| |||||||||||||||||||||||||
Robi'nin GünlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Robi'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kendimi yalnız hissettiğim bir dönemde ben de çözümler arıyordum. Şu kitaplar ilgimi çekmişti okudum. Ve çok da faydasını gördüm. Okumanı şiddetle tavsiye ederim. * Dale Carnegie - Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı * Dale Carnegie - Üzüntüyü Bırak Yaşamaya ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi Robi'nin Günlüğü
|
26-04-2017, 12:24 AM | #23 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Dec 2016
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Robi'nin Günlüğü Şimdi nerden başlasam tam bilmiyorum ama başlayalım bakalım. Bugün moralim yine bozuk bir şekilde okula gittim. En arkada oturuyordum arkadaşımla. Hoca siz niye derse hiç katılmıyosunuz dedi bize sonra bana bakıp niye öyle mutsuzsun sen ya dedi. Benim içimde birikenler o dersin bitiminden sonraki derste dışarı çıkmaya başladı. Beden dersindeydik nakil adıracak olan arkadaşıma böyle ağlayarak filan derdimi anlatıyorum beni Anlamadı ya. Neyse sonra tamam dedi o da başka bi yere oturdu. (Herkes top oynuyo biz oturuyoruz) Sonra benim ağladıığımı gören kızlar yanıma geldi. Niye ağlıyosun dedi. Onlar gelince diğer tüm kızlar etrafımda toplandı. Lise hayatımda ilk kez arkadaşlarım olduğunu hissettim. Dersin bitiminde rehberliğe gittik nakil aldıracak arkadaşımla. Ben başladım hocaya sorunlarımı anlatmaya. İçimdekini attıkça atabildikçe rahatladım ve annemle olan sorunlarımı anlattım. Hoca annen en kısa zamanda benimle görüşmeye gelsin dedi. Tamam dedim. Sonra eve geldim annem bana çok iyi davranıyor sevdiğim yemeklerimi ben istemeden yapıyo canım kızım benim diyo filan. Bi an garip oldum. Acaba hoca annemin okul müdüründen tel nosunu alıp aradı mı diye. Çünkü ilk kez annem bana çok iyi davrandı ve hiç eleştirmedi. Ve bugün çok ilginçti ya. Şu video benim yaşadıklarımı bierebir anlatıyor ve mayıstan sonra cesaretimin artacağını yeni şeyler keşfedeceğimi söylüyo. Gerçekten doğru ya arkadaşım mayısın birinde gidecek demekki her şerde bir hayır var. Ve rehberlikçi bize ne dedi biliyor musunuz , siz ikiniz birbirinizi bu negatifliklerinizle kötü etkiliyosunuz eğer okuldan gitmeseydi arkadaşın; zaten ben sizi ayırırdım dedi. O bile çözmüş bizi. Negatif iki insan aynı ortamda olmuyo. Biraz pozitiflik lazımdı ikimiz için de. Allahım sabrettim. İnşallah şimdi meyvelerini alacağım. Şükürler olsun. https://youtu.be/6R2OhN9LKC0 |
Offline |
26-04-2017, 06:23 PM | #24 (permalink) |
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Robi'nin Günlüğü Mutluyum çünkü annemin beni sevdiğini hissedebiliyorum. O beni sevince ben de kendimi seviyorum. Sabır çiçekleri meyvelerini veriyor yavaş yavaş. Hadi bakalım. Hepimiz için en hayırlısı olsun. Bırakın milletin her istediği olsun bizim içinse 'HAYIRLISI' Allahım şükürler olsun. Sevgisizlik cehennemse, sevgi cennettir. -Robi |
Offline |
26-04-2017, 06:30 PM | #25 (permalink) |
Tesekkür: 14
21 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Robi'nin Günlüğü Problemin Childhood Emotional Neglect olabilir. çocukluk çağındaki duygusal ihmal. http://www.drjonicewebb.com/emotiona...questionnaire/ son mesajını yazınca aklıma geldi bu. |
Offline |
26-04-2017, 06:53 PM | #26 (permalink) | |
| Cevap: Robi'nin Günlüğü Alıntı:
| |
Offline |
26-04-2017, 11:17 PM | #27 (permalink) |
21 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Robi'nin Günlüğü Sosyal fobin var mı yok mu bilemem fakat yazıdğından anlıyorum ki ailende biraz iletişim sorunları var çocukluğunda duygusal açıdan ihmal edilmişsen sosyal fobi depresyon dşük özsaygı özgüven gibi şeyler kendileri sorun olmak yerine duygusal boşluğun getirdiği eklentiler olabilir. Verdiğim linkeki 22 soruyu cevaplar ne kadar evet işaretlersen dugyusal ihmalin seni etkilemesi o akdar fazladır. Eğer bu soruna sahipsen , sitedeki test durumuna göre, çzöüm yolalrını yazarım buraya. |
Offline |
27-04-2017, 06:10 PM | #28 (permalink) |
| Cevap: Robi'nin Günlüğü Linkini gönderdiğiniz site Türkçe'ye çevrilmediğinden soruları cevaplayamadım. O yüzden duygusal ihmal var mı bilmiyorum henüz. Ama siz yine de duygusal ihmal varsa ne yapabileceğimizi yazsanız çok büyük sevap işlemiş olursunuz |
Offline |
27-04-2017, 11:14 PM | #29 (permalink) |
| Cevap: Robi'nin Günlüğü transate ten falan baksaydn ama dur ben yardım etmek istiyorum çevireyim. 1-Arkadaşlarınla veya ailenle birlikteyken o ortama kendini ait hissetmediğin oluyor mu? 2-Başkalarına güvenmeme konusunda kendinle gurur duyuyor musun? 3-Yardım almak için soru sorarken zorlanıyor musun? 4-Arkadaşların veya ailen senin "soğuk-mesafeli" olduğun hakkında şikayet ediyor mu? 5-Aslında potansiyelim çok yüksek ama kullanamıyorum diyormusun? 6-Sık sık yalnız kalmak istiyor musun? 7- İçten içe numaracı hilebaz biri oduğunu düşünüyo musun? 8-Sosyal ortamlarda rahatsız hissetmeye meyilli misin? 9-Sıksık kendine kızıp, kendin hakkında hayal kırıklığına uğramış oluyormusun? 10-Başkalarını eleştirdiğinden daha şiddetli kendini eleştiriyor musun? 11-Kendini sık sık başkalarıyla kıyaslayıp sık sık kendni yetersiz bulduğun oluyor mu? 12-Hayvanları sevmeyi insanları sevmekten daha kolay buluyor musun? 13-Ne hissettiğini bilmek konusunda zorluk çekiyor musun? 14-Güçlü ve zayıf yönlerini tanımada zorluk çekiyor musun? 15-Bunu çeviremedim :) 16-İnzivaya çekilip hiç kimseyle iletişim kurmadan kolayca yaşayabileceğini düşünüyor musun? 17-Sakinleşmek kafandaki endişeleri atmak konusunda sıkıntıların var m? 18-Seni anda yaşamaktan alıkoyan birşeyler varmış gibi hissediyor musun? 19-Bazen içinde boşluk hissediyor musun? 20-Kendinde yanlış bir şeyler olduğunu düşünüyor musun? 21-Kişisel disiplinle ilgili problemlerin var mı? Bu soruların ne kadarına evet dersen o kadar etkilenmişsin demektir duygusal ihmalden. Benimde uygulayıp sorunlarımı çözen çalışmaları yazıyorum. 1) Gün içerisinde neye karşı ne tepki verdiğini incele eğer birşey canını sıktığında otur ve o duyguya yoğunlaş ne hissettiğini kelimelerle anlatmaya çalış. şu soruları sor neden bunu hissediyorum ne oldu da hissediyorum? Herhangi bir şarkı aç dinle dinlerken ne hissettiğini açıklamaya çlaış aynı şekilde kelimelerle(kızgınlık ama biraz kıskançlıkta var, biraz şu var şuda var gibi gibi) Hissettiğin duygunun vücudundaki fiziksel tepkilerini fak et (karnında yanma hissedersin, tüylerin diken diken olur vs) 2)geçmişte seni üzen herhangi bir olayı kağıda veya bilgisayara yaz seni rahatsız eden o hissi iyice yaşa ondan kaçma ona odaklan sanki şimdi yaşıyormuş gibi yaz ta ki seni rahatsız eden hisler kalmayıncaya kadar sonra şimdiki halinle o aıya gir ve o anıdaki seni kucakla ona güvende olduğunu anne babasının onu çok sevidğini söyle ona sevgi ilgi göster böyle yaptıkça o his kendiliğinden azalıyor ve o anı artık sana rahatsızlık vermiyor ve tabi bu anının senin üstündeki olumsuz etkileride kayboluyor. 1. yöntem duygusal zekayı geliştirmeye yönelik duygusal ihmal ortamında yetişmiş kişilerde bu düşük olur böyle olunca nerede nasıl tepki vereceğini bilmezsin çünkü tepkilerimiz hareketlerimiz duygularımızdan güç alır biz duygularımızın farkında olmazsak davranışlarımızda ona göre zayıf ve yersiz olur. 2. si ise geçmişte travma vari anıları temizlemeye yönelik. bunları her gün düzenli yaparsan en geç 1-2 hafta içinde faydasını görürsün ama tabi kendini yeterli hissedene kadar yap. |
Offline |
27-04-2017, 11:16 PM | #30 (permalink) |
| Cevap: Robi'nin Günlüğü transate ten falan baksaydn ama dur ben yardım etmek istiyorum çevireyim. 1-Arkadaşlarınla veya ailenle birlikteyken o ortama kendini ait hissetmediğin oluyor mu? 2-Başkalarına güvenmeme konusunda kendinle gurur duyuyor musun? 3-Yardım almak için soru sorarken zorlanıyor musun? 4-Arkadaşların veya ailen senin "soğuk-mesafeli" olduğun hakkında şikayet ediyor mu? 5-Aslında potansiyelim çok yüksek ama kullanamıyorum diyormusun? 6-Sık sık yalnız kalmak istiyor musun? 7- İçten içe numaracı hilebaz biri oduğunu düşünüyo musun? 8-Sosyal ortamlarda rahatsız hissetmeye meyilli misin? 9-Sıksık kendine kızıp, kendin hakkında hayal kırıklığına uğramış oluyormusun? 10-Başkalarını eleştirdiğinden daha şiddetli kendini eleştiriyor musun? 11-Kendini sık sık başkalarıyla kıyaslayıp sık sık kendni yetersiz bulduğun oluyor mu? 12-Hayvanları sevmeyi insanları sevmekten daha kolay buluyor musun? 13-Ne hissettiğini bilmek konusunda zorluk çekiyor musun? 14-Güçlü ve zayıf yönlerini tanımada zorluk çekiyor musun? 15-Bunu çeviremedim :) 16-İnzivaya çekilip hiç kimseyle iletişim kurmadan kolayca yaşayabileceğini düşünüyor musun? 17-Sakinleşmek kafandaki endişeleri atmak konusunda sıkıntıların var m? 18-Seni anda yaşamaktan alıkoyan birşeyler varmış gibi hissediyor musun? 19-Bazen içinde boşluk hissediyor musun? 20-Kendinde yanlış bir şeyler olduğunu düşünüyor musun? 21-Kişisel disiplinle ilgili problemlerin var mı? Bu soruların ne kadarına evet dersen o kadar etkilenmişsin demektir duygusal ihmalden. Benimde uygulayıp sorunlarımı çözen çalışmaları yazıyorum. 1) Gün içerisinde neye karşı ne tepki verdiğini incele eğer birşey canını sıktığında otur ve o duyguya yoğunlaş ne hissettiğini kelimelerle anlatmaya çalış. şu soruları sor neden bunu hissediyorum ne oldu da hissediyorum? Herhangi bir şarkı aç dinle dinlerken ne hissettiğini açıklamaya çlaış aynı şekilde kelimelerle(kızgınlık ama biraz kıskançlıkta var, biraz şu var şuda var gibi gibi) Hissettiğin duygunun vücudundaki fiziksel tepkilerini fak et (karnında yanma hissedersin, tüylerin diken diken olur vs) hissettiğin duyguları açıklamakta zorlanırsan toyuyuk: duygu listesi şuradan duygulara bakabilirsin. 2)geçmişte seni üzen herhangi bir olayı kağıda veya bilgisayara yaz seni rahatsız eden o hissi iyice yaşa ondan kaçma ona odaklan sanki şimdi yaşıyormuş gibi yaz ta ki seni rahatsız eden hisler kalmayıncaya kadar sonra şimdiki halinle o anıya gir ve o anıdaki seni kucakla ona güvende olduğunu anne babasının onu çok sevidiğini söyle ona sevgi ilgi göster böyle yaptıkça o his kendiliğinden azalıyor ve o anı artık sana rahatsızlık vermiyor ve tabi bu anının senin üstündeki olumsuz etkileri de kayboluyor. 1. yöntem duygusal zekayı geliştirmeye yönelik duygusal ihmal ortamında yetişmiş kişilerde bu düşük olur böyle olunca nerede nasıl tepki vereceğini bilmezsin çünkü tepkilerimiz hareketlerimiz duygularımızdan güç alır biz duygularımızın farkında olmazsak davranışlarımızda ona göre zayıf ve yersiz olur. 2. si ise geçmişte travmavari anıları temizlemeye yönelik. bunları her gün düzenli yaparsan en geç 1-2 hafta içinde faydasını görürsün ama tabi kendini yeterli hissedene kadar yap. |
Offline |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Robi'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kendimi yalnız hissettiğim bir dönemde ben de çözümler arıyordum. Şu kitaplar ilgimi çekmişti okudum. Ve çok da faydasını gördüm. Okumanı şiddetle tavsiye ederim. * Dale Carnegie - Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı * Dale Carnegie - Üzüntüyü Bırak Yaşamaya ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi