Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Planlı Değişim Günlüğüm

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Planlı Değişim Günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Lİstemde sekiz telkin var birinin adını buraya yazmıyorum.Denemek için koyduğum telkinin sonuçları umarım düşündüğümden kötü olmaz.Çok güzel sonuçları da olabilir.Hediye erken uyan telkinini listeye almayı düşünüyordum ama liste çok uzun oldu.Belki ileride listeye eklerim.Etkilerini çabuk gösteren bir telkin.Denemeye değer....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Planlı Değişim Günlüğüm

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-01-2012, 02:18 AM   #51 (permalink)
Üsteğmen

maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm

Lİstemde sekiz telkin var birinin adını buraya yazmıyorum.Denemek için koyduğum telkinin sonuçları umarım düşündüğümden kötü olmaz.Çok güzel sonuçları da olabilir.Hediye erken uyan telkinini listeye almayı düşünüyordum ama liste çok uzun oldu.Belki ileride listeye eklerim.Etkilerini çabuk gösteren bir telkin.Denemeye değer.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 17-01-2012, 02:11 PM   #52 (permalink)
Üsteğmen

189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Eski listeyi daha uzun süre dinlemeyi planlarken değişimin istediğim gibi olmadığını fark ettim.Bunun nedeni Dr.Ofelya Cabral'ın dediği gibi ''Psikolojik her problemin temelinde mutlaka stres, özgüven eksikliği ve olumsuz düşünce vardır. Ve bu üçlu ele alınmadan kalıcı çözümlere ulaşmak neredeyse imkansızdır.'' sözüne inandığım için bu üçlüyü içine alan yeni listeyi dinliyorum.Olumsuz düşünceler özgüveni zayıf kimselerde strese neden oluyor.Stresin azı yarar çoğu zarar ama kontrol edilemeyen stres insanın önrünü kısaltığı gibi yaşam kalitesini de düşürmekle kalmıyor özgüveni de zayıflatıyor.Zayıflayan özgüven Olumsuz düşüncelere karşı daha da güçsüzleşiyor.OLumsuz düşünceler bu durumda başedilmesi zor kısır bir döngüye sebep oluyor.Özgüveni sağlam olan kişiler de ise durum tamamen farklı sonuçlanıyor.OLumsuz bir olayla karşılaşan kendisine güvenen kişi genelde duruma şu sözlerle yaklaşıyor; aman ne olacak ki hallederiz.Halledilir canım sorun değil.Bu sorunu da ortadan kaldırırız.Dert ettiğin şeye bak bunu bu kadar gözünde büyütme.Takma kafana hallolur.vb.Sonuç olarak özgüveni yerinde olan kimseler olumsuz düşünceleri olumlu düşünerek gereksiz stresin önüne geçip hayatlarına devam ederken Kendisine güveni olmayan kimselerde bu kısır döngüde olumsuz düşüncelerin ve gereksiz kaygıların içinde kendilerini yiyip bitiriyor.Şimdi daha iyi anlıyorum insanların neden psikolojik sorunları yaşlandıkça artıyor.Olumlu düşünmek ve bütün sorunlarımız için nlp eğitmeni Oğuz Saygın'ın dediği gibi bütün sorunları fırsat olarak görmek hayatımıza hep fırsatları çıkaracaktır.Bütün fırsatları sorun olarak görmekte hep sorunları karşımıza çıkaracaktır.Fırsatları değerlendirmek dileğiyle:))
Alt 17-01-2012, 02:47 PM   #53 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Anladığım kadarıyla Antony Robbins'i seviyorsun. O der ki:

"Başarıya ulaşabilmek için, kendimizi sürekli uzun döneme dönük düşünecek biçimde disipline almalıyız. Ben kendime bu gerçeği hatırlatabilmek için, hayatın parlak ve gamlı dönemlerini, bir bakıma mevsimlere benzetirim. Hiçbir mevsim sonsuza kadar sürmez, çünkü hayatın tümü bir ekim, hasat, dinlenme ve yenilenme döngüsüdür. Kış da sonsuz değildir.

Bugün karşınızda zorluklar varsa bile, ilkbahar gelmeyecek sanamazsınız. Bazı kimseler için kış demek, kış uykusu demektir. Diğer bazıları için, kızağa atlayıp kaymak demektir. Mevsimin bitmesini beklemek her zaman mümkündür ama neden bunu unutulmayacak bir zaman dilimi haline getirmeyelim ki?"

Sevgiler.
Alt 17-01-2012, 03:25 PM   #54 (permalink)
Üsteğmen

Güzel yazın ve değerli düşüncelerinle günlüğüme renk kattığın için teşekkür ediyorum.Evet Antony Robbins'i kişisel olarak tanımasam da düşünce yapısını ve olaylara bakış açısını çok sev sevdiğimi söyleyebilirim.Antony Robbins'i 2 ay kadar öncesine kadar tanımıyordum.Ne zaman ki sitemizin yöneticilerinden Abdullah Bey'in facebook beğenilerinde Hakan Mengüç'ün sayfasını gördüm.Kendisini daha önce duymuştum ama hiç ilgimi çekecek şekilde anlatılmamıştı.Hakan Bey'in kaşık bükme ve hipnoz gibi şeyler olduğunu duydum ama bunlar benim o zaman için ilgimi çekmediği için pek ilgilenmedim.Abdullah Bey beğendiğine göre değerli biri olmalı dedim ve sayfasını inceledim.Oldukça faydalı bilgiler sunan Hakan Bey Antony Robbins'in Türkiye temsilcisi olduğunu ve Antony Robbins'i birçok konuda örnek aldığını söylüyor.Yani kısa zamandır tanıyorum ama yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum.Sevgili Zerynthia'nın anı yaşamanın tadını çıkarma fikri mutlu olabilmek için gerekli.planlarımızı uzun vadeli yaparsak başarı kaçınılmaz olur.''Her planlı çalışmanın birden çok ürünü vardır.'' Jim Rohn
Planlarımızda gerektiğinde esnek olabilmemizi diliyorum.
Alt 18-01-2012, 12:17 AM   #55 (permalink)
Üsteğmen

Dinlediğim liste bi hayli uzun olmasına rağmen bu gün ilginç bir huzur hissi vardı üzerimde.Tabi biraz da dikkat dağınıklığım oldu diyebilirim.Dikkatimi toplamakta zorlandım ama benim dikkatim uzun süre zaten bir yerde toplanmıyor ya hadi neyse.Benim için en ilginç yanı karın bölgemin aşırı hassaslaşmasıydı.Karın bölgesinin duygularla alakası vardı ama tam hatırlamıyorum.Bunu ilginç yapan en son böyle hissettiğimde 2009 yılıydı ve telkinlerin etkilerini hayatımda en çok hissettiğim zamandı.O zaman bu zaman bir daha öyle etkileri göremedim.Bunda benim büyük kabahatim var.(Doğru düzgün dinlemesen etkilerini tabii göremezsin)dedi içimde ki ses.Asıl önemli olan telkinleri dinleme şeklimi değiştirebilirim.Listeyi daha da uzatabilirim.Şimdilik düşünüyorum sadece.Özgüvenim yerine gelmiş mi yoksa cesaretim mi artmış her neyse korkularım azalmış.Gün içinde kendimi iyi hissederken akşama doğru kaygılanmaya başladım.Çok şükür oda hafif bir baş ağrısıyla birlikte yok oldu.Şimdi daha iyiyim.Değişiklikleri yazmaya devam edeceğim.
Alt 21-01-2012, 09:12 PM   #56 (permalink)
Üsteğmen

uzun uğraşlarım sonunda sanırım istediğim listeyi yapmayı başardım.Listede ihtiyaç duyduğum neredeyse bütün telkinler var.Toplam da Yüz dakikaya yakın bir süre oldu.Uzun bir süre ama telkinlerle ilgili olarak bu günlerde fark ettiğim durum nedeniyle listenin çok etkili olacağına inanıyorum.Telkin dinlemeye başladığımdan bu zamana kadar telkinlerin bazen çok kısa sürede etkilerini hissediyorken bazı zamanlar da ise nerdeyse hiç etki etmediklerine inanmıştım ki nedenini anladım diye düşünüyorum.Telkinler subliminal olsun yada olmasın hipnoz altında çok kısa sürede maximum etkisini gösteriyor.Telkinlerin etkisini kısa sürede fark ettiğim zamanlar da sanırım bir çeşit hipnozda oluyordum.Lİnkte daha net anlatılıyor.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post818188
Telkinler en çok severek ders çalıştığım ve kitap okuduğum zamanlarda etkisini göstermişti.Son zamanlarda anladığım bir durum da yine Yolda yürürken veya pasif bir halde otobüs, vapur, tramvay vb. araçlar da etrafta olan biteni seyrederken telkin dinleyince etkilerini çok çok net hissedebilmem oldu.
Alt 21-01-2012, 09:37 PM   #57 (permalink)
Üsteğmen

Nedenini tam olarak bilmesem de gizli bir elin beni başarıya doğru ittiğini hissediyorum.Sanırım iyi dilek ve dualarını esirgemeyen güzel insanların koruyucu eli.Kendimi çok iyi hissediyorum o kadar ki başarmak istediğim şeyleri mutlaka başaracağıma inanıyorum.Son iki yıldır hiç olmadığım kadar huzurluyum.Negatif düşüncelere gelince kötü birşeyler düşünsem ve o kötü şeylerin başıma geleceğini söylesem bile huzurum yerinde kalıyor ve en ufak sıkıntı duymuyorum.3 hafta önceyle şimdi ki durumum arasında dağlar kadar fark var.En önemlisi foruma yazmaya başladığım şu 2 haftada 2 senede yapamadığım ilerlemeyi başardım.Ne sorunum varsa artık çok daha net ve kolay farkedebiliyorum.Bütün forum üyelerine teşekkür ediyorum.Forumda bilgilerini paylaşan herkes iyi ki varsınız.
Alt 22-01-2012, 05:56 PM   #58 (permalink)
Üsteğmen

Bir günün yirmidört saat olması yetmiyor.Başka bir gezegende olsaydıkta bir gün 36 saat falan olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Böylelikle telkinleri daha uzun süreler dinleyebilirdik.Tabi o zaman da başka işlerimiz çıkardı yine telkinlere yeteri kadar zaman ayıramazdık herhalde.İnsanlar nedense gelişmek ve geliştirmekten çok koşturmayı ve koşuşturmayı seçiyor.Herşeyin bir zamanı olmalı.Kış mevsiminde ekin eken yaz mevsiminde havayı biçer.Zamanı en verimli şekilde kullanabilmemiz dileğiyle.
Alt 22-01-2012, 06:01 PM   #59 (permalink)
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold

Alıntı:
maxhealth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir günün yirmidört saat olması yetmiyor.Başka bir gezegende olsaydıkta bir gün 36 saat falan olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Böylelikle telkinleri daha uzun süreler dinleyebilirdik.Tabi o zaman da başka işlerimiz çıkardı yine telkinlere yeteri kadar zaman ayıramazdık herhalde.İnsanlar nedense gelişmek ve geliştirmekten çok koşturmayı ve koşuşturmayı seçiyor.Herşeyin bir zamanı olmalı.Kış mevsiminde ekin eken yaz mevsiminde havayı biçer.Zamanı en verimli şekilde kullanabilmemiz dileğiyle.
Gün sayısını kısaltmak rahatlatacaksa bir gün 36 saatmiş gibi davran. Kendi takvimini oluştur. Daha az günde tamamlarsın.
Alt 22-01-2012, 06:15 PM   #60 (permalink)
Üsteğmen

Güzel önerin için teşekkür ediyorum değerli Neptün ama gün sayısı benim için önemli değil.Önemli olan bir günde dinleyebildiğim telkinlerin tekrar sayılarını arttırabilmek.Ne kadar fazla dinlersem o kadar iyi oluyor.Şu anda dinlediğim liste 10 saatte sadece 6 defa tekrar ediyor her telkin için bu çok az.Farklı bir dinleme şekli uygulamama rağmen 24 saat yinede az geliyor.Dİnleme şeklim işe yararsa paylaşırım.

Bookmarks