18-07-2012, 09:03 PM
|
#67 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) ewet günlük kardeş ben bugün pek ii değilim:((şimdi düşündüğüm şeyleri yazmak,paylaşma istiorum..
**ben içimden geleni yapmıorum..yaniii yapılması gerekenler neyse usul kaide neyse bende onları yerine getiriorum.
**en basitinden örnek vercek olursam..misafir geldiğinde güler yüzlü olunmalı..ewet bunu yapıorum ya da yapmaya çalışıorum ama içimden gelen davranış olduğu için değil...ben gerçek beni yaşamıorum..koyun sürüsü gibi bir şey..bu da çok üzüor beni..
**19 yaşındayım ama dünya kadar eksiklerim war..kimse bana değerli olduğumu hissettirmemiş..bu da beraberinde acizlik,eksiklik,güwensizlik gibi duyguları toplmaış gelmiş..
bazen düşündükçe anneme öle çok kızorum kiiii...neden ya neden??????herkesle güler yüzle konuşan herkesi idare eden kadın benle ilgilenmesii sewgi göstermesi çok mu zormuş??
**eskileri hatırlıorum da benim o sürekli ağlama halim ''anne beni fark et,bana sewgi ilgi wer demekmiş''ama o bunu hiç yapmadııı..hep başkları ön safhada oldu..benim için de başklaarı önemli oldu..farkına warmadım ama bir baktım ki başkları BENİM HAYATIMI ESİR ALMIŞ...ilgi sewgi görecem ya artık hep başlakarının onayını al...acaba o ne der ,bu ne der..hiç bir zaman kendim için yaşamaaışım.kendi duygularmı hep bastrımışım saklamışım..belki de o yüzden şimdi İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ DEĞİL DE OLMASI GEREKTİĞİ GBİ YAŞIORUM...çünkü ben kendimi değil hep başklarını düşünür olmuşum...ne kadar acı hepsiii..bu dünyadasın ama tat almıorsun bu dünyadan..
neseee ya dün gece endişeye son dinledim..akşam kötü kötü rüyalar gördüm..yine birilerinin düşüncelerini aşırı takıordum,endişeleniordum..bugün halılarımız yıkandı,ben de salonu temizledimmm..akşama doğruarkadaşım aradı.onla konuşurken mutlu değildim..yani ölesine konuşuordum ......herşeye rağmen iikiwarım:) |
| |