Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Benim Hayatım :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Benim Hayatım :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok teşekkür ederim. Faydalı olabilmişsem ne mutlu bana. Güzel haberlerini bekliyorum. Annene benden selam :)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Benim Hayatım :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-02-2013, 04:30 PM   #121 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Benim Hayatım :)

Çok teşekkür ederim. Faydalı olabilmişsem ne mutlu bana. Güzel haberlerini bekliyorum. Annene benden selam :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2013, 04:38 PM   #122 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road

Ahh asıl ben teşekkür ederim tekrar. Aleyküm selam muhakkak söylerim :)
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2013, 03:55 PM   #123 (permalink)
Üsteğmen

165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Yokluğunda (Leyla The Band) - YouTube
Hala video paylaşmayı bilmediğimden link atıyorum bunu dinlemelisiniz ben çok beğeniyorum aa bu arada selamlar çok özledim burayı yazmayı ama nedense olmadı bitürlü, bugüne kısmetmiş :D
Ben iyiyim zayıfladım bu arada haha evet 7 haftada 7 kilo verdim hala devam ediyorum. Diyetisyene gidiyorum ama bunun sadece kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü liste yok bişey yok sadece tartılıp vücut değerlerimi görmeye gidiyorum o kadar. Neeyse işte şimdilik en iyi şey bu sanırım aslında mutluyumda iyiym yani ya :D
Senem iyi, yani enazından yaşadığı herşeyin olması gerektiği için öyle olduğunu biliyo. Suçlama yapmıyo şükrediyo tamam hala kaprisleri var ama yaşamla alıp veremediği yok. Ve istediğinde herşeyi başarabilceğini biliyor. Telefonumu porsuk çayına düşürdüğümü anlatmamıştım dimi?? Eskişehirde bi göl var oraya düşürdüm hemde yeniayda. Yeniay için dilek yazıp porsuk çayına atmaya gittik ve atarken pat telefon gitti. Bütün geçmişim gitti hafıza kartı 5 yıllık falandı telefon 1 senelikti ama içindekiler çoktu. Yazılar resimler herşey. Ogünden sonra sanki herşey daha güzel oldu biliyomusunuz?
Geçmişimi ben o an sıfırladım sanki. Psikolojikmen oyle kurdum ben kafamda ve öyle hissettim. İnsan telefonu düştü diye gülümsermi bu oldu bende :)
Sanki bunun olması gerekiyodu ve oldu. Sonra ben değiştirmeye başladım kendimi. Saçlarımla falan oynadım boyattım zayıfladım. Ya öncedende güzeldim tabikide :P değişim yaptım yani
Burayı o kadar takip edemesemde bu hafta arada girmeye başladım en azından okumaya çalışıyorum bişey yazamasamda
Hala bi cümle görsem hayatım değişse düşüncesiyle yaşadığım için ne görsem okuyorum :D
Değiştiren oluyo evet ama not etme olayım hiç olmadığı için kaynıyo arada bu düzensizliğimide hiç sevmem ama neyse olsun :D
Çok mutlu olun olurmu böyle mutluluktan yorulun çünkü çok hakediyoruz bunu :)
Alt 10-05-2013, 05:22 PM   #124 (permalink)
Üsteğmen

bird of paradise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bird of paradise will become famous soon enoughbird of paradise will become famous soon enough

Alıntı:
Senemmms Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yokluğunda (Leyla The Band) - YouTube
Hala video paylaşmayı bilmediğimden link atıyorum bunu dinlemelisiniz ben çok beğeniyorum aa bu arada selamlar çok özledim burayı yazmayı ama nedense olmadı bitürlü, bugüne kısmetmiş :D
Ben iyiyim zayıfladım bu arada haha evet 7 haftada 7 kilo verdim hala devam ediyorum. Diyetisyene gidiyorum ama bunun sadece kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü liste yok bişey yok sadece tartılıp vücut değerlerimi görmeye gidiyorum o kadar. Neeyse işte şimdilik en iyi şey bu sanırım aslında mutluyumda iyiym yani ya :D
Senem iyi, yani enazından yaşadığı herşeyin olması gerektiği için öyle olduğunu biliyo. Suçlama yapmıyo şükrediyo tamam hala kaprisleri var ama yaşamla alıp veremediği yok. Ve istediğinde herşeyi başarabilceğini biliyor. Telefonumu porsuk çayına düşürdüğümü anlatmamıştım dimi?? Eskişehirde bi göl var oraya düşürdüm hemde yeniayda. Yeniay için dilek yazıp porsuk çayına atmaya gittik ve atarken pat telefon gitti. Bütün geçmişim gitti hafıza kartı 5 yıllık falandı telefon 1 senelikti ama içindekiler çoktu. Yazılar resimler herşey. Ogünden sonra sanki herşey daha güzel oldu biliyomusunuz?
Geçmişimi ben o an sıfırladım sanki. Psikolojikmen oyle kurdum ben kafamda ve öyle hissettim. İnsan telefonu düştü diye gülümsermi bu oldu bende :)
Sanki bunun olması gerekiyodu ve oldu. Sonra ben değiştirmeye başladım kendimi. Saçlarımla falan oynadım boyattım zayıfladım. Ya öncedende güzeldim tabikide :P değişim yaptım yani
Burayı o kadar takip edemesemde bu hafta arada girmeye başladım en azından okumaya çalışıyorum bişey yazamasamda
Hala bi cümle görsem hayatım değişse düşüncesiyle yaşadığım için ne görsem okuyorum :D
Değiştiren oluyo evet ama not etme olayım hiç olmadığı için kaynıyo arada bu düzensizliğimide hiç sevmem ama neyse olsun :D
Çok mutlu olun olurmu böyle mutluluktan yorulun çünkü çok hakediyoruz bunu :)
olan her şey hayrımıza oluyor senin içinde hayırlısı olmuş, geçmişinden özgürleşmene sevindim, harikasın
Alt 11-05-2013, 09:24 PM   #125 (permalink)
Üsteğmen

Çok teşekkür ederim :)
Alt 10-09-2013, 12:20 AM   #126 (permalink)
Üsteğmen

Uzun zamandır yazmıyorum çok özledim burdaki aileyi :)
O zaman o çok istediğim 10 kiloyu verdiğimle başlamalıyım hihiih
Bu böyle olmicak diyip diyetisyene gittim çok tatlı adaşım olan Senem adında güleryüzlü bir bayandı.
Tahliller yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı yani tamamen şu boğazımdandı herşey :D
Başladık ilk başlarda haftada bir gittim sürekli tartıldım yağ ölçümlerim yapıldı.
Listeler hazırlandı. Tartılcağımı bildiğim için daha bi dikkatliydim sonradan alınan yani yıllardır benle olan bir kilo olmadığı için zor olmadı vermem gerçi diğer insanlara göre yavaş verdiğim söylenebilir yaklaşık 3 3 buçuk ayda verdim bu kiloyu verdikçe çok güzel oldu herşey. Haziranda bırakıp tekirdağa ailemin yanına döndüm burda yapamadım aslında dinlenme dönemine aldım kendimi vücut bi dinlensin korkmasın diye. 3 aydır yapmıyorum yiyorum içiyorum ama almıyorum. Güzel yapmışım diyeti :D haftaya gidiyorum herşeye kaldığım yerden devam. Kendimi zorlayıp bi 10 kilo daha vermek istiyorum. 10 kilo veren bi 10 kilo daha verir yani dimi ama :D
Güveniyorum kendime verdiğime şahit olduğum için.
Neyse bu sıralar takıldığım başka konular var.
'İlişkiler'
Garip şeyler oluyor daha ilişki başlamadan konuşma evreleri çok iyi ama ilişki adı altına girince bi değişiyorum kaprisli tripli garip biri oluyorum katlanılmaz biri
Ve hemen bitirmek istiyorum bitirnce derin bi nefes alıyorum bu nasıl bişey? hala anlayamıyorum.
Biri olunca o kadar çabuk hayatıma alıyorum ki yani o kadar çabuk sahipleniyorum ki o yüzden hemen karşıdan bişeyler bekler hale geliyorum. Buda karşı tarafı yoruyor haliyle.
Bu sıralarda buna takmış durumdayım. Kendimi düzeltmeye çalışıyorum ama yalnızken sorun yok biri hayatıma girmeye kalktığı an resmen irkilme oluyo değişiyorum ilişkideki ben ben değilim ayrıldıktan sonra dışardan bakıyorum kendime eski konuşmalara, bu kadar trip atıp kızıcak bişey yokmuş ki ben hep kızıyormuşum oluyor. Bilmiyorum bu duruma bişey yapmam gerekiyor yoksa yalnız ölücem :D
Hepinize iyi geceler bu arada. Belki bi yorumu olan olur seve seve dinlerim :)
Alt 10-09-2013, 10:11 AM   #127 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Immmm bana göre kaybetme korkusu olabilir. Yani o seni terk etmeden, sen onu terk ediyor olabilirsin. Üzülmeyeyim canım yanmasın diye. Yada sen bir amazon kadınsındır. Yani erkeklerin gerekli olmadığını düşünen, onları küçümseyen. Bu tip kadınlar her işini kendisi yapar. Erkeklerin işlerini bile. Yardım almazlar pek. Hayatından memnundur. Bir yandan da sahtecikten" ahhhh çok yanızım hayatımda bir erkek olsun istiyorum" derler olunca da onları hayatından bezdirir kendilerinden uzaklaştırırlar. Bu bir kısır döngüdür. Hem ister hem uzaklaşır. Aşkı reddederler. Bi bak bakalım senemcim sende var mı bunlar:)
Ayrıca kilo vermeni tebrik ediyorum. Tü tü tü maşallah sana
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2013, 01:08 PM   #128 (permalink)
Üsteğmen

Sevgili ışıklıyol, Senin söylediğin konuyu bende araştırmıştım hatta kuantum tipoloji diye bir kitap var bende bunları anlatıyor baya faydalı resimlerini paylaşıcam bu yazıyla birlikte.
Ya şunu söylemeliyim ki benim annemin büyütürken yaptığı en büyük yanlış buydu aslında. Annem okumak istediği için evlenmek istemiyordu kazandığı halde yollamadılar ve babamla evlendirdiler. Kendinden 10 yaş büyük biriyle hemde. Bu annemde babama doğuştan gelen bi sinir oluşturdu. Benim çocukluğumdan beri hep kavga. Annemde güçlü olma savaşı. Annem küçüklükten erkek gibi büyümüş zaten saçlar kısa ablaları gibi topuklu ayakkabı giymez makyaj yapmaz o hep okumak, iş, çalışma hayatı. O yüzden bizim büyüme olayımızda en çok duyduğumuz laf 'erkeklere kendinizi ezdirmeyin, koruyun' oldu. Amazon kadını okuduğumda bu kişisel gelişim olaylarına başladığım ilk zamanlarda doğru buldum tam öyleyim diyordum ilk ilişkilerim hep benden daha zayıf insanlarla (görünüş olarak değil)
Ki şu ayrıntıyı veriyim amazon kadında belirtilen babanın güçsüz olma durumu bizde hakimdi babam geride durmayı sever annem hep baskındı babam pasiftir. Buarada babam astsubaydı herkesin sandığı gibi askerler evde sertmi olayı bizde işlemiyordu :D
Neyse annem yavaş yavaş düzelmeye başladı açıkçası. Annem kaç yıldır bunlarla uğraştığı için aslında bizim onla aramız düzeldi. Annem babamlada bi iki yıldır en azından babam erkek annem kadın olayına dönüldü denebilir.
Babam ilk evlendikleri zamanlar hep ben bilirim tavrındaymış zaten annem 18 babam 28 ve asker olduğu için. İlk zamanların hıncını annem büyüdükçe çıkartmış tabi. (babam baba olarak mükemmel o ayrı :D)
Dün annemle konuşuyorduk ilişkilerimden açtık konuyu. Annem 'sen korkuyorsun biriyle sorumluluğa girmekten başladığı an kaçıyorsun yaz bunları bi çözüm bulalım' dedi. Konuştuk biraz ama ilişkinin dışındayken sorunum yok zaten şuan düzeltme gibi bişey yapamıyorum biriyle çıkma olayına girildiği an bu devreye giriyor. Ve şunu anneme itiraf ettim dün 'birini tüm gün düşünmek zoruma gidiyor'. Bu his gerçekten oluşuyor. Halbuki ilişkilerimde pek cilveli narin davranırım ama bazen o amazonluk kaçıyor sanırım :D
Buarada son tebriklerin için teşekkür ederim isteyen herkes yaparmış bunuda gördüm
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg IMG_1241.jpg (97.8 KB (Kilobyte), 28x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg IMG_1242.jpg (94.3 KB (Kilobyte), 27x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg IMG_1243.jpg (94.3 KB (Kilobyte), 27x kez indirilmiştir)
Alt 11-09-2013, 11:57 PM   #129 (permalink)
Üsteğmen

Düşündüm de elkinlere tekrar başliyim dedim
ego güçlendirici, erteleme, kendine güven,kilo verme,mutluluk, sosyallik arttırıcı, suçluluk duyguları
Aslında çoğuyla sorunum yok en büyük sorun erteleme. Ama olsun onlarda olsun istedim baş ağrısı yaptığı doğru ve çok şarkı bile dinleyemeyen birisi olarak zorlandığımda doğru ama olsun herşey kendim için dimi ama :D
Ve birde birilerine destek oldukça birilerine moral verdikçe aslında o söylediklerimi kendime söylediğimi farkediyorum çünkü kendimdeki sorunları farketmeden arkadaşlarımda çözmeye çalıştığımı görüyorum ve farkında olmadan kendimi rahatlatıyorum bu inanılmaz güzel birşey. O zamanlar kendimi daha da fazla seviyorum :D
Hayatın benim için hazırladığı en hayırlı şeylere hazırııım :)
İyi geceler günlüğüm
Alt 14-09-2013, 12:07 AM   #130 (permalink)
Üsteğmen

Merhaaba :)
Demin ünlülerle yapılan şöyleşileri okuyordum. Şevval Sam'a denk geldim. İyiki de denk gelmişim sanırım çok güzel bir röportaj olmuş bu yüzden hemen siteyi açtım ve sizinle paylaşmak istedim. Biraz uzun olduğu için linki paylaşiyim diye düşündüm. Evet biraz uzun başlarda biraz sıkılıyorsun belki ama bir süre sonra çok güzel bi konuşma içerisinde buluyorsunuz kendinizi. Okumanızı tavsiye ediyorum :)
Benimki Başkalarının Hayali… Şevval Sam Kuraldışı Dergi
Buyrun bakalım sizde içinden güzel cümleler bulacak mısınız bakalım :D
Biyerde 'insan hayata soru sorarsa cevap alır' demiş. Kendimize sorular sormamız gerektiğini anlatan bir yerde.
Ben beğendim iyi geceler canlarım :)

Bookmarks