![]() |
Ynt: güneşin doğuşu Güneşcim.. Ben şöyle duydum ki... İnsan mutluyken, kendiyle barışıkken, huzurkuyken.. o zaman onun yanındaki insanlar da bu ışıktan faydalanır... Yani senin yapacağın o kişilerin yanında olmak, destek olmak.. Senden aldıkları bu enerji onlara yardım edecektir.. Sen öyle müthiş bişey yapamadım diye kendini üzme.. (ki bence bu zaten müthiş bişey) İnsanın sıkıntıları aşmaktaki en büyük yardımcısı sevgidir.(bence) O nedenle mutluluğunu engelleme ki onlara da saçabilesin... Öperim... ark5 (Pericim sana diyom bak bütün mesajlara şimdi de ben yetişiyom utananadam) |
Ynt: güneşin doğuşu n9598Canım güneşim olmuyor sen böyle olumsuz şeyleri bide yazıyorsun hayatına olumsuzlukları çekiyorsun . Sen olumlamalara öncelikle kendinden başla sen pozitif oldukça çevrende senin gibi olmaya başlıyor . Senin o güzel yüzün ve mütiş gülümsemen herşeye değer .Canım benim olumsuzlukları hayatından çıkar. Hayat acımasız ki diyerek suçu hayata atmayın hayat güzel ve yaşamaya değer . Hastanelerde bir gün bile fazladan yaşamak için ne savaşlar veren minicik çocukları düşünün ve Allahın size verdiği sağlık için bile hayatın güzel olduğunu düşünün . Canım benim kendine şükür listesi hazırla ve ne çok şeye şükretmen gerektiğini gör. Yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: güneşin doğuşu awaycim dediğin gibi sevgimi onlara vererek onlara elimden geldiğince destek oluyorum ama yetmiyor. mustang ablacım hayat güzel yaşamak güzel ama öyle insanlar varki insan olduğumdan utandırıyorlar beni. onlar insansa ben değilim diyorum. |
Ynt: güneşin doğuşu Canım Güneşim bizler içimizdekileri çözmeden başkalarıyla uğraşma .Öncelikle kendini topladıktan sonra yardım yap veya ne yapabileceğine bak .Ben kendimi bir ara dışarı kapatıp kendimi çözmeye çalıştım bu arada beni olumsuz etkileye bilecek şarkı bile dinlemedim .Şimdi hala çözmem gereken şeyler var ama olumsuz şeyler bana yaklaşmıyor bile .Hayatta mutlaka istemediğimiz ve bizi üzen şeylerlede karşılaşacağız ama sen kendini güçlü hissedersen bunlar sana daha az acı veriyor veya sevgiyle kucaklamaya başlıyorsun. kiss3 |
Ynt: güneşin doğuşu gel benimle çok çok uzaklara hüzünlerini bir parça aşka dönüştür gel benimle bilinmez duraklara hüzünlerini yaza dönüştür. söz veriyorum herşey çok güzel olacak sadece sen ve ben ark5 |
Ynt: güneşin doğuşu happy6 gelsin deli efkarı içimi sarsın girsin sinemin sinemin içine yar s456 blissy istediğin linkini gönderdim güneşcim. msn ye bak |
Ynt: güneşin doğuşu pisicik sen bitanesin kiss3 kiss3 kiss3 teşekkür ederim |
Ynt: güneşin doğuşu açık bırakıcam msn yiders çalışyıorum ben gidip çayın altını yakıyım. bişey olursa kıpraştır beni. sesi açık su telkini çalıyor hismiley |
Cevap: güneşin doğuşu "Mesut olmuş görmek isterdim hepinizi... Bu bahar gününde, dertliyi, ümitsizi... Terfi etmiş memur, sınıf geçmiş öğrenci ,kadını, erkeği, yaşlısı, genci. Sevgililer baş başa, muratlarına ermiş. Çocuklar el ele bir halka oluvermiş. Görmek isterdim camlardan, odalarda oturmuş. Radyoyu açmış, küçük sofrayı kurmuş. Yol, meydan, dere, tepe, dağ, bayır, kır... Vapurlar, limanlarda yola çıkmaya hazır. Gazinolar, plajlar, sinemalar açık. Her dilde bir şarkı, her dudakta bir ıslık. Ne yoksul ahı, ne çocuk hıçkırığı, ne hasta iniltisi... Mesut olmuş görmek isterdim hepinizi..." Ziya Osman Saba şairimiz gibi bende herkesi mutlu görmek isterdim. ne güzel dilekler bunlar.956k |
Cevap: güneşin doğuşu Ben de seni mutlu göreyim hep inşallah. Güneş her zaman mutlulukla parlasın ki ona bakan insanların içi aydınlansın. Mutlu ve huzurlu günler dilerim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM. |