Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Ha Gayret!

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Ha Gayret! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız beğendiğinize sevindim ama galiba bilinçaltım ya sandığım kadar zeki değil, ya da senelerdir süren olumsuz telkinlere o derece alıştı ki şimdi bu da nerden çıktı dedi ve kapattı kapılarını çekildi kabuğuna... Ama olmaz ki, dimi ya... Kabahat yine bende çünkü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Ha Gayret!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-06-2008, 09:14 PM   #121 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Ha Gayret!

beğendiğinize sevindim ama galiba bilinçaltım ya sandığım kadar zeki değil,

ya da senelerdir süren olumsuz telkinlere o derece alıştı ki şimdi bu da nerden çıktı

dedi ve kapattı kapılarını çekildi kabuğuna...

Ama olmaz ki, dimi ya... Kabahat yine bende çünkü 2 gündür telkinlerimi hiç dinlemedim.

Eh, eski kalıplar durur mu hemen görev başına marş marş, durumdan vazife çıkardılar ve beni resmen boğdular...

Ağladım hem de çok... Ben ağlayınca bebeğim de ağladı... En çok ona üzüldüm.

Yukarıdaki telkini gün içinde defalarca söyledim ama yok böyle olmayacak bende öyle bir direnç var ki..

en iyisi Atakan Bey'in telkinleri... Ama onları bile dinlemek için kendimi bi şekilde oyalıyorum.

Tak kulağına dinle değil mi. Ama yok gece dinlemem başım ağrıyo, gündüz dinlemem işte olmuyo,

yolda olmaz, burda olmaz, orda olmaz derken kalıp gidiyo. Erteleme telkinini de kattım listeye ama

yeterince dinleyemedim ki...

Ben işte ben hep ben. Ben şahsen kendim bizzat bu işin sorumlusuyum.

Atakan Bey'in telkinlerinin yerine kendi telkinlerimi koymaya çalışmıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.
Zaten öyle becerilerim yok. Ama hadi dinleyemiyorum bari içsel konuşma yapayım dedim. O da ters tepti.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2008, 10:39 AM   #122 (permalink)
Üsteğmen

122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Bugünkü kendime mesajım:

Şimdi başladığı işi bitiren bir insansın.Şimdi eylem yapan birisin.

Not: Atakan Bey'den çalıntıdır. Ay alıntıdır diyecektim yaaa....

Bilinçaltıma not: sen ne dersen de, ne yaparsan yap ben yola devam edeceğim. Kendimi arama, bulma ve geliştirme yoluna....
Alt 03-06-2008, 09:49 PM   #123 (permalink)
Üsteğmen

Akşam yine akşam demiş şairin biri.... Olsun akşama inat, herşeye inat telkinlerim kulağımda. Bir de sitedeki dostlar ve bir de Hayal Ablacım var ki dünyalara bedel....
Alt 03-06-2008, 09:55 PM   #124 (permalink)
Üsteğmen

Eskiden ev işleri bir yük gibi gelir daracık zamanlarda çok şeyler yapmaya çalıştıkça daha da üzülür,
yıpranır, perişan olurdum. Ama şimdi değişti.
Ev işlerini severek yaptığımın farkına vardım.
Yaf ben her şeyi çok seviyorum.
Bi gariplik mi var bende acep.
Tek şey hariç. Ütü yapmak. Bunu aşamadım daha. dusun
Alt 03-06-2008, 10:00 PM   #125 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Ya herkes bu ütüden şikayetçi tek ben mi seviyorum ütü yapmayı anlayabilmiş değilim.Kıyafetleri düzledikçe hayatım düzleniyor sanki,tertemiz pürüzsüz geliyor.Ütüye bile felsefe yükledim.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2008, 10:30 PM   #126 (permalink)
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light

Mücevher ütü yapmanın da kolayı var artık..
Ben liseye giderken part time bir mağazada çalışıyordum ingiltere den ürünler koliyle geliyordu ve buruşuyordu her hafta ütü yapmak gerekiyordu ve hepimiz gıcık oluyorduk sonra bir makina geldi elektrik süpürgesine benziyor borusu var mesela gömlek ütülemek gerekiyor hemen bir askıya takıyorduk o borunun ucunu kıyafete tutuyorduk 2 dakikada ütü oluyordu hem çok zevkli oluyordu. 44
Reklam gibi oldu sanırım türkiye de de varmış o ütülerden tavsiye ederim ama fiyatını bilmiyorum.Hm zamandan tasarruf oluyor hemde çok sıkılmadan ütü bitiyor.Reklamları seyrettiniz
Alıntı:
mücevher Nickli Üyeden Alıntı
Eskiden ev işleri bir yük gibi gelir daracık zamanlarda çok şeyler yapmaya çalıştıkça daha da üzülür,
yıpranır, perişan olurdum. Ama şimdi değişti.
Ev işlerini severek yaptığımın farkına vardım.
Yaf ben her şeyi çok seviyorum.
Bi gariplik mi var bende acep.
Tek şey hariç. Ütü yapmak. Bunu aşamadım daha. dusun
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2008, 11:16 PM   #127 (permalink)
Üsteğmen

Ayyy ne kadar güzel . İşte ben buna bayılıyorum. Bi sıkıntını söylüyosun hemen dostların yardıma koşuyorlar.
Bundan sonra o makinayı imkanlarımı zorlayarak temin etmeye çalışacağım.
Ama bu zamana kadar ütü yaparken felsefe yapacağım. Süppersiniz. Tşk.
Alt 05-06-2008, 02:51 PM   #128 (permalink)
Üsteğmen

dün çok ilginç bir şey oldu. aslında önce buraya yazma konusunda tereddüt yaşadım.

ama paylaşmak ve sormak da istiyorum: bir yandan yolda yürüyor

bir yandan da zihnimde güne başlarkenki olumlamalarımı yapıyor ve

dua ediyordum. Akşamdan ise "ben gözleyenim" ifadesi zihnimde kalmış

bir yandan zihnimde bu tekrarlanıyor. derken bir anda sanki bedenim yürüdü gitti

ve ben biraz yukarıda ona bakıyordum. anlık bişeydi.

Dona kaldım o an. Kendi kendime "yaaa dedim bu kadar derin düşünürsen

şaşıp kalırsın öyle" Bu sana zihninin bir oyunu olsa gerek.

öyle olduğunu sandığımı sandım. sonuçta bigci nin perdeleri gibi bi durum yaşamış olabilirdim.

Bilemiyorum halen emin değilim. Lütfen bir bilen varsa bunu bana

açıklayabilir mi?? Ben uyanıkken hayal mi görmüştüm, yoksa böyle şeyler var mı hayatta???

Alt 05-06-2008, 02:58 PM   #129 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

böyle şeyler var hayatta..

sakın endişelenme..

daha çok meditatif olduğumuz zamanlarda ortaya çıksada...
derin düşünceli olduğumuz zamanlarda da benzer deneyimler yaşayabilirsin..

bir nevi astrale çıkmak gibi ama tam olarak bu şekilde ifade etmek yanlış olur..

özellikle kendin ile çok çeliştiğinde .. üzüldüğünde yada sevindiğinde yani aşırı odaklanma yaşadığın benzer durumlarda böyle şeyler yaşayabilirsin..

şu anki farkındalığınla.. bunu zihninin kendini görme projeksiyonu olarak tanımlayabilirim..

kişinin kendini kontrollü olarak dışardan izleyebilecek farkındalığa gelmesi güzel.. eğlendirici bir o kadar da anlamlı bir aşamadır..

sevgiler..
Alt 05-06-2008, 03:16 PM   #130 (permalink)
Üsteğmen

çok teşekkür ederim shamanic cim. bi yerde endişelendim tabiii.

ne oluyor bana dedim. ama dediğin gibi anlık da olsa bunu yaşamak harika bişeydi.

şimdi içim daha da rahatladı.

Bookmarks