Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Değişime adım adım...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Değişime adım adım... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız içeriğine dair bir yazı gelmedi. kullanım şekline dair bir yazı vardı. bu telkin yöntemine ben çok inanıyorum. aklıma yattığı için de herkese tavsiye ediyorum. herkeste etkileme süresi farklı oluyor. daha önce kullandıklarımda etkisini çok çabuk ve net görmüştüm ama bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Değişime adım adım...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-04-2013, 09:32 PM   #11 (permalink)

Tesekkür: 5
9 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arya84 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Değişime adım adım...

içeriğine dair bir yazı gelmedi. kullanım şekline dair bir yazı vardı. bu telkin yöntemine ben çok inanıyorum. aklıma yattığı için de herkese tavsiye ediyorum. herkeste etkileme süresi farklı oluyor. daha önce kullandıklarımda etkisini çok çabuk ve net görmüştüm ama bu sefer anlayamıyorum. belki de çekirdek inançlarım fazla köklüydü. bilemiyorum. bekliyorum. bu arada hala diğer cd im gelmedi. inşallah bu hafta gelir. çünkü benim en büyük mutsuzluğum kilolarım :(

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

arya84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2013, 10:30 AM   #12 (permalink)
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road

mrb arya, bende aynı şeyleri düşünüyorum. yani telkinleri dinlemeye ilk ego, suçluluk duyguları ve kedine güven gibi telkinlerle başlamıştım ve gerçekten faydasını gördüm. ama çekirdek inanç telkinlerinde 4. ayıma girdim aman aman bir değişim yok. hani daha çabuk etki eder demişlerdi ama bende öyle olmadı.

3-4 gündür telkinlere ara verdim. bugün kendimi çok kötü hissediyorum. aşırı derecede kendime güvensizlik var bugün daha çok. Allahım yardım et bize yarabbim. en güzel yıllarımızı bu duygularla geçirmeyelim
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2013, 10:22 AM   #13 (permalink)

Serpilelifcim 4 ay çok uzun bi süre olmuş bence. Atakan Bey'le görüştün mü? mutlaka onun bi açıklaması olacaktır sana. benim de 2ay oldu. biz mucize bekliyoruz belki de bilemiyorum.
Alt 09-04-2013, 10:30 AM   #14 (permalink)
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point

sevgili arya84, ben de senin gibi kilo problemi yaşayan birisiyim.3 yıldır telkin dinleyen bir arkadaşım bana bu siteyi önerdi ve bende umudumu burada arıyorum.
ve kendisi demişti ki bana : telkinlerin sihirli değnek olmadığını ve bizim de eylem olarak hayatımızı değiştirmeye yönelik şeyler yapmaya devam etmemiz gerektiğini söylemişti. ve ilk dinlenen günlerdeki iyi hissetme haline insan alıştığında artık o gelişmeleri normal görmeye başladığımız için artık farketmiyormuşuz.
sevgilerle..
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2013, 10:14 PM   #15 (permalink)

Doğru aslında alışılan herşey normal gelir ama kilom normal gelmiyor bana ne zaman zayıflarsam o zaman gerçek değişimi görücem çünkü kilo vermeme engel blokajlarım olduğuna inanıyorum. bugün toplasam 1000 kalori olmamıştır yediklerim 1aya yakındır diyet yapıyorum ama vücudum su tutuyor. bacaklarımda çukurlar oluyor.
ayrıca ben bu telkinlerin öyle yıllarca değil 1-2 ay dinlenerek etki ettiğini biliyordum yanlış mı biliyorum. ömür boyu ilaç kullanmak gibi hep mi dinlicez ?
Alt 15-04-2013, 11:28 PM   #16 (permalink)
Yüzbaşı

mehtap1606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mehtap1606 is an unknown quantity at this point

Ömür boyu dinlemek derken mutlaka bi kaç sene dinleme yoğunluğunu ihtiyacına göre ayarlayarak dinleniyor.ben 32 yaşındayım, anne karnında oluşmaya başlayan bu düşünce kalıplarını 2 ayda değiştirecek bir yöntem olduğuna ben şahit olmadım, fakat imkansız diye bişey de yok insan beyni bu belli mi olur sen inanırsa o da olur ben ne yazıkki inanmıyorum.
Alt 16-04-2013, 09:41 AM   #17 (permalink)
Teğmen

110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
arya84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğru aslında alışılan herşey normal gelir ama kilom normal gelmiyor bana ne zaman zayıflarsam o zaman gerçek değişimi görücem çünkü kilo vermeme engel blokajlarım olduğuna inanıyorum. bugün toplasam 1000 kalori olmamıştır yediklerim 1aya yakındır diyet yapıyorum ama vücudum su tutuyor. bacaklarımda çukurlar oluyor.
ayrıca ben bu telkinlerin öyle yıllarca değil 1-2 ay dinlenerek etki ettiğini biliyordum yanlış mı biliyorum. ömür boyu ilaç kullanmak gibi hep mi dinlicez ?
yaptığın diyetin adı nedir arkadaşım ? ben karatay diyeti yapıyorum 3 aydır ve çok memnunum. ve de günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. ekmeksiz duramayan sürekli şekeri düşen ve yedikten 1 saat sonra tekrar acıkan hiçbir diyeti uygulayamayan ben, bu diyet sayesinde 4-5 saat birşey yemeden ve enerjim düşmeden durabiliyorum ve tabi ki kilo da veriyorum ve bu gelişmeleri günlüğümde paylaşıyorum. tavsiye ederim. sonunda kendime göre bir diyet buldum ve çok mutluyum. Bunu da canan efendigil karatay' ın Karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık adlı kitabını okumama ve özümsememe borçluyum.
aynı telkinleri yıllarca aralıksız dinlemek bence de kanıksama yapar ve etkisini kaybedebilir. tabi bunu uzun süre telkin dinlemiş insanlara sormak daha doğru. benimkisi sadece fikir. ama belli periyotlarda bir süre ara verip sonra tekrar telkinleri tekrarlamak iyi olur bence.
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2013, 12:31 PM   #18 (permalink)
Üsteğmen

217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili arya84, ben de senin gibi kilo problemi yaşayan birisiyim.3 yıldır telkin dinleyen bir arkadaşım bana bu siteyi önerdi ve bende umudumu burada arıyorum.
ve kendisi demişti ki bana : telkinlerin sihirli değnek olmadığını ve bizim de eylem olarak hayatımızı değiştirmeye yönelik şeyler yapmaya devam etmemiz gerektiğini söylemişti. ve ilk dinlenen günlerdeki iyi hissetme haline insan alıştığında artık o gelişmeleri normal görmeye başladığımız için artık farketmiyormuşuz.
sevgilerle..

nefes _almak, hiç bu açıdan düşünmemiştim. doğru olabilir ama bu da demek oluyor ki biz hep daha iyisini istiyoruz. ya da memnun olmuyoruz yeni halimizden. tamam değiştim, iyiyim artık demediğimize göre.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2013, 08:08 PM   #19 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nefes _almak, hiç bu açıdan düşünmemiştim. doğru olabilir ama bu da demek oluyor ki biz hep daha iyisini istiyoruz. ya da memnun olmuyoruz yeni halimizden. tamam değiştim, iyiyim artık demediğimize göre.
zaten kişisel gelişim dedikleri şey dipsiz bir kuyu. ömür boyu devam eden bir süreç. kişisel gelişimin sonu yok. o yüzden bir kişinin bile ben artık oldum bittim tamamdır dediğini hiç duymadım.kişisel gelişim konusunda uzmanlaşmış kişiler bile bunu söylemezler. Sokrates bile " bildiğim tek birşey varsa o da hiçbirşey bilmediğimdir" demiştir. kişi sorun olarak gördüğü şeyleri aşmış olsa bile bir süre sonra diğer başka sorunlarına odaklanabilir veya daha fazlasını isteyebilir. sadece 1-2 sorununu aşmış onların defterini kapatmıştır ama kuyrukta bekleyen başka sorunları daha vardır. ama o süre içinde değişmiştir ve kendine özgüveni gelmiştir. en azından başka şeylere odaklanmaya devam etse bile artık özgüven kazanmanın savaşını vermiyordur. veya sorunu başka her ne ise :)
Alt 17-04-2013, 03:14 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen

bu aralar kafam o kadar karışık ki. değiştin mi diye sorsanız size net bir cevabım yok. telkinleri dinlediğim ilk günler "evet değişiyorum " demiştim ama şimdi özellikle son 2-3 haftadır aşırı duygusalım. aslında düşüncelerim değişmiş olabilir ama duygusal açıdan içimde müthiş bir sıkıntı var. nedenini çözemiyorum bir türlü.

Bookmarks