Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

kısmen günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri kısmen günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız iyi temennilerin için teşekkürler, bigci.sağlıcakla kal...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

kısmen günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-06-2008, 07:25 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kısmen günlük

iyi temennilerin için teşekkürler, bigci.sağlıcakla kal

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 10-06-2008, 03:29 AM   #12 (permalink)
Üsteğmen

132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

benim bi tanecik günlüğüm;bi kaç saat kestirdikten sonra ,yaklaşık 2 saat önce uyandım.biraz atıştırmanın ardından, bilgisayarımı açtım ve bir haftadır olduğu gibi yine kendimi bu sitede buldum.2,5 ay önce bitmesi gereken tezimin literatürüyle ilgilii çalışmaya başlıcam birazdan.bir seneden fazla oluyor kendim için çabalamayı bırakalı.gücümün tükendiği hissi tüm bedenimi öyle sarmıştı ki,akıntıya sürüklenip giden bi tahta parçası gibiydim( bu da fazla arabesk oldu ama napiyim aklımdan bunlar geçiyo benim güzel günlüğüm )bi de öyle safmışım ki yaşama karşı ,tam bi "ibiş"mişim meğer..
şu 2,5 içinde ne okula gittim işte 5 kere anca dışarı çıktım,biliyosun işte cep telefonumu bile 2,5 aydır 2,5 kere açmadım .iyi ki yapmışım.şu 2,5 ay bana nice 2,5 aylar kazandırıcak biliyorum artık.ve biliyorum yaşam ;senden ne beklediğimi.ve daha iyi biliyorum ailenin,dostun,dostluğun,paylaşımın değerini 96.ve biliyorum ki gecikmeler olsa da ,geç kalmak diye bir şey yok 96.herneyse lafı daha fazla uzatmadan,uzun zamandır yapamadığım bi şey yapıyım ve derse artık,bu tembellik fazla .tekrar görüşürüz
Alt 10-06-2008, 03:33 AM   #13 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

:D günaydın diyim uyku sorunu sendede var sanırım dostum :p ben hiç uyumam nedense göz kapaklarım yorulur sadece
bu arada su litaratür dikkatimi cekdi gecenlerde ist a gittik bi arkadasla otobanın kenarında boludagında gerede kavsagında bi ufak küccük bi lokanta tarzı bi yerde mola verdik ve orda bi kedi gördük :D sevdik felan yaa sokak kedisi felanmi cırmalamasın bizi dedim oranın sahibi yok bizim kedimiz dedi
arkadasda ne sokagı dostum ya :D burda sokagı nerden bulacaksın dedi 1 diger arkadasımda
hayır sokak yok ama litaratürde sokak kedisi olarak geciyo demişdi :ppppPpppp
Alt 10-06-2008, 03:47 AM   #14 (permalink)
Üsteğmen

merhaba bigci;sana da günaydın .ben gündüzleri çok sevmem gece daha verimli güzel geçiyor,gündüz hiç bir işimi yapamam.yıllardır bu alışkanlığım var ne yapayım işte 44.ama sağlam uyurum günde 8 saatten az uyuyunca o günüm berbat geçer.
literatür dediğim,okulda tez hazırlıyorum .tez için ön bilgi toplayor ve kaynak araştırması oluyo.sonra bu araştırmaları bir kitapçık haline getiriyorsun .literatür çalışmasından kastım buydu .kedi espirisi güzeldi bu arada.sağlıcakla kal
Alt 10-06-2008, 03:50 AM   #15 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

:D bilemiyorum sebebini ama ben hiçç uyumam 1 saat yetiyoda artıyoda bana :p alısdım galiba artık uyku denen sey yok :o askerdemi alısdım nee .d ee insan sınıra yakın yerde asker olunca ister istemez gece leri uyuyamıyo :D
Alt 10-06-2008, 07:45 AM   #16 (permalink)
Mustang
Guest

Kısmen'ciğim Allah sana kolaylık versin umarım çalışmalarını başarı ile tamamlarsın .Hayatı gündüzde yaşamak güzeldir .Bir gün sende gündüzden zevk alırsın umarım.Ben sabah erken kalkmayı çok severim .Sanki gece hiç birşey yaşanmamış gibi güneşin doğuşunu herşeyin yeni bir güne uyanışını .İnsanların hayat mücadelesine koşuşturmalarını seyretmek bana yaşamın devam ettiğini anlatıyor.Geceyide severim günün sonunu herşeyin sarılıp sarmalandığını ama çok şeylerin yaşandığını hissetmek...Gece olsun gündüz olsun yaşamak güzel dilerim seninde hayatın güzelliklerle dolsun.
Alt 10-06-2008, 07:48 PM   #17 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Kısmen'ciğim Allah sana kolaylık versin umarım çalışmalarını başarı ile tamamlarsın .Hayatı gündüzde yaşamak güzeldir .Bir gün sende gündüzden zevk alırsın umarım.Ben sabah erken kalkmayı çok severim .Sanki gece hiç birşey yaşanmamış gibi güneşin doğuşunu herşeyin yeni bir güne uyanışını .İnsanların hayat mücadelesine koşuşturmalarını seyretmek bana yaşamın devam ettiğini anlatıyor.Geceyide severim günün sonunu herşeyin sarılıp sarmalandığını ama çok şeylerin yaşandığını hissetmek...Gece olsun gündüz olsun yaşamak güzel dilerim seninde hayatın güzelliklerle dolsun.
serpil ablacım, temennilerin için çok teşekkürler 96. sanal ortam olsa da ,sanki bilgisayarın içinden her an çıkıp,kucaklayacakmışsın gibi geldi birden. çok duygulandım,sağolasın.öss hazırlık zamanından kalma bi alışkanlık.valla gündüz ders çalışamıyorum ,ne kadar uğraşırsam uğraşayım,konsantrasyonum saat 22 den sonra konsantre olabiliyorum coffe .bi de güneş ışığından çok ayışığını seviyorum ben. belki de okula ve işe gece gidilse ,eminim gündüzleri severdim .şu tembelliğimi de atsam çok iyi olucak bakalım bugün erteleme telkini eklicem listeme.umarım işe yarar.kalbi de yüzü kadar güzel olan ablam ,kocaman öpüyorum .aman kendine dikkat et ,bizim için çok değerlisin
Alt 14-06-2008, 02:51 PM   #18 (permalink)
Üsteğmen

sevgili günlük,bikaç gündür sana yazmadım daha doğrusu yazmaya bile çekindim .zaman akıp giderken ,boşluğa bakıyorum sanki hala .biliyosun telkinlerin bugün 10. günü .yaklaşık bir haftadır ,gece kafamı yastığa koyduğumda ,ağlama nöbetlerim başlıyo.ne zaman uykuya daldığımı da bilmeden garpi rüyalara aslında ne zamandır hiç aklımda olmayan ama sanırım bende yer etmiş yaşadığım bi kaç olay gördüm rüyamda.kabus gibi değillerdi ama o zaman yaşamış olduğum huzursuzluk ,endişeyi tekrar yaşarmış gibi oldum.sanırım zihnimi çok meşgul etmişler o zmn ve ket vurmuşum sanki.demin telkinlerden sonra sitedeki arkadaşların gördüğü kabuslar bölümünü okudum.gördüklerim belli belirsizdi oysa...belki de öyle derinlere itildiler ki ,hala bunların ne olduklarını bulmakta sorun yaşıyorum...belki de fazla sabırsızım ve aynı zamanda çabuk bıkan?çünkü kendime inanmadıım gibi , 7-8 tanıştığım bu tekniğe de inanmamışım ve yeterince çaba harcamadan hem siteyi hem de telkinleri bırakmışım,bu zamana kadar yaptığım pek çok şey gibi...ve bu durum daha da olumsuza sürüklemiş beni,bugün siteye ilk girdiğimde yazdığım yazıyı okurken daha da farkına vardım.eksiler artmış.kendinden sorunluyum diye bahseden bi arkadaşıma,eğer sorunların ,hayatın için yapman gerekenleri engellemiyorsa ,o sorun,büyük bir sorun değildir demiştim...işte şimdi bulunduğum durum tam anlamıyla bu,okulda yapılması gereken bi çok işinin olduğunu bildiği halde 3 aydır okula bile gitmeyen ve bu süreçte cep telefonunu açmak istemeyip kimseyle konuşmak istemeyen ,gezmeyi çok sevdiği halde nerdeyse silah zoruyla dışarı çıkan yine ben...
bilmiyorum acaba kısa zamanda üsesinden gelebilecekmiyim,yoksa giden gemilerin arkadından el sallayan yine ben mi olucam?bunu yine zamna göstericek sanırım...
Alt 17-06-2008, 01:03 AM   #19 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülfuren is an unknown quantity at this point

Merhaba kısmen..Günlüğünde ben de yer almak istedim..Bu kadar sıkıntılı olmana üzüldüm..Kendini biraz rahat bırakmalısın..Şu sıralar bende çok zor günler geçiriyorum ama kendimi sevdiğim insanlardan uzaklaştırmadım..Anladığım kadarıyla sen kendini her şeyden soyutlamışsın..Yanlış anlamadım sanırım..Anında mutlu olmaya çalış lütfen..Biraz daha kendine zaman ayırabiliyorsan en kısa zamanda kendin için birşey yap lütfen..Sana sevgilerimi gönderiyorum..Günlüğüme yazdıkların için ayrıca teşekkürler..
Alt 17-06-2008, 01:50 AM   #20 (permalink)
Üsteğmen

gülferuncum güzel dileklerin için sana çok teşekkür ederim.evet kendimi baya soyutladım,yanlız kalmaya çok ihtiyacım vardı.kötü diye düşündüğümüz olaylar,bazen gelecek için hazinemiz oluyo.işte sanırım buna da tecrübe deniyomuş.kaybettiğim zaman olsun,napalım amacıma biraz daha geç ulaşıcam ama sağlık olsun gönüller bir olsun...şimdi aydınlanma çağımdaymışım gibi geliyo ,farkındalıklarım arttı ,bu da güzel.sadece uzun bi süre tezime ara vermem ,beni tembelleştirdi,tek sorunum ders çalışamamak ,neyse onu da aşarım ...düşündüğün için çok sağol ,hepbirlikte daha iyi olucaz ,sen de moralini yüksek tut...herşey güzel olucak.kucak dolusu .sevgiyle kal

Bookmarks