarılarının artmasını ve huzuru da beraberinde hayatımıza getirmesini diliyorum.
Alt 04-02-2012, 01:10 AM   #94 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunlar cok güzel haberler sevgili maxhealth arkadasim.. Inan varya bende bi heyecan basladi.. Eminim ki sen bu sinavi iyi bir sekilde vereceksin.. ve her telkin icin belirledigin eylemlerde yavas yavas yerlerini en iyi sekilde alacaklardir..

Pozitif düsünce insani ferahlatiyor dimi.. Isini daha rahat yapabilme imkani sagliyor.. Kimileri deli gibi baksada asil kendimizi ferah hissetmemiz diger tekliflere yada diger islere daha olumlu ve daha objektiv bakis acisi sagliyor..

Ahh cook sevinCliyim senin adina sevgili maxhealth arkadasim..
Daima iyi ve güzel haberlerini okumak icin hergünün sahane gecmesi dilekleri ile..
Pozitif düşünenlere deli gibi bakan insanlar henüz negatif düşünmenin insan hayatına nasıl sorunlar açacağından habersiz olmalılar.Asıl delilik pozitif düşünmek varken negatifliğe yapışmak.Negatif düşünerek ellerine ne geçebilir ki varolan mutluluklarını ve huzurlarını kaybetmekten başka?
Her günümüzün geçmişte ki başarılarımızı ve huzurumuzu unutturacak kadar güzel geçmesi dileğim ile acemisirine'cim.Olumluyu yönelen herkese sevgiler ve saygılarımla.
Alt 04-02-2012, 02:36 AM   #95 (permalink)
Üsteğmen

Kendime olan güvenimin arttığını farkediyorum.Normalde karşıdan karşıy geçerken bile hep bir tedirginlik içinde sağıma soluma baka baka geçerim.Bugünlerde hiçte öyle değilim çok sakin ve kendimden emin olarak sakin sakin geçiyorum.Trafik kurallarına uyuyorum tabi ki.Daha rahat olduğumu söylemek istiyorum.Her konuda daha rahat davranabiliyorum.Bir işim çıktığında yapabilirmiyim diye düşünmüyorum.Doğruca yapmaya çaılşıyorum ve olumsuz düşünceler gelmeden elime aldığım işleri çok kolay yapabildiğimi farkettim.İnsan yapabildiklerinin ve yapabileceklerinin fazlalığını gördükçe daha fazla şey yapmak istiyor bu da bir sıkıntı oluşturmuyor değil hani.Herşeyi de yapamayız ki zamanımız yetmez.Umarım olumlu gelişmelerimiz istediğimiz yönde olmaya devam eder.Hayatı seviyorum.İnsanları seviyorum ve değer veriyorum:)
Alt 05-02-2012, 02:12 AM   #96 (permalink)
Üsteğmen

Bugünlerde depresif duygular gün içinde geliyor ve bütün enerjimi alıp götürüyor yaşama sevincimi de sonra yine herşey düzeliyor.Geçeceğini biliyorum bunun dalgalanma denilen durum olduğuna inanıyorum.Her ay bir öncekine göre çok daha iyi olacağını da biliyorum.Sadece sabırla telkinleri dinliyorum.Bu gün ertelemeyi bırak telkinini de dinlemeye başladım.İşlerini tek seferde bitirmeyi düşündüğü için erteleyenlere çok kısa sürede fayda sağlayacağını düşünüyorum.Hayatımızın hep iyi yönde değişmesini diliyorum.
Alt 06-02-2012, 01:11 AM   #97 (permalink)
Üsteğmen

Telkin listesine birkaç günlüğüne ara veriyorum.Kaç gün sürer bilmiyorum ama 1 haftaya tamamlamayı düşünüyorum.Tabi başarabilirsem.Bu süre zarfında bir kaç telkini dinleyerek etkilerini fark etmeye çalışacağım.Hadi hayırlısı.sevgi ve saygılarımla.
Alt 07-02-2012, 10:40 PM   #98 (permalink)
Üsteğmen

Dİnlediğim telkinlere pek ara veremedim.Telkinlistemi tekrar düzenledim.Tüm telkinleri neredeyse listeme almıştım ama tam öğrenme ve fotografik hafıza telkinleri dışında ki eğitim telkinlerini ve çıkardım.Kişisel gelişim için öncelikle kişisel sorunlar halledilmeli ki etkilerini anlayabilelim.Eğitimle ilgili telkinleri zihnimi gerçekten de istediğim kadar iyi çalıştırabilmemi sağlıyorlar ama suçluluk duyguları ve depresyon telkinlerini arka arkaya dinleyipte ferahladıktan sonra etkilerini ancak anlayabildim.O nedenle şimdilik dinlediğim liste sadece kişiliğimi güçlendirecek şekilde oldu.Eğitim cdleri çok kaliteli.Çok güzel etkileri oluyor.İyi ki varız.
Alt 11-02-2012, 02:01 AM   #99 (permalink)
Üsteğmen

En kısa sürede İngilizce öğrenmek istiyorum.En azından okuduklarımı anlayacak kadar kendimi geliştirsem iyi olur.Teknolojiden ve ekonomiden sonra kişisel gelişimin dilininde ingilizce olduğunu öğrendim.Kişisel gelişim de Türkçe kaynaklar oldukça kısıtlı ve hazırda olanlarda zaten ya İngilizceden çeviri yapılmış ya da öğrenilip yorumlarda katılarak bizlere sunulmuş.Kişisel gelişim için de İngilizce öğrenmek gerekli diye düşünüyorum.Hem nedemişler 'bir dil bir insan'.Umarım kısa zamanda ilerlemeyi başarırım.İngilizce öğrenirsem başka dilleri de öğrenmek daha kolay gelir.Bu konuda kendime güvenim de artar.
Alt 12-02-2012, 01:17 PM   #100 (permalink)
Üsteğmen

Şİmdiye kadar herhangi bir sıkıntım olduğunda sanki hayatımda hep rahatsız edici durumlara maruz kalmış gibi olurdum.Neden bu gibi durumlar beni bulur diye sorup buna inanırdım.Bacağımda hafif bir ağrı oldu ben de daha yaşım kaç ki böyle ağrılarım var.Yaşlanınca ne halde olurum kimbilir derdim.Şimdi yeni farkediyorum ki ağrıyabilen bacaklarım var.Ya bacaklarım hiç ağrıyamasaydı.Şükürler olsun ki bacaklarım var ve şükürler olsun ki onları hissedebilyorum.Yine şimdiye kadar hep sahip olmak isteyipte henüz elde edemediğim şeyleri düşünür ve mutsuz olurdum ama şimdi sahip olamadılarıma üzülmektense sahip olduklarımın farkında ve müteşekkir oluyorum.Ne mutlu sahip olduklarıyla mutlu olabilenlere.Sevgim ve saygım bütün pozitif düşünenlere.

Bookmarks