Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız dusun ağla delilerde aglar fakat gülerek :o oyle kullanırım bundan sora forumu :o...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-06-2008, 08:32 PM   #71 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

dusun ağla

delilerde aglar fakat gülerek :o oyle kullanırım bundan sora forumu :o

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-06-2008, 08:32 PM   #72 (permalink)
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of

Alıntı:
Gönderen: redflowers
Alıntı Ekle
Ben şahsen bu tarz konuşmaların özelden yada msn den konuşulmasını tercih ederim.Görüntü pek hoş değil naçizane fikrim yanlış anlaşılmasın.Sevgiler.
benimde anlatmak istediğim buydu ama sanırım yanlış anlaşıldım
msn diye bişey varken burdan anlamsız bi kaç cümle yazıp gitmek pek hoş görünmüyor,sonuçta günlüklerimiz bize özel ama hepimiz hayatınızdaki olumlu olumsuz değişimleri günlüklerden okuyoruz.tabi bize mutlu bi haber ima etmek istiyorsanız bunu birkaç kelimeyle değil uzun uzun yazın bizde mutlu olalım.

değişimlerinizi bekliyoruz

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2008, 12:13 AM   #73 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

selam sevgili günlügüm bir gün daha devirdim 07 haziran 2008 00 :010

bu gun canım acayip sıkılmısdı :'( gerek forumda yasanan tatsızlıklar gerek reel bunalımda idim resmen
iş hayatım bu gunlerde bir az durgunluk yasıyor hayatıma hiç ummadıgım anda bir peri girdi gercekden dger verdigim biinsan oldu cankam sirinem oldu onunla bu gun muhabbet ederken birden bi sohbet konusu acıldı ,:'( sarkınında etkisiyle aklıma bosa geçirdigim yıllar geldi gene ve göz yaslarımnı tutamadım hıckıra hıckıra agladım :( canım o kadar sıkıldıki ama genede ona cakdırmadım o benim bitanem can tanem idi dün gece beraber sabahladık üzülmesini istemedim daha sonra buraya yazdıgımız bi kac soz yuznden soylenen sozler kalbimi incitdi acıkcası
hayat herseye rahmen devam ediyo zehra denen varlıgı hayatımdan tamamen sildim ama kalbime bi turlu laf geçiremiyorum onu seviyomu hala bileem amam ben onu istemiyorum :(bana acı verio sabah daha cok var 2 3 satır daha yazarım belki
Alt 07-06-2008, 01:53 AM   #74 (permalink)
Binbaşı

"A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK

kalp kirmak denize yazi yazmaya benzer,gönül almak ise gece karanliginda günesi getirmeye, sen denize yazi yazmayi becerdin,oturda simdi gece karanligin da günesi getir bakalim!. zehra hanım ben seni unuttum unut dedigin günden beri ama ben sevdigim insana sadık birisiyim bende o kalp o yürek o ciger yok eger o kadar serefsiz bir kalbim varsa! o kalbi anında parçalayacak delikanlı ellerim var elvet silecegim yüregimden seni dillerin söyledigini yürekde söylüycek gün gelecek işte o zaman mutluguma mutluk katcam dinicek bu göz yaslarım
Alt 07-06-2008, 02:10 AM   #75 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

canim cankimmm ,

hayatin bir parcasi olsa gerek, cabalamak ve ugrasmak bize mahsus... islerinin durgun olmasi, üzüntülü olman yada aklina takilan ile bas edememen gibi

olaylar hep birden üst üste geliyor gibi gözüksede bir cirpida geldigi gibide bir cirpida gidiyor... arkamiza dönüpte baktigimizdaa, ne kadar cok üzülmüsüm

ne kadar cok yipratmisim ne kadar cok kendimi hirpalamisim diyoruzzz....

biraz birakta hayatla sen degil hayat seninle mücadele etsin

elbette böyle bir günlük acmisin ve dertlerini paylasmak icin yada kendini rahatlatmak icin o zaman gel seninle bir anlasma yapalim ve bu günlügün diger

bir amacida artik ben üzüntülerimi seviyorum ve onlar bana aci vermiyor gibi bir yapi icine gir ve her üzüldügün anda o üzüntü tedavi etmek icin ne yaptigina

bakalim.. hergün üzüntünü yazip hem kendini hem beni üzecegini yasadigin üzüntünün sikintinin artik her ne dert ise onun ardindan da ben bugün bu

üzüntünün arkasindan sunu yaptim ve kendimi rahat hissettim, yada bunu yapmaya calistim ama basaramadim bir dahakine basaracagim diyede kendin

icin bir üzüntüyü yenme umudu stratejisi olsun, ne dersin cankimm

biliyorsun sen kalbini üzmeyi hak etmiyorsun
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2008, 02:17 AM   #76 (permalink)
Binbaşı

canım cankam bu guzel sözlerin üstüne yazılıcak söz bırakmadın ama durumumu göz önüne alırsak arkaya bakmak istemiyorum artık hep önümü gelicegimi dusunuyorum ama bir ata sözümüzde var arkasına bakmayan önünü göremez diye

geçmişime bakarak gelecegimi düzene sokmaya calısıyorum dedigin gibi evet tüm sıkıntılar aniden ve bir anda geliyo ama umuyorum bu sıkıntılardan ferahlıha cıkacagım
Alt 07-06-2008, 02:38 AM   #77 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

merhaba bigci ;
günlüğünü bugün okudum,ve hem üzüldüm hem hala bu zamanda aşka aşık erkeklerin olduğunu görmek mutlu etti beni.yanlız kendini yıpratıyorsun.yani onu düşünerek ,ona yaklaşacağını daha doğrusu onun da seni düşünüyor olma ihtimali olabilir kafanda.bilmiyorum bende de öyle olurdu. ama eğer biri seni bırakıp gitmişse ,her ne nedenden olursa olsun senin kadar derin düşünmüyor demektir bence.sen onu düşünmekten kendini alamıyosun,bunun nedeni de belki de melankolizm sana haz veriyor.hele su grubu bi burçsan kesin öyle bak söyliyim.yani sen onla ilgili hatıraları ya da ona dair bişeyler yazdıkça ,o daha da yer edicek ve unutman daha fazla zaman alıcak .onu sevebilirsin belki ama kendini de en az o kadar sev ve hayata geri dön tekrar.ondan daha çok sevebileceğin ya da seni sevecek insanlar mutlaka vardır ve karşına çıkıcak.eğer onun varlığının geçmişte kaldığını,yeni bir hayata başlamaya karar verirsen zaman sana bunun karşılığını vericek.sen eğer unutmamak ister ve direnirsen,giden geminin ardından baka kalıcaklar listesine ekleniceksin.bi bakmışsın sevdiğin kadın evlenmiş güzel bi hayatı var,ondan kalan enkaz senin ne işine yarayacak?valla yaz geldi site olarak artık arınalım bize zarar veren herşeyden.
sağlıcakla kal
Alt 07-06-2008, 04:33 PM   #78 (permalink)
Binbaşı

bilmiyorum kısmet dinecekmi dinmeyecekmi tek iyi bildigim şey bunu zaman göstericek
her gün aglamakdan her gün sokakda el ele birilerini görünce derin bi hiçç cekmek den :'( bilmiyorum
hani derler ya hayata ne verirsen onu biçersin ben hayata ne verdim acaba bu acıyı yaşıyorum ?
Alt 07-06-2008, 07:31 PM   #79 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

canim cankimmmm

hayattayiz ve nefes alabiliyoruz, sagligimiz yerinde ve hüzünle olsakta neseliyiz...

bugünlerde gececek dedigimiz günlerin gelecegindeyiz bugün dusun

biraz karisikta olsa öyle... dost olmak ve dost olmanin sevinci icinde seni arada bir uyarma demeyelimde bu aciyi hak etmedigini vurgulama

icersindeyim buda sana olan samimiyetimden kaynaklaniyo..

güzel günler bizim ve güzel günler senin icin cok yakin, hatta yakindanda yakin...

kendinde baslayan kendinde biten hüzün aci dert sevinc gülümseme ayni sekildede bu anlarini kendin yönetebilirsin...

iyi olmayi iste ve iyi ol... iyi olmayi düsün ve iyi ol... senin iyi olmani isteyenleri düsün ve iyi ol...

iyilik adina ne varsa hep onlardan ol... elbette hersey yada her iyilik bizi bulacak degil ama dertlerle savasmasini biliyorsun ama bundan sonra

daha da dikkatt et, sevenlerin senin üzüntünden dolayi üzülmesin.. beni üzme olurmu cankim

ama yok illa da üzülecegim diyorsan beraber üzülelim üzüntülerin hafiflesin, beraber aglayalim göyaslarin dinsin, beraber dertlenelim, dertlerimiz azalsin

ama simdi de biraz oyun dimi yani

go go go go wave
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2008, 07:41 PM   #80 (permalink)
Binbaşı

canım cankam benim agzıdan ballar akıyo bunları soylerken demişsinya o günlerde geleck diye o gunlere beraber gelecez işde anca beraber kanca beraber bu bunalımdan cıkarsam sadece sizin sayenizde

Bookmarks