06-11-2012, 12:03 AM
|
#4 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: acmilanac'ın Değişim Günlüğü yazdıklarından büyümeyi hiç istemiyomuşsun gibi bi anlam çıkıyo yani büyümekten neden korkuyosun anlamadım elbette ergenlik her insanın yaşaması gereekn bi süreç her insanda farklı biçimde etkisini gösterir senin yapman gereekn bu süreci ruhsal anlaamda en az zararla geçirmen yani herkesin komik düştüü anlar olabilir hepimiz insanız ve bazen bazı şeyleri engelleyemeyiz ki belkide ergenliğe girdiğin için kendini yaşıtlarından farklı gördün belki kendini sınıf içinde soyutlanmış hissettin ergenlik normal herkesin geçirmesi gereken bir süreç ki ben 22 yaşındaym bu süreci hep depresif, asosyal ,mutsuz olarak geçirdm ama sonunda kendimi tanımaya başladım yani nelerden hoşlanıp hoşlanmadığımı ,herhangi bi durumda nasıl davrandığımı gözlemlemeye başladım dış görüntümün farkına vardım huylarımı öğrendm yani ben in ben olduğumu anladım.insanlar ruhsal anlamda değişkendir farklı süreçlerden geçerler önemli olan bunun geçeceğini düşünüp bunlara fazla takılmamak ;)
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) |
| |