merhaba arkadaşlar benim bu siteyle tanışmam yaklaşık 1 sene kadar önce oldu o günden beri hayatımda çok şey değişti diyebilirim ben boy uzatmayla ilgili yöntemler ararken tanıştım bu siteyle daha sonra çekim yasası kişisel gelişim konularıyla ilgili bir çok siteye girip çıktım kitaplar okudum burda hem arkadaşlarıma yardımcı olmak hem de kendi kişisel gelişimimi takip etmek amaçlı bir köşe tutmaya karar verdim...
ben 18 yaşında üniversite 1. sınıf öğrencisiyim boyum 1.64 ten 1.69 a çıkardım bu telkinler,imajinasyon ve olumlamalar sayesinde onun dışında bu site benim uyanmamı sağladı önceden kendimi çok şanslı bulurken bunu aslında benim gerçekleştirdiğimi öğrendim
size hayatımdan bir kaç örnek vermek gerekirse iphone istedim bunu evrene gönderdim(farkında olmadan=)babam yaklaşık 2 hafta sonra elinde iphone ile geldi,u2 konserine gitmek istedim (annemin bu istekten haberi yoktu) tesadüfen bilet hediye geldi,her zmn iyi arkadaş seçmekle övünmüşümdür ama aslında bilinçaltıma kaydettiğim bu iyi insanlar beni bulur felsefesi sayesinde çok kötü biri ortamda bulunsam bile bana hiçbirşey olmamıştır...
bu ve buna benzer yüzlerce örnek verebilirim kendinizi nasıl düşünürseniz neye layık görürseniz onu alırsınız arkadaşlar sdc deneyin ne kaybedebilirsiniz ki
bazı arkadaşlarım bunu bir saçmalık olarak görüyolar ama denemenin bedava olduğunu sonucunun ise muhteşem olabileceğini bilmiyorlar
sizlere secret kitabından bir kaç yazı paylaşmak istiyorum arkadaşlar
Sırrı ilk öğrendiğim zamanlar,posta kutumda her gün bir tomar fatura buluyordum.'Bunu nasıl değiştirebilirim?' diye düşündüm.Çekim yasası,neye odaklanırsak onu çekeceğimizi söylüyordu,bende gidip bankadan bir hesap cüzdanı aldım,oradaki iktarı silerek yerine yeni bir miktar yazdım.Bankada kaç param olmasını istiyorsam tam olarak o rakamlar orada yazılıydı.Sonra;'Çeklerin posta kutusuna geldiğini düşünsem nolur?' diye düşündüm ve posta kutuma deste deste çekler geldiğini hayal ettim.Bir ay sonra işler değişti.Olağanüstüydü;bugün hala posta kutuma çekler geliyor.Faturalarım da var tabii, ama çeklerim faturalarımdan daha fazla.
DAVID SCHIRMER
'Nasıllar' Evreni ilgilendirir.Siz ve düşünüz arasında en kısa,en çabuk,en hızlı ve uyumlu yolu o her zaman bilir.
Olmasını istemediğimiz şeyleri belirtmeniz normal ama siz istemediğiniz şeyleri konuştukça ne kadar korkunç olduklarını söyledikçe aslında onları çoğaltıyorsunuz...
bu konuyla ilgili
BİLİNÇALTININ GÜCÜ
YÜZDE YÜZ DÜŞÜNCE GÜCÜ
DÜŞÜNCE GÜCÜYLE TEDAVİ
isimli kitapları tavsiye ederim secrettan daha güzel ve daha iyi bu konuyu işlemiş kitaplardır...
gelelim günlük kısmına şu aralar sınavlarım başlicak onları en iyi şekilde atlatıp yoluma devam etmek istiyorum boy uzatma telkinini günde 12 saat gibi bir süre dinliyorum artık eskisinden daha çok kendimle barışığı
hayatımda herşey yolunda bolluk ve bereket beni sarmış durumda teşekkür ederm şükürler olsun...