Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Planlı Değişim Günlüğüm

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Planlı Değişim Günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Telkinlerden bahsedeyim biraz.Şimdi dinlediğim telkinlerin süresi yaklaşık dört saat sürüyor.Çok uzun ama daha önce de dediğim gibi değişimi yavaş ve sabırlı yapmak istiyorum.Ayrıca telkincd'den aldığım depresyon telkinini hem listede hemde tek olarak dinliyorum.Dün sadece depresyon dinlerken oldukça hüzünlüydüm nedenini anlayamamıştım.Şimdi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Planlı Değişim Günlüğüm

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-01-2012, 01:37 AM   #71 (permalink)
Üsteğmen

maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm

Telkinlerden bahsedeyim biraz.Şimdi dinlediğim telkinlerin süresi yaklaşık dört saat sürüyor.Çok uzun ama daha önce de dediğim gibi değişimi yavaş ve sabırlı yapmak istiyorum.Ayrıca telkincd'den aldığım depresyon telkinini hem listede hemde tek olarak dinliyorum.Dün sadece depresyon dinlerken oldukça hüzünlüydüm nedenini anlayamamıştım.Şimdi yine depresyon telkinini dinliyorum ve garip bir üzün var üstümde.Baş ağrısı ve boğazımda bir düğüm varmışçasına yutkunamamakta yan etkisi ama sabah kalktığımda kendimi daha enerjik, neşeli, çalışkan, mutlu ve huzurlu hissediyorum.Sanırım depresyon telkini etkilerini gösteriyor.Dün oldukça zor bir geceye neden oldu umarım bu gece daha rahat geçer.Depresyon telkiniyle ilgili olarak diyebileceğim tekşey çok etkili bir telkin.Hiçbir telkin beni harekete geçirememişti ama depresyon telkini unutmuş olduğum hayallerimi ve hedeflerimi tekrar hatırlattıp motivasyonumu arttırdı.Sanıyorum ki benim için lokomotif telkin depresyon telkini.Sevgi ve saygılarımla.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 28-01-2012, 01:46 AM   #72 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point

acaba eskiden kalma kapatmadiginiz bir durummu var sevgili maxhealth?? olurya belki kendinizi o yasanmisligi affetmeyi ve kapatmayi unutmus olabilirmisiniz?? Misal okulda bi arkadasinizla aranizda gecen bir tartismadir vs. vs.

Bu ara en cok merakta oldugum kendinize olan güveniniz ne alemde, güclendimi ??? Motivenizin artmasi ve tabiiki hedeflerinizin tazelenmesi cook güzel, hatta muhtesem bir haber ama yinede merakim bu noktada..

Insaallah bu gece ve bu gece gibi nice yeni gelecek geceleriniz düne ve dünlerinize bakarak cok daha iyi gecer
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2012, 01:56 AM   #73 (permalink)
Üsteğmen

189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Teşekkür ederim acemisirine.Kendime güvenim iyi eskisinden daha iyi ama henüz istediğim kadar değil.Arkadaşlarımla pek kavga ya da tartışmalara girmedim ve girmemde ama geçmişte kapatamadığım bazı durumlarım var ve dilerim ki şimdi kapatıyorumdur.Sağlığımız herşeyin başında geliyor.Hepimize sağlıklı bir hayat dilerim.
Alt 28-01-2012, 02:01 AM   #74 (permalink)
Yüzbaşı

728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Sadece bilginiz olsun diye söylüyorum sevgili maxhealt, kapatmak demek ört-bas etmek degil. Konu ve durum her ne olursa gecmise dair onu bilincli ve samimi bir sekilde gözünüzde canlandirma ve her ani icin kendinizi, olayi ve varsa kisi yada kisileri icten affetmek ve en sonda kendinizi affetmek..

ancak bu sekil kurtulursunuz.. diger türlü bir iki ay rahatsaniz ücüncü ay muhakkak bilincaltiniz onlari size yine hatirlatacaktir..

Umarim bir an evvel kurtulursunuz ve rahatlarsiniz..

bu ara size bisi söylim, bence sizin kendinize olan güveniniz sizin farkinda oldugunuzdan daha da fazlalasti..

Tabii bu daim olsun ve daha da artsin.. Basarilar
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2012, 02:13 AM   #75 (permalink)
Üsteğmen

Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Telkinlerin en ilginç durumu bu sanırım etkilerini fark etmeyebiliyorsunuz.Sanki hep böyleymişsiniz gibi hissediyorsunuz.Daha önce ile şimdi arasında kıyaslama yapınca anlaşılıyor.sanırım dışarıdan bakan gözler daha iyi anlıyor.Başka insanları affetmek kolay olmuştur benim için ama kendimi affetmek pek kolay olmuyor.Bazen kendimin de bir insan olduğunu unutuyorum kendimden çok daha fazlasını bekliyorum.Beklentilerimi gerçekleştiremeyince de kendi kendime kızıyorum.Şimdi bu davranışlarımdan kurtulmaya çalışıyorum umarım tamamen kurtulurum.
Alt 28-01-2012, 02:15 AM   #76 (permalink)
Yüzbaşı

O zaman yola devam :))) simdiye kadar basardiklariniz birden olmadi ama basardiniz, bununda üstesinden geleceksiniz..
Alt 28-01-2012, 03:20 AM   #77 (permalink)
Üsteğmen

Bu değişim isteği oluştuğunda kendi kendime bir karar almıştım.Ya ben bu Dünya'yı değiştiririm ya da dünya beni değiştirir.Artık duracak durağım kalmadı ve yoluma devam etmek istiyorum.Bütün kişisel gelişim yolcularının istedikleri yere ulaşmaları dileğiyle.
Alt 29-01-2012, 12:40 AM   #78 (permalink)
Üsteğmen

Bugüne kadar bir sorunum olduğunda hep nedenini bulmak için kendime sorular sorardım.Mutsuz olduğum zamanlar kendime neden mutsuzum gibi sorular sorarak mutsuzluğumun nedenini bulup ortadan kaldırabilceğimi düşünürdüm.Şimdiye kadar pek faydasını gördüğümü söyleyemem.Şimdi Antony Robbins'in önerdiği gibi hali hazırda olumsuz düşüncelere yönelmeme neden olan düşünme yöntemi tersine çevirmeyi seçiyorum.Şimdiden sonra sorun olarak gördüğüm duyguve düşüncelerin yerine sahip olmak istediğim duygu ve düşüncelerin nedenini kendi kendime soracağım.
Neden Mutluyum?
Neden Huzurluyum?
Neden bu kadar iyi hissediyorum?
Engelleri(Fırsatları)nasıl yılmadan aşmayı başarıyorum?(her engel bir fırsattır)
Nasıl planlarıma sadık kalmayı başarıyorum?
Mutluluğum, huzurum, sağlığım, neşem ve keyfim neden hergün daha çok artıyor ve neden etrafıma pozitif enerji yayıyorum?
Şimdilik bu kadarı aklıma geliyor.Daha iyiye ulaşmaya çalışan herkese sevgi ve saygılarımla.
Alt 30-01-2012, 11:05 PM   #79 (permalink)
Üsteğmen

Çok farklı duygular içindeyim.Bazen kendimden emin bazen de tamamen karmaşık duygular içinde oluyorum.Eskiden zamanı boş boş kullanırdım çok eski değil sadece bir kaç hafta önce.Şimdi zaman su gibi akıyor sanki.Her an bir şeyler yapmak istiyorum.Birşeyler öğrenmek istiyorum.Zaman zaman eskisi gibi olsamda telkinlerin benim için en önemli etkisi aklımın daha açık olması.Bütün dünya karşıma yeni yeni şeyler çıkarıyor gibi.Açıkcası artık kendimi daha iyi anlayabiliyorum.Bir sıkıntım varsa nedenini daha kolay fark ediyorum.Etrafımda ki insanları da daha iyi tanıyabiliyorum.Hatta etrafımda olmasına gerek bile yok.Biraz hayal kırıklığı var hepsi o.O da geçer elbette.Neler neler geçmedi ki.Eskisine göre beynim çok daha iyi performans sağlıyor.Dinlediğim eğitim cd leri işe yarıyor.Çok az bir tekrarla bile telkinlerin işe yaradığını anladım.Düşündüğümden daha fazla hissediyorum değişimi.Benim için iyi birşey değil.Daha yavaş farkına varmadan değişmek istiyorum.Değişimin kelimesine bile alerjim var sanırım:)Yeni ama işime yarayacak yenilikte şeyler öğreniyorum.İşime yaramayacak şeyleri öğrenmiyorum.Hayatı daha iyi anlamaya başladığımı hissediyorum.En çok konsantrasyon eksikliğini gidermek istiyorum.Konsantrasyonum eskisine göre daha iyi ama daha da iyi olmasına ihtiyacım var.Bakalım belki eğitim cdlerinin dinlemeyi bırakırsam değişimi farketmeyebilirim.Kafam duygularım nedeniyle biraz karışık.
Alt 01-02-2012, 01:51 AM   #80 (permalink)
Yüzbaşı

karisik olmasi iyi bi haber sevgili maxhealth, cünkü su an bilincaltin herseyi en dogru bir sekilde yerlestiriyor..

yani hersey daha da iyi bir sekilde rayina giriyor sadece bu azmi, bu istegi ve bu telkinleri dinlemeyi elden birakma..

kendine olan güvenin bence günden güne - günden güne daha da artiyor..

Sen zaman ilerledikce daha cok farkinda oluyorsun ve bu farkindaligin sana daha cok basari veriyor..

Basarida konsentresiz olmaz.. Hersey cok güzel ilerliyor sevgili maxhealth, günlügünü severek okuduklarimdan

birisin..

Bolca bereket, bolca zenginlik, bolca basari ve bolca kendine güven senin olsun...

Bookmarks