Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

sesimi duyan var mı?

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri sesimi duyan var mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba, siteyi bende uzun süredir inceliyorum. Ve benimde birçok sorunum var. Nerden veya nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Öncelikle şöyle bir soru sorsam daha iyi olur sanırım? Evlilik insanı değiştirir mi? Evlenmeden önce kendime güvenen, pozitif düşünen, arkadaşları arasında sevilen espirili,neşeli, verdiği ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

sesimi duyan var mı?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-05-2011, 04:12 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
birdamlaumut is an unknown quantity at this point
Standart sesimi duyan var mı?

Merhaba, siteyi bende uzun süredir inceliyorum. Ve benimde birçok sorunum var. Nerden veya nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
Öncelikle şöyle bir soru sorsam daha iyi olur sanırım?
Evlilik insanı değiştirir mi?
Evlenmeden önce kendime güvenen, pozitif düşünen, arkadaşları arasında sevilen espirili,neşeli, verdiği kararlara uyan, azimli vs.. bir insandım.

Ama şimdi tam tersiyim. Eski neşem kalmadı. Eşim ve onun ailesinden özellikle kayınvalidemden o kadar çok olumsuz eliştiri aldım ki anlatamam. Grurum kırıldı, hakaretlere uğradım, incindim, yara aldım anlıycanız. Şimdi de toparlayamıyorum. Ve ben bütün bunları kabullendim içime attım. Boşanmayı bir çok defa düşündüm hatta düşündük ama bir kızımız olduğu için vazgeçtik. Sonuç olarak şu anda ne insanlığımı yaşayabiliyorum, ne kadınlığımı nede anneliğimi.

Bu siteye bulup inceledikten sonra bazı şeyler uygulamaya karar verdim.
Bunlardan birincisi OLUMLAMA yapmak.
Olumlamam ise şu; Ben bakımlı, mükemmel ve sevgi dolu bir eşim.
Bu olumlamayı dört beş gündür yapıyorum. Azimliyimde.
Bu olumlamayı yaptıktan sonraki en büyük değişimim sanırım yemek yeme isteğimi kontrol altına almak oldu. Önceden sürekli birşeyler atıştırırdım ki bu durum kontrolden çıkıp kilo almama bile sebep oldu. Ama şimdi bir iki kilo vermeye başladım.

Fakat olumlamalara başladıktan sonra ilk dört gün eşimle iyiydik. Ama dünden itibaren aramız bozuk. En ufak bir şeye sinirlendi ve benimle ilgili yazdıda yazdı. Yok sen başladığın işi bitiremiyorsun, yok senden bir şey olmaz gibi herzamanki lafları. ve ben evlendiğimizden itibaren bu lafları o kadar işittimki bilinç altım bunlardan ibaret oldu. Varın siz düşünün gerisini.

Lütfen yardımcı olun bana da.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

birdamlaumut isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2011, 05:48 PM   #2 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sesimi duyan var mı?

Merhaba bir damla umut

Evlilik insanı değişitirir mi? Değiştirir diyorlar. :)) Ama ben buna inanmıyorum. İnandıklarımız ve düşüncelerimiz hayatımıza şekil veriyor. Ben asla evliliğin beni değiştirmesine izin vermezdim.

Bence senin değişmene neden olan şey etraftan aldığın eleştiriler. Sürekli eleştirilmek hele de fikirlerini önemsediğin kişiler tarafından eleştirilmek herkesi mutsuz eder ve güvenini sarsar. Oysa sen kendini herkesten iyi tanırsın. Sen başkalarının seni nasıl gördüğüne değil kendini nasıl gördüğüne bak. İyi ya da kötü bir şey yaptığında başkalarının ne düşündüğü değil senin bu konudaki düşüncelerin önemli. Kendini eleştiriyorsan değişmek için sahip olduğun gücü yine içinde bulacaksın.

Olumlama yapmaya başlaman çok güzel, telkinleri de dinlemek faydalı olacaktır. Telkinleri dinlemeye başlayabilirsin. Sahip oldukların için şükretmek de kendini iyi hissedecektir. Öyle çok sebebimiz var ki her gün şükretmek için. Sakın olumsuz düşüncelere kapılma pozitif ol. Forumda dikkatlice bir dolaş bir çok yazı bulacaksın derdine ilaç olacak.

Mutlu günler diliyorum sevgiyle ve umutla kal...

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2011, 08:24 PM   #3 (permalink)

10 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Çok teşşekkür ederim sweet. Sesimi duyan ilk sen oldun?
birdamlaumut isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2011, 08:27 PM   #4 (permalink)

Bu arada bu yeme içme konusunda kontrolü sağlamamım yaptığım olumlama ile gerçekten ilgisi var mı acaba. ÇÜNKÜ yeme içme konusunda son zamanlarda raydan çıkmıştım.
Bilirsiniz bilinç altı "bunun yaptığın olumlama ile hiç bir ilgisi yok " diye beni kandırmaya çalışıyor ama ben pek aldırış etmemeye çalışıyorum.
Alt 15-05-2011, 09:26 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

bussraster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura about

Alıntı:
birdamlaumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, siteyi bende uzun süredir inceliyorum. Ve benimde birçok sorunum var. Nerden veya nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
Evlenmeden önce kendime güvenen, pozitif düşünen, arkadaşları arasında sevilen espirili,neşeli, verdiği kararlara uyan, azimli vs.. bir insandım.

Ama şimdi tam tersiyim. Eski neşem kalmadı. Eşim ve onun ailesinden özellikle kayınvalidemden o kadar çok olumsuz eliştiri aldım ki anlatamam. Grurum kırıldı, hakaretlere uğradım, incindim, yara aldım anlıycanız. Şimdi de toparlayamıyorum. Ve ben bütün bunları kabullendim içime attım. Boşanmayı bir çok defa düşündüm hatta düşündük ama bir kızımız olduğu için vazgeçtik. Sonuç olarak şu anda ne insanlığımı yaşayabiliyorum, ne kadınlığımı nede anneliğimi.

Bu olumlamayı yaptıktan sonraki en büyük değişimim sanırım yemek yeme isteğimi kontrol altına almak oldu. Önceden sürekli birşeyler atıştırırdım ki bu durum kontrolden çıkıp kilo almama bile sebep oldu. Ama şimdi bir iki kilo vermeye başladım.

Fakat olumlamalara başladıktan sonra ilk dört gün eşimle iyiydik. Ama dünden itibaren aramız bozuk. En ufak bir şeye sinirlendi ve benimle ilgili yazdıda yazdı. Yok sen başladığın işi bitiremiyorsun, yok senden bir şey olmaz gibi herzamanki lafları. ve ben evlendiğimizden itibaren bu lafları o kadar işittimki bilinç altım bunlardan ibaret oldu. Varın siz düşünün gerisini.

aynı yollardan geçmişiz.
eşim mükemmelliyetçi bir insandır.
çok çok eleştirirdi beni.
hala da eleştirir.
fakat artık benim izin verdiğim kadarıyla.

birincisi evlilik insanı çok değiştiriyor.
büyüklerimiz boşuna dememiş:
'erkek askerde kadın evlendikten sonra hayatı öğrenir diye'
tabi herkes için geçerli olmayabilir.
vazgeçtim ben yine de genelleme yapmıyım :)

ben evlenmeden önce ailemin küçük şımarık kız çocuğuydum.
ne bir eleştiri ne bir yapma lafını duydum.
evlendim ve eşim a dan z ye herşeyimi eleştiri oldu.
başlarda teslim oldum bende.
acaba mı? sorusu hep beynimdeydi.
kendimden utanmaya bile başlamıştım.
ama insan kendi değerinin farkına vardıktan sonra
işte o zaman tüm hayatı, hayatına giren insanları, ve hayatında olan insanları bile değişiyor.
sen sadece kendinin farkında ol.

bir hazine olduğunun farkında ol.

sen istemediğin müddetçe kimse sana zarar veremez.
eşin de kayınvalidende.

bu konuda çok şey yazabilirim aslında :)
ben kendimi tanıyıp kendime saygı ve güven duyduktan sonra eşimde kayınvalidemde 1 2 adımdan fazla ileri gidemediler.
sen kendine nasıl davranırsan karşındaki kişi de ondan farklı davranmaz bunu hiç bir zaman unutma.

gEçMiŞ Ya Da GeLeCeK dİyE bİr ŞeY yOkTur;
SONSUZ BİR 'ŞİMDİ' VARDIR!!
bussraster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2011, 09:42 PM   #6 (permalink)

Eşimden o kadar negatif enerji alıyordumki onun yanında ses tonum bile değişiyordu. Ama ilginçtir ortamda başka tanıdık arkadaş falan olunca sanki normale dönüyodum ve kendime güvenim geliyordu. Direk konuşmalarıma yansıyordu bu durum.
Alt 15-05-2011, 09:51 PM   #7 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

hoşgeldnizz önce sonraaada sesinizi tabiki duyuyoruzzz .vede yalnız değilsin burda elimden geldiğince sana yardım etmeye hazırımmm ..

evlenmek kişiyi değiştirirmi bilmiorumm ama izin vermeyin kimsenin sizi üzmesineee özellikle kayınvalidenizz.
herkesin durması gereken bir nokta var.oda evlenildiğinde kayınvalidenin durması gerekirrr.

ve düşünelim bunun için napabilrsinz diee..

önce eşinizz.eşşinizin size saygı göstermesi içinn küçük küçük cabalar gözterin nelerden hoşlanırr meselaa..

sonra da olumlamaya başlayın ve ardından imgele yapın.

sorun anladığım kadarıyla klasik erkeklerin bakımlı kadınlardan hoşlanıp karısının bakımlı olmasını engellemesi gibi birşeymiiii

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2011, 09:55 PM   #8 (permalink)

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoşgeldnizz önce sonraaada sesinizi tabiki duyuyoruzzz .vede yalnız değilsin burda elimden geldiğince sana yardım etmeye hazırımmm ..

evlenmek kişiyi değiştirirmi bilmiorumm ama izin vermeyin kimsenin sizi üzmesineee özellikle kayınvalidenizz.
herkesin durması gereken bir nokta var.oda evlenildiğinde kayınvalidenin durması gerekirrr.

ve düşünelim bunun için napabilrsinz diee..

önce eşinizz.eşşinizin size saygı göstermesi içinn küçük küçük cabalar gözterin nelerden hoşlanırr meselaa..

sonra da olumlamaya başlayın ve ardından imgele yapın.

sorun anladığım kadarıyla klasik erkeklerin bakımlı kadınlardan hoşlanıp karısının bakımlı olmasını engellemesi gibi birşeymiiii
Yok aksine bakımlı olmamı istiyor. Ama ben ne kadar çaba sarfetsemde bakımlı olamıyorum. Bu konuda bilinç altımda yıkmam gereken şeyler olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bakımlı olmaya yönelik bir olumlama cümlesi kuruyorum.
Ayrıca yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Alt 15-05-2011, 11:02 PM   #9 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

Alıntı:
birdamlaumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

olumlamanı şöyle değiştirsenn

ben bakımlı sevgi dolu sevilmeyi hakeden mükemmel bir insanım..sanırım eş olunca birinci görevimizi unutuyoruz..yani kendimiz olmayı..

ikincisi eşinle ayrılamamanın sebebini çocuğuna yükleyerek ona ne büyük külfet yüklüyorsun.oysa ki bu tamamen senin kendine güvensizliğinle ilgili bir durum. çocuğuna bu haksızlığı yapma..
ilişkini kendin istediğin için yürüt.sen doğru düşünmeye başlayınca eşinle aranın düzeleceğini yürekten umut ediyorum.. sevgiler..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-05-2011, 09:34 PM   #10 (permalink)

Arkadaşlar olumlama yapıyorum büyük bir hırsla ve inançla ama içimdeki se hep olumlamanı şöyle değiştiriren daha iyi olur tarzına beni rahatsız ediyor.
Nasıl kurtulabilirim bu seslerden?

Bookmarks