29 bogumlu tırtılın günlügüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri 29 bogumlu tırtılın günlügü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar
shamanic'in tezahür etmenin sırrı makalesini bulamadım nerde olduğunu söylerseniz sevinirim
sevgiler... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
22-05-2008, 01:18 PM
|
#41 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü merhabalar
shamanic'in tezahür etmenin sırrı makalesini bulamadım nerde olduğunu söylerseniz sevinirim
sevgiler Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ aldığın nefesin kıymetini bil! ot değilsin yeniden bitmezsin! | Offline
| |
22-05-2008, 01:36 PM
|
#42 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü Alıntı:
bilinçaltı-üstü-kenarı-köşesi-heryeri manifestosu
1.tuzaklardan uzak durulacak
a.sürekli gelen sevgilim beni terk etti düşüncesine aman nolmuş yani hayat devam ediyor yendiden aşık olabilirim gibi gayet rahat bir tutum takınılacak
2.iç sıkıntısının nedeni sorgulanacak
a.hemen hesap sorulacak ne var şimdi ne güzel çayımızı aldık müzik dinliyoruz bu ne şimdi niye geldin denilecek
b.hemen git burdan deyip nanik yapılacak
3.kızdıgımız insanlar neyi anlatmaya çalısıyor bakılacak
4.empati kurulacak
a.ben onun yerinde olsam ne yapardım düşünülecek
b.empati kuramıyorsan boşverilecek konu bırakılacak kocaman bir amaaaaan çekilecek
5.ne olursa olsun kendimize dürüst olunacak ve her ne isen kayıtsız kabul edilecek
6.kabul etmek sürekli güncelenecek
Alıntı sahibi: aysegülll üzerinde Mayıs 21, 2008, 02:26:34 ÖS
manifestoya devam...
7.en sinir oldugun insanda bile iyi birşeyler var mı diye bakılacak
a.hemen onun bir zamanlar küçük masum bir bebek oldugu düsünülecek ve koşulların onu bu hala getirdigi varsayılacak ki kesin öyledir denilip rahatlanacak
8.kızgın ve öfkeli olundugu zaman hemen farkındalık çalışması yapılacak,öfke ve kızgınlık hemen yüzüne bakma itibariyle utandırılıp kovulacak
a.bir an bile kızdıgının farkına varıldıgında kızgınlıgın nasıl tası taragı toplayıp gittigine hayret edilecek
b.kızgınlıga gülümsenecek ki bundan hiç hoşlanmıyor anında kayboluyor
9.anlaşılmak yerine anlamaya çalışılacak
a.anlaşılmak için çırpınmak yerine kendimizi tanımaya gayret gösterilecek
b.kimse beni anlamıyor diye mızmızlanılmayacak | süpermiş gerçekten aslında birçounu uyguluyoruz farkında olmadan zaten...
ama pratik haline getirmek eylenceli olur birazda... 96
tebrikler.......
__________________ http://site.mynet.com/dexlier | Offline
| |
23-05-2008, 03:34 PM
|
#43 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü iki gecedir uyuyamıyorum normalde ben kafamı yastıga koyar ve koydugum gibi sabah uyanırdım,ne oldugunu anlayamadım ama uyuyamıyorum telkinlerlemi alakalı bilmiyorum ama benim 3.haftam ve hep düzenli dinledim yani etkilenmek için geç degil mi? bi fikri olan var mı arkadaslar ya da benzer durum yasayan | Offline
| |
23-05-2008, 03:39 PM
|
#45 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü aysegül cüm kimbilir hangi blokajın senden gitmek istenediği için seni uykusuz bırakmaya çalışıyordur.. wave
günler geçtikçe telkinler çok daha derinlere nüfus ederek etkilerini kalıcı hale getirmeye çalışmakta..
bunun için aylar sonra bile olumsuz zannettiğimiz etkileri görmek normal..
bir iki gün içerisinde geçecektir diye tahmin ediyorum..
akşamları listene zinde uyanma telkini ekle istersen.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
23-05-2008, 03:46 PM
|
#46 (permalink)
| Yüzbaşı
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü shamaniccim senin adın hızır olsun hemen yetiştin imdadıma,itiraf etmem gerekirse biraz korktum ve süphe duyar gibi oldum bende işe yaramıyo diye ama şimdi yazdıkların kafamda bir lamba yaktı ben 5 gün önce olumlamalarımda bilinçaltı negatif kayıtlarımın bana görünmeden kaybolmasını istemiştim çünkü onlara bakmaktan biraz sıkıldım dogrusu ama uykusuzlugumda bana görünen bişey yoktu. | Offline
| |
24-05-2008, 11:20 AM
|
#47 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü yeni bir paylaşım,dün hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu yaptım,çok güzel bir deneyimdi ve sizlerle paylaşmak istedim,yapanlar biliyordur,yüksek benliginizi selamlayın ve onu yanınıza davet edin diye bir bölüm var ve ben yüksek benligimi çagırdım,yanıma geldiginde bana dil çıkartıyordu kendime kızdım ben galiba yüksek benimi degil içimdeki palyaçoyu çagırdım bu meditasyonun pek tatmin edici olmayan tarafıydı lakin meditasyon sonunda ayakların altına odaklanma,topraklanma kısmı gerçekten ilginçti ki meditasyondan sonrada topraklanmanın devam edecegi söyleniyordu ve benim hala (dün geceden beri)ayaklarımın altında bir karıncalanma var,bunu yakalamak çok hoşuma gitti sankivücudumdaki bütün negatif enerji ayaklarımın altından akıp gidiyor kısaca deneyin demek için yazdım bunca şeyi | Offline
| |
26-05-2008, 02:16 PM
|
#48 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü bugün kızgınım biraz,dün biraz sıkıntılı,ondan önceki gün üzgün garip olan çok çabuk geçip gitmeleri,yatıya kalmayan misafirler gibi,biraz takılıp gidiyorlar galiba iç dünyam onlara cazip gelmiyor,tutunamıyorlar,o kadar farkındayım ki kızıp göndemeye çalışınca yüzsüzlük yapıp daha çok kalıyorlar,bütün dertleri onlarla konuşmam,ilgilenmem hiçççç kusura bakmasınlar onlarla yeterince zaman geçirdim,hepsine burdan sesleniyorum boşa zahmet edip gelmeyin | Offline
| |
26-05-2008, 10:49 PM
|
#49 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü ne güzel söyledin ayşegül super
olumsuzluklarla yaşamayı seviyormuşuz biz.. her ne kadar şikayet etsekte olumsuzlukları yatıya bırakmaya pek bi meraklıymışık.. mesajını okuyunca onu anımsadım..farkındalığımız arttıkça daha da güzel olacak herşey..
bırak zahmet edip gelsinler nasılsa uğrayamadan gidecekler
sevgiler | Offline
| |
27-05-2008, 12:15 PM
|
#50 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: 29 bogumlu tırtılın günlügü hayal ablanın nlp cd lerini alamıyom çünkü mp 4 üm yok ama olsun telkinlerim,eft'em,olumlamalarım,meditasyonum var.şimdide nefes egzersizlerine başlıycam eee daha ne olsun.savunun kendinizi negatif düsünceler ben geliyrum,hepinizi kökönü kazıycam,tırsın benden aaa bide unutmadan dün gece bir karıncaya sevgi ve şevkat besledim,öylece yerde geziniyordu,yaklaşıp izledim,içimden sevgi,şevkat taştı,tutup sevilecek,okşanacak bi hayvan olsa kesin sarılırdım | Offline
| | | |