01-11-2010, 02:39 PM
|
#224 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
harika geçen üç günden sonra bu gün çalışıyorum. çok şükür bir işim var. gerçekleşmesini beklediğim hayallerim var. önceden hayal kurmakta zorlanırdım. şimdi hiç zorlanmadan hayallerimi gerçekleşmiş gibi canlandırıyorum. sürekli yeni şeyler öğreniyor ve değişiyorum. ve öğrendiğim her şeyi hemen uyguluyorum.uygulamak hem pratik kazandırıyor hemde öğrendiklerimi unutmuyorum. bengusudan çok şey öğreniyorum. onunla evcilik oynarken bakıyorum yaşıyoruz öyle güzel anne rolu oynuyorki kemdimi görüyorum. hiç bir ayrıntıyı atlamıyor. bu güzelim hayatı anda yaşayarak mutluluğu inşa ediyoruz. dün geldi geçti gitti yarının geleceği belli değil öyleyse hayatı doya doya yaşayalım. sevgiyle mutlu kalın | Ne güzelll şeyler, sizin her yazınızı mesajınızı keyifle takip ediyorum, kendimi anda hissettiriyor, ve daha çok farkındalık..günlük çok güzelll, okudukça bende yazmak, bende birşeyler paylaşmak istiyorum..dolu dolu mutluluklar yaşansın yazılsın istiyorum ama henüz hazır değilim :)...
ama sizi takip etmek çok güzelll, hakikaten:)
herhalde yeni yaşının her gününü bu kadar güzel kutsayan biri yoktur, en azından ben çevremde görmedim..ama olmalı, ol maaa lıı:)
önemli olan anda kalabilmek, çünkü anda kalmak hem keyifli hem mutluluk verici..huzur veriyor..çünkü anı yaşıyoruz dünde yaşananlar veya yarın yaşanacakların sıkıntısı yok..sadece o an var..ve o andaki olaya konsantreyiz :)
teşekkür ederim, güzel konular için, teşekkür ederim bu güzelll günlük için ve yine teşekkür ederim bizlere ışık tutan güzel anlar için:) iyi ki varsınız :) |
| |