![]() |
Ynt: güneşin doğuşu sende iyiki varsın güneş ttli3 |
Ynt: güneşin doğuşu cerencim seni gördüğüme sevindim. nerelerdesin |
Ynt: güneşin doğuşu sınavlarla dolu bir hafta geçirdigim için anca şimdi girebildim bende seni gördügüme sevindim görüsmeyeli nasılsın? wave |
Ynt: güneşin doğuşu iyiyim canım. iyiki o gün gelmişsin. senin gibi şeker kızı tanımış oldum. sınavların nasıl geçti? |
Ynt: güneşin doğuşu tesekkür ederim bende senin için aynı seyi düsünüyorum sınavlarım iyiydi haftada 3 gün olunca alışkanlık haline geliyo yemek yemek gibi bişey girlhaha senin atlattıgın sok adına sevindim ne oldugunuda merak ettim gibi utananadam |
Ynt: güneşin doğuşu :)) bi gün seninle bi çay içeriz o zaman uzun uzun konuşuruz. kiss3 |
Ynt: güneşin doğuşu kesinlikle benim içinde çok iyi olur bunu söz olarak kabul ediyorum sung66 |
Ynt: güneşin doğuşu tender45 bende gelem mi:) |
Ynt: güneşin doğuşu tabiki gelebilirsin. ne demek? |
Ynt: güneşin doğuşu merhaba günlük. bugün sadece ağlamak istiyorum. ama ağlayamıyorum. boğazım düğüm düğüm göz yaşlarım akmıyor. hayat o kadar acımasızki. yapılan haksızlıklar, pişmanlıklarım, kazık yediğim dostlarıma yapılan kötülükler bile içimi acıtıyor. bazan diyorum kendi kendime niye yaşıyorumki? tam ben çok mutluyum derken sevdiklerimin mutsuzluğunu görüyorum yardım edemiyorum onlara buda benim mutluluğumu engelliyor. offf bugün canım çok sıkılıyor çokkkkk üzgünüm. agl34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 AM. |