09-07-2007, 12:10 AM
|
#13 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM Sevgili Ayşe,
Ayşe diye hitab ediyorum umarım yerinde bir hitabdır.
Yazdıkların o kadar doğru ve gerçek ki çok teşekkür ederim paylaştığın için ,insan yalnız olmadığını anlıyor ve anlattığın gibi aynı sorunlar.Ayrılmaya karar vermek gerçekten çok zor hiç kimse boşanmak için evlenmiyor ama şartlar, sorunlar ,karşımızdaki insan bizi buna mecbur ediyor.Biz eşimle birbirimizi çok severek evlenmiştik benim affedemediğim onun ihaneti ve bu ayrılıkda çektiğim acılardı yani ayrılmayla herşey bitmiyor.Kızım o kadar çok babasına benziyor ki her baktığımda onun yüzünü görür gibi oluyorum ama artık geçmişi, onu öylesine affettim ki, bu yaşadıklarımın bana çok büyük tecrübe ve ders olduğunu artık kararlarımın daha net ve kesin olabileceğini anlıyorum.Ben ailemle yaşıyorum annem,babam ,kardeşimle birlikte, onlar çok iyiler bana ve kızıma karşı ama yine de olmuyor insan evindeki rahatı tekrar baba evine geldiğinde bulamıyor ve çatışmalar yaşıyoruz sık sık yine de olsun ailem deyip geçiyorum ve biliyorum ki en zor günlerimde onlar vardı yanımda kale gibi destek oldular, çevreye gelince ben artık boşandığımı söylemiyorum kolay kolay, artık olmadık şeylerle karşılaşmak istemiyorum, bilmiyorum ortam mı böyle ben mi yaşadım ama boşanmış olduğunu öğrenince bazı insanlar ne varsa bunda evlenmek kadar doğal bir durum ayrılık da ama yanlış algılayabiliyorlar sanırım ,insanın huzurunu kaçırıyorlar.Hiç kimseye ödün ve taviz vermek zorunda ya da hayatımızı anlatmak zorunda değiliz.
Herşeye rağmen hayata gülerek umutla bakıyorum ben, hayat hiç kimse ve hiçbirşey için üzülmeye değmez bugün varız yarın yok ve ben de artık çok huzurluyum zaten rabbim neleri affediyor ,biz niye affetmeyelim.Şimdi affetmenin hafifliğini yaşıyorum ve zaten hayatın ilahi gücün onu cezalandırdığını görüyor ve duyuyorum. HAYAT ÇOK GÜZEL YAŞAMAYA DEĞER
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
| |