Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

SIRrım var...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri SIRrım var... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba arkadaşlar benim bu siteyle tanışmam yaklaşık 1 sene kadar önce oldu o günden beri hayatımda çok şey değişti diyebilirim ben boy uzatmayla ilgili yöntemler ararken tanıştım bu siteyle daha sonra çekim yasası kişisel gelişim konularıyla ilgili bir çok siteye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

SIRrım var...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-11-2010, 05:16 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 492
86 Mesajinıza toplam 300 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
amon-ra will become famous soon enoughamon-ra will become famous soon enough
Standart SIRrım var...

merhaba arkadaşlar benim bu siteyle tanışmam yaklaşık 1 sene kadar önce oldu o günden beri hayatımda çok şey değişti diyebilirim ben boy uzatmayla ilgili yöntemler ararken tanıştım bu siteyle daha sonra çekim yasası kişisel gelişim konularıyla ilgili bir çok siteye girip çıktım kitaplar okudum burda hem arkadaşlarıma yardımcı olmak hem de kendi kişisel gelişimimi takip etmek amaçlı bir köşe tutmaya karar verdim...

ben 18 yaşında üniversite 1. sınıf öğrencisiyim boyum 1.64 ten 1.69 a çıkardım bu telkinler,imajinasyon ve olumlamalar sayesinde onun dışında bu site benim uyanmamı sağladı önceden kendimi çok şanslı bulurken bunu aslında benim gerçekleştirdiğimi öğrendimsize hayatımdan bir kaç örnek vermek gerekirse iphone istedim bunu evrene gönderdim(farkında olmadan=)babam yaklaşık 2 hafta sonra elinde iphone ile geldi,u2 konserine gitmek istedim (annemin bu istekten haberi yoktu) tesadüfen bilet hediye geldi,her zmn iyi arkadaş seçmekle övünmüşümdür ama aslında bilinçaltıma kaydettiğim bu iyi insanlar beni bulur felsefesi sayesinde çok kötü biri ortamda bulunsam bile bana hiçbirşey olmamıştır...

bu ve buna benzer yüzlerce örnek verebilirim kendinizi nasıl düşünürseniz neye layık görürseniz onu alırsınız arkadaşlar sdc deneyin ne kaybedebilirsiniz ki bazı arkadaşlarım bunu bir saçmalık olarak görüyolar ama denemenin bedava olduğunu sonucunun ise muhteşem olabileceğini bilmiyorlar

sizlere secret kitabından bir kaç yazı paylaşmak istiyorum arkadaşlar

Sırrı ilk öğrendiğim zamanlar,posta kutumda her gün bir tomar fatura buluyordum.'Bunu nasıl değiştirebilirim?' diye düşündüm.Çekim yasası,neye odaklanırsak onu çekeceğimizi söylüyordu,bende gidip bankadan bir hesap cüzdanı aldım,oradaki iktarı silerek yerine yeni bir miktar yazdım.Bankada kaç param olmasını istiyorsam tam olarak o rakamlar orada yazılıydı.Sonra;'Çeklerin posta kutusuna geldiğini düşünsem nolur?' diye düşündüm ve posta kutuma deste deste çekler geldiğini hayal ettim.Bir ay sonra işler değişti.Olağanüstüydü;bugün hala posta kutuma çekler geliyor.Faturalarım da var tabii, ama çeklerim faturalarımdan daha fazla.
DAVID SCHIRMER

'Nasıllar' Evreni ilgilendirir.Siz ve düşünüz arasında en kısa,en çabuk,en hızlı ve uyumlu yolu o her zaman bilir.

Olmasını istemediğimiz şeyleri belirtmeniz normal ama siz istemediğiniz şeyleri konuştukça ne kadar korkunç olduklarını söyledikçe aslında onları çoğaltıyorsunuz...

bu konuyla ilgili
BİLİNÇALTININ GÜCÜ
YÜZDE YÜZ DÜŞÜNCE GÜCÜ
DÜŞÜNCE GÜCÜYLE TEDAVİ
isimli kitapları tavsiye ederim secrettan daha güzel ve daha iyi bu konuyu işlemiş kitaplardır...

gelelim günlük kısmına şu aralar sınavlarım başlicak onları en iyi şekilde atlatıp yoluma devam etmek istiyorum boy uzatma telkinini günde 12 saat gibi bir süre dinliyorum artık eskisinden daha çok kendimle barışığı

hayatımda herşey yolunda bolluk ve bereket beni sarmış durumda teşekkür ederm şükürler olsun...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

amon-ra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-11-2010, 05:45 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of light
Standart Cevap: SIRrım var...

SıR'ınızı bizimle paylaşmanız çok güzel:) Secret ile birlikte önerdiğiniz 3 kitabıda okudum, tam bir başucu kitapları..umarım hayatta tüm istekleriniz gerçek olur :)
Bale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2010, 08:01 AM   #3 (permalink)
Sultan
Guest

merhaba amon -ra
harikasın.farkındalıkların artmış baş ucunda sürekli durması gereken kitapları okumussun.
en önemliside kendinde ki değişimleri görmüşsün...ve yeniliğe açık devam ediyorsun.
güzel değişimleri paylaşacağın harika bir günlük olacağını biliyorum.
sevgiyle mutlu kal.
Alt 05-11-2010, 09:48 AM   #4 (permalink)
Teğmen

86 Mesajinıza toplam 300 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

ilk sınavımı başarıyla atlattığımı düşünüyorum 2 gün önce bir yakınımı kaybettim ilk öğrendiğimde beni etkilemediğini sanmıştım ama sınav stresiyle birleşince okulda küçük bi ağlama krizi geçirdim neyse ki yanımda arkadaşlarım vardı:))
Alt 05-11-2010, 09:53 AM   #5 (permalink)
Sultan
Guest

canım benim çok üzüldüm başın sağ olsun..
allah başka acı göstermesin.
sevgiyle mutlu kal
Alt 05-11-2010, 09:13 PM   #6 (permalink)
Teğmen

teşekkürler bengusu...
bgn aslında birçok şeyin farkına varmadığımı farkettim,dışarı çıktığımda mp3ü kulağıma takıp başka şeyler düşündüğümü aslında o kadar okumama rağmen farkındalıkla ilgili hiçbirşey yapmadığımı...en basitinden minibüse binmek bile ne kdr otomatiğe bağlanmış anca bir yere takılıp düşersem beynim devreye girip onu engelliyo bunun dışında hep ne yapacağım var aklımda bgnden itibaren artık herşeyin farkında olmaya çalışıcam...yemek yiyosam ya da başka bir aktivite de bulunuyosam ne olursa olsun onu farkında olarak yapıcam aklıma başka şeyler getirmemeye çalışıcam...
Alt 06-11-2010, 08:51 PM   #7 (permalink)
Teğmen

bgn çok güzeldi sabah hiç çalışmadığım sınavımdan 72 aldım:D ardından arkadaşlarla güzel bir gün geçirdim...içimden bol bol olumlu şeyler geçti artık negatif düşünceye yer yok...:))
Alt 10-11-2010, 10:51 PM   #8 (permalink)
Teğmen

vizelerim bitti mutluyum çünkü düşündüğümden daha iyi geçtiler...:)) bu aralar otohipnoza merak sardım...akşamları yatmadan önce nefesimi düzene sokuyorum yavaş yavaş çevredeki seslerden kopuyorum kendi kendime 30 dk otohipnoz yapıcam ardından derin bir uykuya dalıcam diye telkin veriyorum 20 basamaklı bir merdiven imgeliyorum ve o merdivenden inip bilinçaltımla konuşuyorum...mesela ben bilinçaltımı bi uşak olarak imgeliyorum ve ona neler yapması gerektiğini söylüyorum,ona mektuplar yazdırıp evrene göndertiyorum fln...ardından uykuya dalıyorum...
Alt 11-11-2010, 12:04 AM   #9 (permalink)

Tesekkür: 1
8 Mesajinıza toplam 16 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bondjamesbond is an unknown quantity at this point

sevgili amonraa gerçekten merdiveni görüyormusun
böle film izler gibi yoksa nasıl
okumadığım kitap kalmadı
telekült vs ama hepsinin gerçek amacı gevşeme
bondjamesbond isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2010, 10:40 PM   #10 (permalink)
Teğmen

o merdiveni görüp yavaş yavaş ordan indiğimi imgeliyorum ama kendimi dışardan izliyorum açıyı sürekli değiştiriyorum ki daha gerçekçi olsun...:))

Bookmarks