Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim

Uyarılar

Alternatif Kişisel Gelişim kişisel gelişim konuşma, kişisel gelişim, kişisel gelişim ve kişisel başarı, mesleki gelişim kişisel gelişim, kişisel gelişim başarı, kişisel gelişim özgüven, kişisel gelişim makaleler, çocuk kişisel gelişim,

KARŞILIK BEKLEMEK

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim KARŞILIK BEKLEMEK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Karşılığını Beklemek Verdiğini anımsayan ve aldığını unutmayanlar kutsal İnsanlardır. "ELİZABETH BİBESCO" Süleyman ,çok zengin bir aileden gelmemesine rağmen ,canla başla çalışmış,üniversiteyi kazanmayı başarmıştı. Derslerinde arta kalan vakitler de yarı zamanlı çalışıyor ve masraflarının bir çoğunu ailesine yük olmadan çıkarıyordu ,son ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

KARŞILIK BEKLEMEK

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-07-2009, 10:37 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart KARŞILIK BEKLEMEK

Karşılığını Beklemek

Verdiğini anımsayan ve aldığını unutmayanlar kutsal İnsanlardır. "ELİZABETH BİBESCO"
Süleyman ,çok zengin bir aileden gelmemesine rağmen ,canla başla çalışmış,üniversiteyi kazanmayı başarmıştı.

Derslerinde arta kalan vakitler de yarı zamanlı çalışıyor ve masraflarının bir çoğunu ailesine yük olmadan çıkarıyordu ,son sınıfa gelmişti ve farklı bir dalda ihtisas yapmayı istiyordu,ancak ne yaparsa yapsın bunu yapacak maddi gücü yoktu ,ne yapsam etsem de şu hayalimi gerçekleştirsem derken bir gün şans yüzüne güldü.

Avukat olan abisi nin işleri yoluna girmiş ,maddi durumu gün geçtikçe daha iyiye gider bir hal almıştı. Abisi ,ona bu masrafları karşılamayı teklif ettiğin de ise dünyalar Süleyman ‘ın olmuştu .

Ondan bir tek isteği vardı ’istediği ihtisası yapması ve başarı ile bitirmesi’ İhtisasını tamamlayana kadar bu böylede devam etti ,ancak bir süre sonra Süleyman bazı gizli borçların biriktiğinin farkına vardı.

Bir süre sonra gittiği her yerde,aile içinde,kendisine sağlanan bu imkanlardan ve abisine olan minnettarlığından bahsetmesi gerektiğinin farkına varmıştı.

Ona bir iyilik yapılmıştı ve karşılığı, yapılanlara minnettarlık duyulması ve her yerde sergilenmesi şeklinde geri alınıyordu.Evet bir cömertlik yapılmıştı yapılmasına ,ama karşılığı egoların tatmin olunması ve bundan bahsedilerek böbürlenmeleri ile geri alınıyordu.

İşte o zaman Süleyman keşke dedi kredi alsaydım da ,benden beklenilen böyle şeylerin altına girmeseydim.

Hepimiz yaşantımız süresince bu veya benzeri olaylarla azda olsa karşılaşmışızdır.İnsanlar ,insanlık tarihi boyunca o yada bu şekilde her zaman bir beklenti içinde olmuşlardır.

Genelde herkes farkında olarak yada olmayarak yaptıkları iyiliklerin bir kaydını tutarlar .Bu bazen başta bir fedakarlık gibi bize verilse de ,ortak çıkarlar farklılaştığında yada değiştiğinde ‘ben sana zamanın da şunu ,şunu yapmıştım ,o yüzden bunu yapmamalısın ‘şeklinde karşımıza çıkar .

O zaman aslında karşımızda ki kişinin hiçbir karşılık beklemeden bir iyilik yapmadığının biraz geç ve acı olarak farkına varırız.Ortak çıkarlar bitince ,iyilikmiş gibi yapılan, aslında sadece bir beklentinin meyvesi olan bu yardımlar bizden birer ,birer ve canımızı acıtacak şekilde yüzümüze vurularak geri istenmeye başlar.

Sonuçta kafa karışıklığını kandırılmış yada ihanete uğramışlığı hissederiz ve bu belli aralıklarla bizden talep edildiğin de ise bir süre sonra ‘aman bana iyilik yapmayın ‘demeye başlarız .

Çok sevdiğim bir tanıdığımın dediği gibi ‘beni kimse benden çok sevmesin ‘dediğimiz anlar çoğunlukta olmaya başlar.

Peki neden bize karşı bir şeyler yapmaya çalışan bu insanların ,aslında hiç karşılık beklemeden bunu yaptıklarını düşünürüz?

Çünkü hepimizi egosu ,karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiyi arar .Bu aslında çocukluktan gelen bir istektir,küçükken bir şeyler bize karşılıksız verilir(genelde) ve sevildiğimizi hissederiz.

Bizler büyüdüğümüz zamanda bunun böyle devam edebileceği yanılgısını yaşar dururuz ve her defasında da hayal kırıklıklarına uğrarız.

Bunun önünü almanın en iyi yöntemi ,hiçbir şey talep edilmese dahi ,adil bir karşılığını belirleyip yerine getirmeye hazır bir durumda olmaktır .Bu arada çok az şey yerine ,karşı tarafın beklentisinin yüksek olduğunu farz etmek bizi daha tedbirli yapacaktır ,aksi taktirde biz borcumuzu ödediğimizi düşünürken ,gerçekte karşı tarafın pekte hoşnut olmadığını fark etmek bizi şaşırtacaktır.

Bize yapılanın bir iyilik mi yoksa bir hediye mi yada bir borç mu olduğunu belirlemek ve buna göre davranmak bizi oldukça rahatlatacaktır.

Eğer bu bir iyilikse karşılığın da bir iyilikte bulunacağınızı ve bunun gerekli olduğunu düşünün .Eğer bu bir hediye ise o zaman en içten duygularınızla teşekkürünüzü dile getirin yada sizde onlara bir hediye alma fırsatını kollayın

Eğer bu borç ise onu kesinlikle geri ödemeniz gerektiğini bilin ve karşınızdakine zamanı ve şekli için net bilgiler verin

Başa kakılan bir iyilik ,daima hakaret yerine geçer.

alıntı..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 16-07-2009, 11:53 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: KARŞILIK BEKLEMEK

serpil çok teşekkürler, tam zamanında bir paylaşım oldu benim için..fakat hala sormadan edemiyorum, sevgimin karşılığını da mı beklemeyeyim yaa:(
Alt 17-07-2009, 12:02 AM   #3 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
serpil çok teşekkürler, tam zamanında bir paylaşım oldu benim için..fakat hala sormadan edemiyorum, sevgimin karşılığını da mı beklemeyeyim yaa:(

Sevgili Yasal.

Sevgiye karşılık sevgi isteyen, bu alışverişte acıdan
başka bir şey elde edemez. (D. M. Craik)

Seviyorsan bil ki seviliyorsun der Mevlâna.

Eğer aksi bir durum söz konusu ise, belki de sevgi değil de, bir boşluk, bir heves, bir maske olabilir. Tabii kanaatimce.super
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2009, 12:22 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Yasal.

Sevgiye karşılık sevgi isteyen, bu alışverişte acıdan
başka bir şey elde edemez. (D. M. Craik)

Seviyorsan bil ki seviliyorsun der Mevlâna.

Eğer aksi bir durum söz konusu ise, belki de sevgi değil de, bir boşluk, bir heves, bir maske olabilir. Tabii kanaatimce.super
teşekkürler bymehmet, sevgiye karşılık beklemek, zaten sevgi tanımına uymaz bilirim.. ama takılıp kalabiliyorum o konuda..bir boşluk, bir heves, bir maske zaten sevgi olamaz.. sevginin içinde yer alamaz..ama var bu konuda bir açığım:) en yakın zamanda düzeltmeyi diliyorum ben de:) sevgilerle..
Alt 17-07-2009, 01:01 AM   #5 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

Ah Serpilcim yarama tuz bastın,yaptığım iyiliklerden karşılık beklemek şöyle dursun,daha kötülük buldum.o anda dedim ki artık kimseye iyilik yapmak istemiyorum.hatta Yaradan'ıma sitem ettim, şu içimdeki aşırı merhamet duygusunu al.kendimi enayi derecesinde merhametli bulduğum için o anda... aşırı iyilik yapmak karşındaki insanda suçluluk duygusu oluştururmuş.yani aşırı iyilik =kötülük benim öyle oldu demek kiama sonra o kızgınlıkla söylenmiş sözleri geri aldım.o kişinin canımı sıkması beni üzmesi bana kötülükle karşılık vermesinin içimdeki karşılığı nedir? deyip arınmaya başladım.iyi ki bu forumdayım iyi ki varsınız paylaşım için teşekkürler...

Bookmarks

Etiketler
beklemek, karsilik