Negatif Limanlardan Pozitif SularaHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayalablacım ben sevgisini gösterebilen biri değilim pek ama seni ilk gördüğüm zaman kocaman kocaman sarılıcam
bu forumu keşfetmek, telkinleri dinlemek, hayatım değişti ailesinin paylaşımlarını okumak...
kesinlikle değişimim sizler sayesinde oldu ama hayalablacım en çok en çokta sana borçluyum bunu
kenarda ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
21-05-2008, 11:21 PM
|
#51 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara hayalablacım ben sevgisini gösterebilen biri değilim pek ama seni ilk gördüğüm zaman kocaman kocaman sarılıcam
bu forumu keşfetmek, telkinleri dinlemek, hayatım değişti ailesinin paylaşımlarını okumak...
kesinlikle değişimim sizler sayesinde oldu ama hayalablacım en çok en çokta sana borçluyum bunu
kenarda biyerlerde unutulmuş olduğumu düşündüğüm, buraya kadarmıydı dememe ramak kalmışken beni dinledin ve değerli bilgilerini paylaştın benimle. önemsendim...değer verildim... en büyük ihtiyacım buymuş o sıralar..ve kendime değer vermem gerektiğini öğrendim..
ne kadar teşekkür etsem azdır... değişimin bize teşekkürdür deyişini duyar gibiyim. biliyorum ablacım... güzel yüreğini bizlere yararlı olmak adına açtığını ve bizim mutluluklarımızla mutlu olduğunu biliyorum.. Allah mutluluğu senden, seni de bizden eksik etmesin inşallah.
ne güzel bir aile olduk değilmi kocaman ... sevgi dolu Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
21-05-2008, 11:29 PM
|
#52 (permalink)
| Guest | Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara keşke sevgisini gösteremeyen herkes senin gibi olsa ..güzel kızım sevgi senin tüm varlığından taşıyor..görüştüğümüzde uzun uzun sarılırız birbirmize ama bir şey sorucam sen hiç kendine sevgiyle sarıldınmı? bir kere denemeni tavsiye ederim..jkişinin kendisiyle olan dostluğunu pekiştirir..onaylanmayı dışta aramak yerine, içte olanı dışa vurur ve büyük bir tatmin yaratır..sana ne kadar değerli olduğunu gösterir..yap bakalım ne olacak..saygılı sevgiler |
| |
21-05-2008, 11:38 PM
|
#53 (permalink)
| Moderator
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara ayyy ablacım olmadı şimdi.. ben kendimi başarılı bir öğrenci sayarken sen beni sınıfta bıraktın hehe..
kendime sarılmak dusun çalışmadığım yerden sordun tamamdır ablacım bundan sonraki ödevim bu olsun | Offline
| |
22-05-2008, 12:04 AM
|
#54 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Merhaba, geç buluştum günlüğünle. Şöyle baştan sona bir çırpıda okudum. Gelişmeleri böyle bir kerede okuyunca okadar mutlu oluyor ki insan. İyi ki de bugün gelmişim günlüğüne. Tam da bu çekim yasası çalışmıyor mu ne dediğim bir zamanda. Başaranları görmek, istediğin işi bulduğunu görmek ( hatta belki fazlasını ); inan bunları okuyan herkese itici bir güç veriyor.
Herşey gönlünce olsun...
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düsünürsün gülüstan olursun
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA
hayat ve algi arasindaki saat farki | Offline
| |
22-05-2008, 12:18 AM
|
#55 (permalink)
| Moderator
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara tespitin çok doğru agresif. iş konusunda daha fazlası derken evet öyle oldu. henüz the secret çıkmamışken, çekim yasasının varlığından habersiz olduğum dönemlerde çalıştığım işlerimin bir öncekinden daha üst basamak olmalarına kişisel gelişimim adına özen gösteriyordum. bu işyerime girmeden öncesi ne iş olsa yaparım abi kıvamına gelmiştim nerdeyse.. iyi bir işim olmasını istedim tabii ama yeterince imgeleyemedim..buna rağmen yine beni aşan bir iş buldum ve çok mutluyum o yüzden. zoru severim. zoru başardığımda daha bir mutlu olurum.
çekim yasasını hakkını vererek çalıştırabilseydim iş konusunda daha neler olacaktı düşünemiyorum doğrusu
bişey daha söyleyeyim.. 2 ay işsiz kalınca maddi anlamda çıkmaza girmiştim ve bir akşam aklımdan bir rakam geçirdim ve şu kadar olsaydı acil ihtiyaçlarımı görecek diye düşündüm... ertesi günü kızım aradı ve banka hesabında tam da aklımdan geçirdiğim rakam kadar para olduğunu söyledi... inanamadım. tüh daha fazlasını deseydim keşke oldum 44 (paranın nerden geldiğini biliyorum tabii ama beklemiyordum açıkçası)
çekim yasasını çalıştırmaya devam agresif
bizler herşeyin en güzelini hakediyoruz ve bunlara sahip olmak Önce Allah'ın takdiri sonra da kendi elimizde | Offline
| |
23-05-2008, 04:16 PM
|
#56 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara merhabalar sanemce mutlulukların başarıların artarak çoğalsın.. senin ve sevdiklerin için daim olsun inşallah canım..
nazar demişsin bir iki kelam etmeden geçemedim..
evet nazar vardır.. ama kişi kendisini korumasını bilirse ve aurası güçlü olursa negatif enerji pozitifin yanında barınamaz..
evet düşünce bazındaki isteklerimizi reele dönene kadar biraz kendimize saklamamızda yarar vardır..
yada bu isteği destekleyecek bizi yüreklendirecek insanlarla paylaşmakta yarar vardır..
özellikle kişilerin en yakınındakiler bazen zarar verirler hayallere..
örneğin zenginliği düşleyen bir kadın eşinin zenginliğe giden yolda blokajı olabilir istemeden..
çünkü zengin olduklarında eşinin kendisini terk edebileceği düşüncesi olabilir bilinçaltında.. v.b
yada kadın işe girmek istersen eşi ihmal edileceği düşüncesiyle istemeden engel olabilir iş kısmetlerinin gelmesine.. v.b
paylaştıkça çoğalan enerji için atakan bey in eklediği güzel bir yazı vardı..
müsait olduğunda okumanı öneririm.. sevgiler.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ez-t159.0.html
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
23-05-2008, 07:59 PM
|
#57 (permalink)
| Moderator
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara yorumun ve verdiğin link için çok teşekkür ederim shamanic
hemen okudum daha önce farketmemişim.. reelde isteklerimi paylaştığım kişiler kalmadı gibi bişey. olumsuz yorumlara tahammülüm kalmadı çünkü.. buradaki paylaşımlardan dolayı mutluyum ve kasmıyorum kendimi.. güç alıyorum hatta.
şu an biraz yorgun hissediyorum kendimi... aklım karmakarışık neden bilmiyorum...negatif değilim ama sanki gücüm tükenmiş gibi... biraz kendimi toplayayım.
sevgiler | Offline
| |
23-05-2008, 10:12 PM
|
#58 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara merhaba,
şimdilik sadece selam verip kısaca uğruyorum günlüğünüze, birkaç yazıyı okudum, ne kadar içten ne kadar sevgi ve neşe dolusunuz..çok sevdim burayı..
daha önce niye farketmemişim..bir süredir de yoktum...
tekrar görüşmek üzere, o zaman baştan sona okuycam :)
sevgiyle ve sağlıkla kalın | Offline
| |
23-05-2008, 11:16 PM
|
#59 (permalink)
| Moderator
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara günlüğüme hoşgeldiniz burre.
bir yanım çocuk kalmak istiyor. büyümeyi reddediyor..
sevmeyi, sevilmeyi seviyorum..
güzel olan herşeyi seviyorum
burada da bu kadar güzel insanlar varken sevgi dolu olmamak mümkün mü
saygılı sevgiler Alıntı: burre Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,
şimdilik sadece selam verip kısaca uğruyorum günlüğünüze, birkaç yazıyı okudum, ne kadar içten ne kadar sevgi ve neşe dolusunuz..çok sevdim burayı..
daha önce niye farketmemişim..bir süredir de yoktum...
tekrar görüşmek üzere, o zaman baştan sona okuycam :)
sevgiyle ve sağlıkla kalın | | Offline
| |
25-05-2008, 11:33 AM
|
#60 (permalink)
| Moderator
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara günaydın
grip oldum
bütün kış hastalanmadım bu havalarda grip oldum
başımda ağrımayan bir yer yok şuan | Offline
| | | |