Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü > Yaratıcı Yazarlar Klubü

Uyarılar

Bilinçaltı Öykülerim

Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü ve Yaratıcı Yazarlar Klubü Bilinçaltı Öykülerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız karni doyduktan sonra bir agacin altina kıvrilmis uyumak icin. o uyurken yagmur cıselemeye baslamis ama o, o kadar yemegin etkisiyle hissetse de kipirdayamamis. gitgide yagmur artmıs firtinaya donmus. sımsekler cakmaya baslamis. o simseklerden biri bizimkinin yattigi agaca isabet etmis. bizimkini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yaratıcı Yazarlar Klubü telkin cd indir izle İstanbul Yaratıcı Yazarlar Klubü nerededir kimdir Yaratıcı Yazarlar Klubü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yaratıcı Yazarlar Klubü hipnoz Yaratıcı Yazarlar Klubü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yaratıcı Yazarlar Klubü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yaratıcı Yazarlar Klubü kuantum düşünce kitap haberi

Bilinçaltı Öykülerim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-02-2007, 05:17 PM   #21 (permalink)
Çevirmen

Tesekkür: 0
18 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
periprensesi is an unknown quantity at this point
Standart Bilinçaltı Öykülerim

karni doyduktan sonra bir agacin altina kıvrilmis uyumak icin. o uyurken yagmur cıselemeye baslamis ama o, o kadar yemegin etkisiyle hissetse de kipirdayamamis.
gitgide yagmur artmıs firtinaya donmus. sımsekler cakmaya baslamis. o simseklerden biri bizimkinin yattigi agaca isabet etmis. bizimkini elektrik carpmis ama kurtulmus.
o gunden sonra kendini daga tasa vurmus, saci sakali birbirine karismis avare gezinmis.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

periprensesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2007, 05:54 PM   #22 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etterna_ is an unknown quantity at this point

İçimdeki sersefil boşlukla boğuşurken ben;
Senin gözlerinin pırıltılı çocuksuluğunda ararken özlediğim seni;
Yine o buhran ve yine o baygın gülüşler gelir aklıma
Senden bir iz olmayan

Sensizliğin solgun gövdesinde sen;
Yaşlı sarmaşıkların elleri gibisin;Sessiz solgun sayfalarda...

Yine o akşamı hatırlarken,Sensiz iskele orada dururken ben;
Yine sessiz,durgun, yine içten gülümserken,
kaybolurum karanlık hayallerimin peşinde.
ve yine sen kaplarsın içimdeki zindanın bir köşesini
ve sen bensiz olan oralarda
bilirim ki özlersin beni ve yarattığımız çocuksu buseleri...

20/06/2002 Etterna
Alt 20-02-2007, 06:02 PM   #23 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point

bence harika olmuş meczub olmuş onu anlatıyo periprenses...kendini daglara vurmuş daa ne olsun...ya benim aklıma öykü falan gelmedi,çok yazsamda...demin akşam namazını kıldım.oğlum içerde bıkmadan usanmadan telealışveriş kanallarını seyrediyordu,muftagı topladım içim rahatladı..namazdan sonra ellerimi açtım dua etmeye başladım..gözlerim daldı bu sırada birşey beni taa okudugum yıllara götürüverdi,bölümdeyim geziniyorum..çok sevdiğim bi üst sınıftan abla vardı acaba o nerelerde neler yapıyo diye aklıma geliverdi,çok tatlı bi kızdı yurtta iken sohbet ederdik yan yurtta idi...onun bazı sözleri aklıma geldi..bu sırada ellerim havada dua ederken buldum yine kendimi,olsun dedim kendi kendime derse katılmasak da yoklamada burdaydık ya..amin
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2007, 06:32 PM   #24 (permalink)
Yüzbaşı

152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

allah kabul etsin 44
Alt 20-02-2007, 06:51 PM   #25 (permalink)
Yüzbaşı

Teşekkür ederim şiirimi beğendiğin için. Bu yanım 2002 yılındaydı. İnşallah içimde bi yerlerde bu yanımdan bi eser kalmıştır diyebiliyorum sadece.
Alt 20-02-2007, 07:00 PM   #26 (permalink)
Yüzbaşı

Serseri bir rüzfardı benimki
nereye gittiğini bilmeyen başıboş bir fırtına belki
ıssız sokakta dolaşırken düşledim seni
karşılaşmak aklımdan geçmedi hiç
sen de benim gibiydin
sarhoş dolaşıyordun
yalnızdın benim gibi
etrafında onca neşeli yüz varken
bir boşluktaydın
belki de ben dolduracaktım hayatını
nerden bilirdin ki
ben de bilmezdim hayatın getireceklerini
bir anda omuzunda buldum kendimi
ne güzel de kokuyordu yüzün
öylece uzanıp kaldım kollarında...

Nisan 2003
Alt 20-02-2007, 08:39 PM   #27 (permalink)
Çevirmen

18 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
periprensesi is an unknown quantity at this point

ya niye olmamis ki
hep mutlu sonla mi bitmesi, mutlu, zayif,askı bulmus mu yasamasi gerekiyor? dunyada milyonlarca insan hic de oyle yasamiyor. bizimki de aci ceksin biraz hatta yagmurda ıslandigindan dolayi zaturee olsun.
periprensesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2007, 09:29 PM   #28 (permalink)
Yüzbaşı

Rüzgarın aklında ne ben ne de aşkım kaldı.Hepimiz savrulduk biyerlere.herkes kendiyle meşkul.Zamanında aşık olduğum sahıs da.
Ben çok mutluyum.Israr ediyorum.Aşık değilim ama hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.Kocamın çoraplarını toplarken seviceğem geliyo onları bile.Onu o kadar çok seviyorum ki...
Bebeğim, bitanem, tatlım benim... Bana aşkın verdiği nahoşluk ile bişey yaptırmaya zorlamıyo, üzülmüyorum, sadece mutluyum, huzurluyum....Kendimi bir bebek gibi hissettiriyo bana, sevildiğimi hissettiriyo. Ben de ona hissettiriyomuşum. Bunu duymak ve hissetmekten daha yüce bi duygu tatmadım...

Alt 20-02-2007, 09:40 PM   #29 (permalink)
Teğmen

31 Mesajinıza toplam 114 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysekim is an unknown quantity at this point

eski püskü sandalımızla yakaladıgımız balıkları özenle temizlemiştim.sonra tavayı yagı tuzuda hazırlamıstım.ama birsey eksikti.mısır unu.evde sadece mısır vardı.daha un yapılmamıstı.bunun için degirmene gitmem gerekirdi.ama açtık.bu yüzden aldım elime irice bi tası basladım mısır tanelerine vurmaya.vurdukca daha çok acıkıyordum acıktıkca emegin ekmegin degerine varıyordum.yasamak çok güzel...
aysekim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2007, 09:54 PM   #30 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point

Lerzancım galiba burda birileri taaa ruhlar aleminden tanışıyo,ondan böyle..bilim yakında bunu da aydınlatır merak etme..Etterna ne güzel ne şanslıısın ben de burda kendimi kakılmış gibi hissediyorum,çok şükür Allahım kahrında hooooş lütfunda hoş..kalpleri evirip çeviren Odur..zaten bu et parçasının adı evrilip çevrildiği için kalp olmustur,ismiyle müsemmadır yani...
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks