Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız offff offffffff inş yaaa...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-07-2012, 06:31 PM   #61 (permalink)
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

offff offffffff inş yaaa

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2012, 09:49 PM   #62 (permalink)
Üsteğmen

194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

bugün uyanınca birden bire kardeşim we onu çok sewdiğim ne bilim benim için değerli olduğu hisleri doğdu içime..sofrada halamın oğlu we annemle güzel sohbet ettik..yalnız sabahtan taa öğlenden sonraya kadar anneme içimde birrr ssinir wardı..ne dese tersliyordum..başkalarına karşı değğil.sadece anneme öyleydim...yemek yiyordum halaımn oğlu we yanınıda küçük bir çocuk wardı..gayet rahat we sakindim..sonra mutfakta bizim köylü bir çocuk wardıı çok rahatca merhaba ettim...bayram amca içeri geldi geldi beni öptü seni çok sewiorum dedi:)mutlu oldum...sonra çiftçimizve halamın oğluna yemek indirdim..çiftçimiz kendine güweni son derece yüksek..onun bizim ewe gelmesini hiç istemiorudum çünkü rhat etmiorum hemen o ortamdan kaçıorum..bugün iiyidim ama...saat 6 gibi komşuya kiraz toplmaya gittim..oağacın en yukarısına çıktım:)baya topladım..kızla baya sohbet ettim..rahattım yani..biraz yüz ifadesi zorlanıordum..öbür türlü ses tonu falan çok iyiydi..kız dedi ankara gidince gelseni gezdirim falan..ii iletişime geçtik yani:)))hadi hayırlısı..iiikiiiii warım:)
Alt 17-07-2012, 04:45 PM   #63 (permalink)
Üsteğmen

16/07/2012
bugün bir enerjiyle kalktım..dün gece zihnini sessizleştir ve sadeleştir dinlemiştim..ewet kendimi ii hissediordum ama yine eksik hissediordum..tam güwenim yoktu..kendini aşağıda hissetme duygusu wardı.annemle bizim odayı temizledik..annemle konuşurken kendimi eksik we yetersiz hissediordum.öğleden sonra sofrya oturunca o duygu biraz gitti..ben annemle yalnız kalınca kendimi yabancı gibi hissediorum..ama o an o durum yoktu...işleri bitirdikten sonra biraz uzandım..baktım biri çağırıo..o an bir heycan bastı..neyse kapyıı açtım iki tan çocuk buğday topluorlarmış..gayet kendimden emin konuştum...hatta kavga ilem ettim.)elini kolunu sallamışlar biz camiye kuran kursu açılması iiçin bağış topluoruz falan...ee dedim neden sizin büyükler toplamıo,hani elinizde belgeniz falan..baya bir direttim yanii...sonra kendime inanamadım:)))motor tarladan döndü..biizmkiler yeni bir kasa almışlar bakmak için dışarı çıktım..bir sürü kişi wardı..biraz çekindim falan...akşam yemekte de rahattım.ııiiki warım ben:)
Alt 17-07-2012, 08:51 PM   #64 (permalink)
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice

zihnini sessizleştir ve sadeleştir? böyle bir telkin var mıydı? nerden bulmuştunuz..
gece beynimi durduramıyorum ben
Alt 17-07-2012, 09:00 PM   #65 (permalink)
Üsteğmen

ben telkin dinlemiorum ki....ofelya thomasın hipnoz cdlerini dinliorum..telkin dinlemeyi bıraktım
Alt 17-07-2012, 09:08 PM   #66 (permalink)
Üsteğmen

merhaba sewgili günlük..bugün çookkk sakindim...yukarı katta uyuyorum..aşağı kattan bir sürü insan sesi geliordu..hiç çekinmeden korkmadan aşağı indim..halamın oğluyla kahvaltı yaptık..sonra babamın teyzesi geldi..oldukçça sıcak karşıladım...yaniiii kadın otursa yanımda sohbet etsem edecektim..o kadar iii we sakindim..beynmde geçen eksiklik duygusu,yetersizlik duygusu falan yoktu..öğlen iki tepsi kızartma yaptım..ikisinin de sosunu farklı yaptım..baya güzel olmuştu:)eskiden iş yapmak bazen hiç içimnden gelmez..ama bugün iyiyidim ya işi de sewerek yapıordum..banyo yaptıktan sonra yine balkonda birilerinin sesi geliordu çekinmeden balkona gittim...1-2 saat sonra sinirliilk hali geldi...bahçeyi falan suladım...annem bahçede ben içierdeydim..kapı çaldı annem geldi sandım ama yanında birilrini sesi geliordu..direk aynaya koştum...abowwwwww kıpkırımızı olmuştummm..yüzüm resmen yanıordu..gittim yüzüme krem sürdüm we kapıyı açtım..onların çayını werdikten sonra odaya kaçtım:)şimdi günlüğümü yazıorum..tam anlamıyla korku değil ama yine de gitmek istemiorum onların yanına ..neyse ya iiiki warım ben:)
Alt 18-07-2012, 09:03 PM   #67 (permalink)
Üsteğmen

ewet günlük kardeş ben bugün pek ii değilim:((şimdi düşündüğüm şeyleri yazmak,paylaşma istiorum..
**ben içimden geleni yapmıorum..yaniii yapılması gerekenler neyse usul kaide neyse bende onları yerine getiriorum.
**en basitinden örnek vercek olursam..misafir geldiğinde güler yüzlü olunmalı..ewet bunu yapıorum ya da yapmaya çalışıorum ama içimden gelen davranış olduğu için değil...ben gerçek beni yaşamıorum..koyun sürüsü gibi bir şey..bu da çok üzüor beni..
**19 yaşındayım ama dünya kadar eksiklerim war..kimse bana değerli olduğumu hissettirmemiş..bu da beraberinde acizlik,eksiklik,güwensizlik gibi duyguları toplmaış gelmiş..
bazen düşündükçe anneme öle çok kızorum kiiii...neden ya neden??????herkesle güler yüzle konuşan herkesi idare eden kadın benle ilgilenmesii sewgi göstermesi çok mu zormuş??
**eskileri hatırlıorum da benim o sürekli ağlama halim ''anne beni fark et,bana sewgi ilgi wer demekmiş''ama o bunu hiç yapmadııı..hep başkları ön safhada oldu..benim için de başklaarı önemli oldu..farkına warmadım ama bir baktım ki başkları BENİM HAYATIMI ESİR ALMIŞ...ilgi sewgi görecem ya artık hep başlakarının onayını al...acaba o ne der ,bu ne der..hiç bir zaman kendim için yaşamaaışım.kendi duygularmı hep bastrımışım saklamışım..belki de o yüzden şimdi İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ DEĞİL DE OLMASI GEREKTİĞİ GBİ YAŞIORUM...çünkü ben kendimi değil hep başklarını düşünür olmuşum...ne kadar acı hepsiii..bu dünyadasın ama tat almıorsun bu dünyadan..
neseee ya dün gece endişeye son dinledim..akşam kötü kötü rüyalar gördüm..yine birilerinin düşüncelerini aşırı takıordum,endişeleniordum..bugün halılarımız yıkandı,ben de salonu temizledimmm..akşama doğruarkadaşım aradı.onla konuşurken mutlu değildim..yani ölesine konuşuordum ......herşeye rağmen iikiwarım:)
Alt 18-07-2012, 09:54 PM   #68 (permalink)
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice

unutma küçüğüm.. başkalarının sana verdiği kadar değil senin değerin.. senin kendine verdiğin değer kadar..

ve hayat gerçekten başkaları için yaşamak için çok kısa..

senin kadar annenin de başkalarına göre.. maskeli, yaşadığını görebiliyorsun aslında.. öyle yorucudur ki bu.. kendin olmaya ne zamanın ne halin kalır..
sen bunun farkına erken varmışsın.. hayatında da uygulamaya erken alacağından eminim..

ah be küçüğüm.. biz anneler bazen yapılması gerekenler arasında öyle boğuluruz ki duygusal beklentileri en sona bırakırız..

ama annen ve başkalarını olduğu gibi kabullendiğinde yaşamın kolaylaşacaktır inan.. ve kendini de elbette..
Alt 18-07-2012, 10:04 PM   #69 (permalink)
Üsteğmen

bir anne olarak bu mesajı yazmanız ve. ((((biz anneler bazen yapılması gerekenler arasında öyle boğuluruz ki duygusal beklentileri en sona bırakırız.))))) cümlesini yazmanız beni duygulandırdı...biraz yumuşadım sanki...ama bazen anneme bakınca bu duyguulara kapılıorum we kendime dur diemiorum..ewladınız warsa bolca sewgi werin,değerli olduğunu hissettirinn.yoksa yarım kalıo insan..hani bir kolun olmaz bir bacağım olmz ne bilim gözün görmez bu da öle bir şeyy...
Alt 20-07-2012, 10:30 PM   #70 (permalink)
Üsteğmen

bugün sahura kalkacaktım ama alarm çalmadığıı için uyunamadım..gece 'zihnini sessisleştir we sadeleştir'dinlemiştim..we saat 5buçukta uyandım..o kadar pozitifim ki.aklıa ne negatilik geliorsa ben onu olumluya çewirdim..allahım yine mi kötü bir gün geçircem derken tam tersi oldu..gayett iyiiyydim bugün..arkadaşımın bbasaı geldi yanında rahattımm sonra arkaşaımın ewine gittim ayak üstü gördüm yinerahattım..eskiden olsa kaçardım..arkaaşımla mesajda konuşurken kaygım,endieşm aklımdan geçen olumsuz düşünceler yoktu..zihnim hakketen de sessizdi..saatt 6 gibi komşudan ilaç almaya gittim ..yoldan ewe gelirken bizim bakkalcıyı gördüm we çok güzel we içten gülümsedim bu da benim çok hoşuma gitti...akşam yemekte de rahatıım..daha ne olsun..iiki warım:)

Bookmarks