27-10-2013, 01:56 AM
|
#27 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 45
34 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Özgürce yaşamak için Değişim şart! 26/10/2013
bugün geçmişte reddettiğim kişi ile karşılaştım.
eğer daha erken evden çıksaydım ya da dolmuşa binseydim yada her zamanki yolumdan gitseydim. gitmem gereken yere geç kalmasaydım onunla karşılaşmayacak bu kadar düşünmeyecektim. çok ilginç . tesadüflere inanan bir değilim bugün buradan bir ders çıkarmam gerektiğin hissediyorum.
ne mi oldu?
Kursa geç kalmıştım. madem geç kaldım ilk der yansın güzel bir kahvaltı edeym dışarıda diye yürüyüşe çıktım. yolda dalmış giderken gitmem gereken cafey geçtiğmi fark ett ve arkamı döndüm. onu gördüm o da beni . arkamı dönmeyip devam etseydim tertemiz bir gün geçirecektim
hal hatırdan sonra , 2.5 senede neler olduğunu anlattı işe girmş terfi almış çok mutluymuş buraya kız arkadaşına sürpriz yapmaya gelmiş. ne kadar başarılı, ne kadar romantik olduğunu anlattı bana ayak üstü :D bir sürü şey.. (komik geldi biraz zor tuttum) ellerini cebine soktu omuzları dik başımın üzeirinden bakıyor. beni kaçırdın imasını dahi yaptı.
eh bu tavır beni rahatsız etsede belli etmedim geç kaldığımı ve mutluluklar dileyerek ayrıldım. mutluyum ki onla iyi ki olmamış ...
üzgünüm ki , neden bazı insanlar ben artık oldum havasına girer ve üstünlük taslar. ilginç.. Hayat devam ediyor işte... |
| |