Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

iyi bir itaatkarmisin?

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri iyi bir itaatkarmisin? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu soruyu katilimcilara sormadan önce onlara soruyu farkli sekilde sordum Bugünedek kendiniz icin ne yaptiniz diye basladim, sorumu sorduktan sonra fikirlerini söylemelerini istedim. Bazi katilimci arkadaslar kendileri icin neler yaptiklarindan bahsettiler, hatta düzenli olarak kendilerine ara sirada olsa, iyilik yapip ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

iyi bir itaatkarmisin?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-11-2010, 02:02 AM   #1 (permalink)
Teğmen

karaborsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9
20 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karaborsa is an unknown quantity at this point
Smile iyi bir itaatkarmisin?

Bu soruyu katilimcilara sormadan önce onlara soruyu farkli sekilde sordum

Bugünedek kendiniz icin ne yaptiniz diye basladim, sorumu sorduktan sonra fikirlerini söylemelerini istedim. Bazi katilimci arkadaslar kendileri icin neler yaptiklarindan bahsettiler, hatta düzenli olarak kendilerine ara sirada olsa, iyilik yapip kahve ismarladiklarindan bahsedenlerde vardi ve kendisini iyi birsey yaptiktan sonra ödüllendirenlerde vardi. Harika peki hayatinizi yasarken tüm kararlari Sizmi verdiniz diye sordum, bazilari evet derken bazilarindan ses cikmadi. Peki dedim kimseyle küstügünüz nefret ettiginiz olmadimi, evetler cogaldi. Peki dedim arkadaslar, yaptiginiz herseyin kararini Sizmi verdiniz, yoksa disardan müdahale edenler oldumu dedim mesela anne, baba, yada esiniz.??
elbette dediler kendimiz karar verdigimizde oldu. Peki o halde dedim kavgalariniz ve küsmeleriniz anne babaniz yada esiniz yüzündenmi oldu yoksa kendi kararinizmiydi dedim, elbetteki kendi kararimizdi. Peki bu kavgalariniz kimi memnun etti kimi üzdü dedim, kimseden ses cikmadi belliki her iki tarafta memnundegildi.

Arkadaslar dedim Biri Sizi yönetiyor ama kim bu dedim ve devam ettim cocugunuzlada tartisip onu azarladinizmi hic dedim, basinizdan kovdugunuz oldumu diye sordum biri haric hepsi kafalariyla onayladilar. O biride bekardi.
Sordum yine peki icinizde bir kavga bir hirs varmi, kime kin yada nefret duyuyorsunuz dedim kendime dedi biri. Neden dedim bilmiyorum ama kavgalari genelde ben baslatirim sonrada pisman olurum dedi. Peki korkuyormusun dedim cevap vermedi neyden diyede sormadi. Hayatina müdahele eden birimi var dedim yok hayir dedi. Evet dedim benden sakliyorsun ama sen cok iyibiliyorsunki hayatina müdahale eden biri var dedim yüzü kizardi yok dedi. Öyle biri olmaliki dedim seni hayatindan bezdirmis sanki, ve hatta sen ona okadar baglisinki o ne derse ona teraddütsüz uyuyorsun o ne derse o dedim, yok okadarda degil kimseyi hayatima müdahale ettirmem dedi. Arkadaslar biraz ara verelim dedim meyve caylarindan icelim kendimizi biraz dinlendirelim dedim 20dakika ara verdik.
Biraz sonra tekrar konumuza dönmek icin toparlandik. ilk sorum o hamfendiye oldu Kim o dedim haklisiniz dedi.
Tüm korkum ondan evet hayatimda beni yönlendiren sözünden asla cikmadigim biri varmis dedi ve EGOM dedi.
Tebrik ettim hamfendiyi Kendinizi tebrik edin dedim bunu Siz biliyordunuz ama kendinizden bile sakladiginiz SIRRINIZI simdi acikladiniz dedim egonun istegiyle yaptin tüm kavgalarini, üstelikte hic bir galibi olmayacak bir kavganin dedim kabuletti kendisini oldugu gibi. ve söz verdi artik egosunun sözünü dinlemek yerine onunla isbirligi yapacagina. Ayaga kalkti ve yüksek sesle egosunu isbirligine davet etti.

Sevgili egom simdiyedek hep senin istediklerini yerine getirdim, kendimi tamamen unuttum, kavgalarimda senin icindi sevemediklerimde sendendi dedi.

Sevgili egom bu andan itibaren kendi gücümü elime aliyorum.
Ben güvenli bir evrende yasiyorum, ben güvende olunca sende zaten güvendesin. Simdiyekadar ne yaptiysan hep benim icin yaptin sana tesekkür ederim.
Sevgili egom bu andan itibaren hersey benim kontrolum altindadir ve ben ne yapmaya kararverirsem bilinsinki kendi iyiligim ve Insanligin iyiligi icindir.

Ben kendi gercekligimi ortaya koydugumda, yenilige adim attigimda bilmeni isterimki her yenilik benim ve bütünün hayrinadir.
Sevgili egom bu andan itibaren yeni kararlarimin bedenimin tüm hücrelerine duyrulmasini istiyorum ve beni dinleyecegin ve birlikte yapacagimiz calisma icinde sana ve Tüm hücrelerime tesekkür ediyorum, dedi ve birkac damla göz yasi ile kendisi olma yolunda büyük bir adim atti

Bu yukarda bahsi gecen kisiler katilimcilar gercekte olmadi

Biri haric oda sevgili esim sadece o katilimci olarak beni dinleme nezaketini gösterdigi icin kendisine tesekkür ediyorum.

Konu aynen yukarida bahsettigim gibi gerceklesmistir

Bu siteyle tanismam kendimi degistirmeye hayatimi degistirmeye karar veridigim döneme rastlar

Bu sitenin emektarlarinin hazirlamis oldugu telkin mp3'lerini CD'ye telefonuma kaydettim Tasitimda ve firsat buldugum her yerde telkinleri dinlemeye devam ettim ve hala dinliyorum

Olmak istedigimi olma yolunda hakikatten emin adimlarla ilerliyorum bu tabiki benim kendi basarim
benim azmim fakat emegi gecen herkese herseye sonsuz tesekkür ediyorum

Kendim olma yolunda bana istedigim herseyi veren dualarimi kabul eden yüce rabbime sonsuz sükrediyorum sükürler.

Berlinden sevgilerimle
H.S.Yildiz

NOT: Degerli arkadaslar sohbeti biraz farkli anlattim heyecan katmak icin ve kendimi gercekten seminer veriyormusum gibi bu sohbeti gerceklestiridigim icin Sizlere biraz farkli anlattim
anlayisiniza siginirim

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ister onu horgörün, asagilayin, kücük düsürün. isterseniz ona sahip cikin. Secim Sizin
karaborsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2010, 11:37 AM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: iyi bir itaatkarmisin?

Çok güzel anlatmışsınız sevgili karaborsa.

Biri var ama düşününce aklımıza hiç egomuzu getirmiyoruz. Ben böyle isabetli bir yanıt veremezdim heralde. Süper çalışkan bir itaatkarım. :)

Paylaşım için teşekkürler. Sevgiyle kalın.
Alt 23-11-2010, 12:01 PM   #3 (permalink)
Teğmen

daktilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daktilo is an unknown quantity at this point

bencede güzel bi yazı ama aklıma bi soru getirdi sıfır ego lu insan olur mu?mümkün müdür?derecesi nedir?
Alt 23-11-2010, 12:25 PM   #4 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: iyi bir itaatkar mısın?

Merhaba sevgili Karaborsa,

Paylaşımını keyifle ve merakla okudum. Eşinin bunu kabul etmiş olması bile harika bir şey. Ego'nun zalim yöneticiliğine kapılmış insanlar genellikle bu şekilde yönetildiklerini idrak edemezler. Senin ona fark ettiriş yolun da harika. Sinirlenmeden, düşünmeye ve cevap vermeye sevk ederek yapmış olman gerçekten büyük bir başarı. Seni hem yaptıklarından hem de anlatış biçiminden dolayı tebrik ediyorum.

Gerçekten de yaratmak istediğin heyecanı yaratmışsın. Konunun başlığı beni tedirgin etmişti açarken. İtaat kelmesi tüylerimi diken diken ediyor çünkü. Fakat konunun gidişatı durumun bambaşka olduğunu gösterdikçe ilgim de arttı yazdıklarına.

Başta sorduğun sorular da çok can alıcıydı gerçekten.

Peki iyi bir itaatkar mıyım? Hayır, işin içine giren itaat beni artık terk etti. Ne egoma ne de başkalarına itaat etmemeye yeminliyim. Çalışıyorum, çalışacağımmm :)
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2010, 01:01 PM   #5 (permalink)
Teğmen

20 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Sifir egolu insan olurmu?
Benim fikrim olmaz olamazda fakat egosunu yani nefs'i yok saymak akilli isdegil

egosunu nefsini terbiye edenler yokmu var tabiki islam büyüklerinin yazilarini okursak karsilasiyoruz

bence sifir ego demek yerine egoyu sakinlestirip onu akillica yönetmek sanirim sifira yakin olsa gerek

ister onu horgörün, asagilayin, kücük düsürün. isterseniz ona sahip cikin. Secim Sizin
Alt 23-11-2010, 01:25 PM   #6 (permalink)
Teğmen

daktilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daktilo is an unknown quantity at this point

haklısın.ben bu konu hakkında biraz daha düşüneceğim.çünkü aklıma bissürü şey geliyor bu konuyu düşünürken konu konuyu açıyor.en sonuncusu hangisi daha iyi ye dayanıyor.tabi ego tanımını da henüz kafamda netleştiremedim bu da var. :)
Alt 23-11-2010, 01:32 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Standart Cevap: iyi bir itaatkar mısın?

Sevgili arkadasim Bluepebbles;

Tesekkür ediyorum harika yorumunuz icin.
Insan isterse inaniyorumki her ne isterse o kendiliginden gelip sizi harekete geciriyor buna tüm kalbimle inaniyorum

sevgilerimle
karaborsa Berlin

Alt 23-11-2010, 01:47 PM   #8 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
karaborsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sifir egolu insan olurmu?
Benim fikrim olmaz olamazda fakat egosunu yani nefs'i yok saymak akilli isdegil

egosunu nefsini terbiye edenler yokmu var tabiki islam büyüklerinin yazilarini okursak karsilasiyoruz

bence sifir ego demek yerine egoyu sakinlestirip onu akillica yönetmek sanirim sifira yakin olsa gerek

Ego denilince aklıma hep Var olmanın gücü ( Echart Tolle ) kitabı geliyor , egoyu sıfırlayamayız bence de ama içimizdeki , beynimizdeki konuşan sesin ego olduğunun farkına varırsak sesini kısabilir ve hayatımızı olumsuz etkilemesini önleyebliriz.

Bookmarks