28-08-2013, 09:39 PM
|
#10 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 45
34 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Özgürce yaşamak için Değişim şart! Alıntı: ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı
Tam olarak neyi değiştirmek istediğini göremedim :)) Kişisel Ataleti yenmek kitabı çok güzelde kesin bir çözüm yolu sunmuyor. O kitabı bitirdikten sonra z-ponopono kitabına başlamanı tavsiye ediyorum. Uygulama çalışmalarıda var bende uygulama çalışmalarına başlıcam kısa zaman sonra. Halsizlik, kendini yorgun hissetme, sabah yorgun hissetme vs vs durumları için kaliteli bir omega 3 balık yağı bu sorunlarını gidermede çok işine yarıcak. | Merhaba, kısaca hayatımı değiştirmek istiyorum. bunu şöyle açıklayabilirim: yapmak istediklerim, hayalini kurduğum o kadar çok şey var ki- eminim herkesin öyle :)- gerçekleştiremiyorum. harekete geçsem bile bir şekilde olumsuzlukla sonuçlanıyor. yada yapamıyorum bir şeyler beni geri çekiyor dur diyor bekle daha iyisi gelir yada şuan buna hazır değilsin yada bir sürü olmsuz şeyler söylüyor içimdeki parmak çocuklar... bende bu seslein etkisinde kalıyorum. öte yandan çok çekingen biriyim ama aslında olmak isteidğim kişi bu değil yakın arkadaşlarım beni çok eğlenceli neşeli bulur biz seni çok soğuk tanımıştık oysa ne kadar pozitifsin der en yakınlaırm. ama benim içim herkese karşı kendim olmak istiyorum. insanlara hemen güvenemiyorum yada kendime güvenemiyorum. bunun gibi birçok şey....:) son zamanlarda ise beni en çok sıkıntıya sokan şey ise iş bulamamam . artık görüşmeye gidecek başvuracak cesaretim bile yok. kendime bir çıkış yolu arıyorum diyebilirim. Etraf konusundada pek şanslı değilim sanırım olumsuzluklara çok açık bir yapım var ve beni çok etkiliyor ve ben bunu yenmek istiyorum.
umarım başını ağrıtmadım. :) o kitabı hiç duymadım tam olarak bahsettiğin nedir? mutlaka okuyacağım ve uygulayacağım. çok teşekkür ederim. tavsiyelerin için ve bana katkı sağladığın için :) umarım ben de sana yardımcı olabilirim. :) |
| |