Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Senin hayatın, senin seçimlerin..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Senin hayatın, senin seçimlerin.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ÖRNEK VERİYİM MAVİİNCİ MESELA EVDE BÜTÜN GÜNÜNÜ BOŞ BOŞ PC BAŞINDA GEÇİRMEK Mİ DAHA YARARLI YOKSA DIŞARI ÇIKIP EĞLENMEK Mİ? BENİM İSTEDİĞİM 2.CİSİ ;)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Senin hayatın, senin seçimlerin..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-06-2013, 06:04 PM   #11 (permalink)
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Senin hayatın, senin seçimlerin..

ÖRNEK VERİYİM MAVİİNCİ MESELA EVDE BÜTÜN GÜNÜNÜ BOŞ BOŞ PC BAŞINDA GEÇİRMEK Mİ DAHA YARARLI YOKSA DIŞARI ÇIKIP EĞLENMEK Mİ? BENİM İSTEDİĞİM 2.CİSİ ;)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 05-06-2013, 11:14 PM   #12 (permalink)
Üsteğmen

nuru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 111
424 Mesajinıza toplam 796 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nuru is on a distinguished road

niye bos gecson ki pc basinda.ben gayet iyi degerlendiriyorum. : )) internet gerseyi ayagimza getiriyor.buyuk nimet tabi dogru kullabildiginda cikip eglebmek gezmek ayri bsyy tabi.o da cok guzel
Alt 05-06-2013, 11:45 PM   #13 (permalink)
Yüzbaşı

465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

bilmekle yapabilmek farklı dediklerini biliyorum ama yapamıyorum. Anlamakla farkında olmak gibi. Söylediğin her kelimeyi gayet iyi anlıyorum ama farkında değilim tam olarak ne demek istediğini. Açıkcası bu durumda kalmak benide sıkıyor. Dışarı çıkmak zor değilde o an uğraştığım şey dışarı çıkmamdan daha çok cazip geldiği için evde kalıyorum. Aslında kendimi kandırıyorum. Benim yüzleşmem gereken asıl iç sesim ve hep bundan kaçtığımı farkettim. Kontrol'ü ele aldığım zamanlar çok azdır onun dışında kontrol ediliyormuşum gibi.. İç sesimle yüzleşmem gerekiyor ama çabuk sıkılan yapım'dan ötürü hep kaçıyorum kendimle yüzleşmekten defalarca söylesemde kendime söz uçuyor işte.. Unutuyorum sonra kendimle yüzleşmem gerektiğini ve yine aynı noktada tökezliyorum. Benim ihtiyacım olan motivasyon mu desem ne desem öyle bişeyler tabikide..
Alt 06-06-2013, 10:02 AM   #14 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

ankaraya gidince ben de seninle aynı duruma düşüyorum :D bunun için, bu yazın işe girmek istiyorum böylece dışarı çıkıp insanlarla sosyal iletişim kurmamı gerektirecek bir zorunluluğum, motivasyon kaynağım olur diye düşünüyorum

bu para verdiğin ve karşılığını almak zorunda hissettiğin bi kurs daolabilir ;) sömürene kadar bırakmam merela ben öyle birşey olsa :D
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-06-2013, 10:10 AM   #15 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ankaraya gidince ben de seninle aynı duruma düşüyorum :D bunun için, bu yazın işe girmek istiyorum böylece dışarı çıkıp insanlarla sosyal iletişim kurmamı gerektirecek bir zorunluluğum, motivasyon kaynağım olur diye düşünüyorum

bu para verdiğin ve karşılığını almak zorunda hissettiğin bi kurs daolabilir ;) sömürene kadar bırakmam merela ben öyle birşey olsa :D
bakış açımız aynı. Bir şeyi sonuna dek kullanırım. Ayakkabım eskimeden atmam mesela. Kaç insan var günümüzde bir ayakkabıyı 7 sene giyebilen ve en sonunda burnu delindiği için atan:)))
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-06-2013, 10:16 AM   #16 (permalink)
Binbaşı

1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakış açımız aynı. Bir şeyi sonuna dek kullanırım. Ayakkabım eskimeden atmam mesela. Kaç insan var günümüzde bir ayakkabıyı 7 sene giyebilen ve en sonunda burnu delindiği için atan:)))

Işık ablaaa burnu delindiği için ayakkabı atılır mı daha 3 4 sene ömrü var onun bu bizim kapitalist egemen emperyallere karşı duruşumuzun işareti
bize bulaşmamaları konusunda onları uyardığımı sanıyordum ben de pantolonlarıma yama yaptırıyorum
Alt 06-06-2013, 10:20 AM   #17 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Işık ablaaa burnu delindiği için ayakkabı atılır mı daha 3 4 sene ömrü var onun bu bizim kapitalist egemen emperyallere karşı duruşumuzun işareti
bize bulaşmamaları konusunda onları uyardığımı sanıyordum ben de pantolonlarıma yama yaptırıyorum
spor ayakkabı olmasa olurdu da spor ayakkabı olmaz diye düşünüyorum. Bak aklıma bir fıkra geldi.
Fadime cam silerken aşağıya çöp bidonunun içine tepesi üzerine düşmüş. Tabi debeleniyor ama çıkamıyor. O sırada oradan dursun geçiyor bakıyor fadime tepesinin üstüne çöp bidonunda debelenip duruyor. Yukarıya sesleniyor
- Ula temel niye attun buni bu daha kullanılurdi
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-06-2013, 10:24 AM   #18 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
spor ayakkabı olmasa olurdu da spor ayakkabı olmaz diye düşünüyorum. Bak aklıma bir fıkra geldi.
Fadime cam silerken aşağıya çöp bidonunun içine tepesi üzerine düşmüş. Tabi debeleniyor ama çıkamıyor. O sırada oradan dursun geçiyor bakıyor fadime tepesinin üstüne çöp bidonunda debelenip duruyor. Yukarıya sesleniyor
- Ula temel niye attun buni bu daha kullanılurdi
hahaaa laz ya teşekkür ederim
Alt 12-06-2013, 09:37 PM   #19 (permalink)
Yüzbaşı

Neden kendimizle barışık olmak bu kadar önemli?
Bu yüzden midir kendimizle barışık olmadığımız için pişmanlık duygusu yaşıyoruz?
Alt 14-06-2013, 04:24 PM   #20 (permalink)
Yüzbaşı

Standart Cevap: Sen ne tatlı şeysin öyle :)

anlaşıldı yine benim sorularım cevapsız kaldı. Bu durum çok sık başıma gelmeye başladı ve artık bende mi bir sorun var diye düşünmüyor değilim..

İçsel çatışma telkinini dinlemeye devam.. Bugün 5.günüm olucak. Gece uyumadan önce i.ç. telkini dinlerken bir yandan da aklıma çok güzel fikirler geliyor. Bu durumun alfa frekans'ların +'sı olarak görüyorum. Alfa frekans konumuna geçtiğimizde öğrenme durumumuz artarken aynı zamanda Alfa dalgaları insan gözlerini kapattığında ve tamamen sakin olduğunda görülür.

Dün gece uyumadan önce zihnimde hayal dünyamın kocaman kapılarını kapattım ve kapıyı kilitledim. Anahtar ipliğe bağlı bir şekilde boynuma astım ve sonra zihnimde anahtarın göğsümün içine girip kaybolduğunu imgeledim.

Basit bir örnek vericem.. Twitter'da birşeye sevindiğimde shvnuıhaebksa gibi tuşlara sık sık basardım. Bir gün dedim ki kendime bir daha asla böyle tuşlara basmıcam. O gün bu kararı aldığımda ertesi gününde ve sonraki gününde ne zman sevindiğim bir olay olsa aklıma sdhvaegı bu tuşlara basmak gelirdi ama ben her seferinde o kararlılıkla söylediğim sözü aklıma getirdim. ''Bir daha asla böyle tuşlara basmıcam''. O günden beride basmıyorum..

Bu yazım tamamen tekrar'ın ne kadar önemli olduğunu, deneyimlerimi sizlerle paylaşmak için uzun uzun yazmaya çalışıyorum.. Kararlılıkla söylenen sözler'de başarı oranının hislerime kulak verdiğim zamandan çok daha fazla olduğunu gözlemledim..''Duygusal insan hisleriyle hareket eder. Akıllı insan mantığıyla hareket eder. Cesur insan hislerine kulak verir, akıl süzgeçinden geçirir ve yüreğiyle harekete geçer.''

Kararlılıkla ilgili söylediğim bir kaç sözü sizlerle paylaşmak istiyorum. Örneğin.. Kafama koydum bir kere bunu yapıcam.., Eğer ..(arkadaşımı dışarı çağırırsam) bunun benim değişimime katkısı olucaksa ben bunu seve seve yaparım.., En basitinden bunu yapıcam, Bunu yapabilirim.., Bunu kendi iyiliğim için yapıcam.., vs vs. bir şeyi yapmak istediğinizde zor olan istemek değildir. Kendinizi harekete geçirebilmektir. Size verdiğim bu değerli sözlerle kendinizi harekete geçirebileceğinize inanıyorum..

Önemli olan değişmeyi istemek değil, değişim için neler yapabildiğindir. Değişim sürecinde en büyük destekçin kendin olmalısın. Bazen öyle bir durumla karşılaşırsınız ki kaçıp uzaklaşmak istersiniz. Böyle durumlarda kendinizi nasıl motive edip cesaretlendirdiğinizde çok önemlidir.

Şu twitter örneğinde verdiğim gibi eğer bir karar aldıysanız ne zaman ki o duruma aykırı hareket ettiğinizde aldığınız karar aklınıza gelicektir. İşte burası sizin o alışkanlığınızı kırmak için çok önemli bir noktadır. Aldığınız karar'a aykırı hareket ederseniz değişmemekte inatçılığınızı sergilemiş olursunuz. İstisnalar yok. bir kere yada yarın yapıcam vs. Aldığınız karar'ı hatırlayıp aykırı hareket etmediğiniz de o alışkanlığı kırmak için çaba gösterdiğinizi ve yakın zamanda o alışkanlıktan kurtulabileceğinizi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Bir örnek vermek gerekirse.. 10 yıl aradan sonra veya ilk defa bir günde 3 tane sigara içtim. Hoşuma giden bir yanı olabilir o an. Ama sigaranın sağlığıma zararlı olduğunun ve üzerime ağır bir kötü kokunun sindiğinin farkına varıyorum. Burdan itibaren diyorum ki bir daha sigara içmicem diyorum. Gün boyu aklıma sigara geliyor. Çünkü hoşuma giden birşeyler vardı sigarada sonra aklıma aldığım karar geliyor. ''Bir daha sigara içmicem'' Sonra sağlığım için zararlı olduğuna ve kötü koktuğu aklıma geliyor ve böylelikle o anki sigara içme arzumu bastırmış oldum.

Bu sigara içme arzum'u kırma yolunda attığım ilk adımdı. 2.ci günde 3.cü günde ve 1 hafta sonra sigara içme isteği geliyordu ama her seferinde aklıma ''bir daha sigara içmicem'' sözünü (aldığım kararı) getiriyordum. ve her sigara içme arzumu bastırdığımda sigara içme arzum'u kırdığımın bilincindeydim. Şimdi ise sigara içmiyorum.. Sigara içenlerin bilindikleri bir bahaneleri var. Herşey ilk sigarayla başladı. Bu bahanedir.. Ben ilk sigaramı içtiğim günde toplamda 3 sigara içtim ama bırakmak o kadar da zor olmadı..

Tekrar tekrar tekrar ve tekrar.. Sevgiyle Kalın

Bookmarks