17-05-2010, 09:38 PM
|
#20 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NE OLUR YARDIM EDİN. SONA YAKLAŞTIM Hikayen çok ilginç geldi bana açıkçası. Ama bahsettiğin sorunlar bir çok kişinin yaşadığı sıkıntılar. Bir de şiddete biraz fazla takılmışsın gibi hissettim. Hayatında neden bu kadar önemli bir yer tutuyor? Boksör olmak istediğin için mi? Bu şekilde kendini güvende hissedeceğin için mi? İnsanların aaa bak çok güçlü bir insan demesi için mi? Önceden dövdüğün kişilerden korkmaya başladığını söylemişsin. Bu çok üzücü bir durum. Birilerine şiddet uygulamak. Bu davranışlarına ne sebep oluyordu? Ayrıca çocukken olabilecek şeyler bunlar. Kavga edilir, unutulur. Kimse bunun kinini gütmez merak etme. Sen sadece korkularını besliyorsun. Önce o günler için sen kendini affetmeye başla. Sanırım kendin böyle hissettiğin için başkalarının da senin için aynısını hissettiğini düşünüyorsun.
İnsanların da ne düşündüğünü çok önemseme. Herkes herkese bir şeyler söylüyor çünkü. Bu ilk defa sana yapılmıyor. Son da olmayacak. Önemli olan senin kendine ne tür duygular beslediğin, ne tür cümleler kurduğun. Kendini olduğun halinle kabullen ve daha iyi olmak için neler yapabileceğini düşün. Hayatının nasıl olmasını isterdin? Bunu gözünde canlandır ama üstün körü değil. Gerçekten hayalini kur. Keşke şöyle olsaydı deme. Böyle olmasını istiyorum de ve bu konuda atabileceğin adımları düşün. İstediğin şekilde olması için neler yapabilirsin?
Genellikle isteklerimizi hayatımıza çekememekten şikayet ederiz. Neden böyle deriz. Neden hiçbir şey istediğim gibi değil deriz. Ama işin içine girdiğimiz zaman aslında tüm sorunun bizde olduğunu görürüz. Yani çoğumuzda olan şu: Armut piş ağzıma düş. Hiçbir çaba göstermeden her şeyin yoluna girmesini isteriz. Değişim yaşamak için harekete geçmemiz de gerekir. Sen de bugünden itibaren harekete geçmek için neler yapabileceğini düşün. Ben başaracağından adım gibi eminim.
Güzel haberlerini almak dileğiyle sevgilerimi bırakıyorum... |
| |