Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Uyarılar

Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

rüya yorumlanır

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar rüya yorumlanır Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: aysunt Nickli Üyeden Alıntı merhabalar ben bu aralar çok fazla rüya görüyorum aslında ama 2 tanesi hoşuma gitti. onları yazayım. 1. bende ve ablamda cep telefonu var. cep telefonuna mesaj geliyor ama mesaj geldiğinde evin kapısına da bir hediye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

rüya yorumlanır

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-06-2008, 11:44 PM   #41 (permalink)
dogan_blade
Guest

Standart Ynt: rüya yorumlanır

Alıntı:
aysunt Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar

ben bu aralar çok fazla rüya görüyorum aslında ama 2 tanesi hoşuma gitti. onları yazayım.

1. bende ve ablamda cep telefonu var. cep telefonuna mesaj geliyor ama mesaj geldiğinde evin kapısına da bir hediye geliyor. bana sürekli arka arkaya hediye geliyor ve de mesaj. acab bugün doğum günüm mü diyorum ama bu arada ablama da bir mesaj ve bir hediye geliyor. demekki doğum günüm değilmiş diyorum. bayrammış. o kadar çok hediye geliyor ki şaşırıyorum. (geçenlerde sevdiğim birisinin doğum günüydü kutlamadım. bir süredir konuşmuyoruz etkilenmiş olabilirim)

2. bir mağazaya gidiyoruz. mücevher mağazası. kendime pembe renkli kolye ve küpe alıyorum, ablama da yeşil renkli kolye ve küpe. ablam yanımda olmadığı için her 2 mücevheri de ben deneyerek beğenerek alıyorum.

Rüyada Hediye Görmek
Gönderen: webmaster Okuma: 18196 Tarih: 13-08-2006

Ferahlığa, dostluk ve sevgiye, dargınların barışmasına, evlenmek amacıyla kız istemeye ve insanlar arasındaki dostluk ve uyumlu yaşamayı temin eden sebep ve vesilelere delalet eder.

Birinden hediye almak; hayatınızda çok şanslı ve mutlu olacağınız anlamındadır.

Birinden hediye aldığını görmek, aşk yaşamında hem de iş yaşamında şanslı ve mutlu olacağınızı haber verir.

Rüyada birinden hediye aldığınızı gördüyseniz, hem aşk hayatınızda, hem de iş hayatınızda şanslı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 09-06-2008, 01:30 AM   #42 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülfuren is an unknown quantity at this point

Uzun zamandır siteye giremiyorum..Babam üç ay önce kalp krizi geçirdi ve ardından bilinci kapandı.Şu an bilincinde biraz gelip gitme var..Bunu belirtip rüyamı öyle anlatmak istedim..
Birinci rüyam:
Rüyalarımda babam şu anki haliyle yatakta yatıyor ve ben yanına gidip bütün gücümle baba diye bağırıyorum, bir anda babam uyanıyor ve ben nerdeyim demeye başlıyor.O anda babama sarılıp iyileşeciğini biliyordum diye ağlamaya başlıyorum.
İkinci rüyam:
Ölen annemi ablam mezarından çıkarmış ve annem aynı ilk günki gibi ve ben yüzünü okşuyorum çekinerek ve ağlıyorum, bir bakıyorum diğer yanında da babam yatıyor..

Şimdiden teşekkür ediyorum..
Alt 09-06-2008, 01:47 AM   #43 (permalink)
Üsteğmen

39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

canim arkadasim,

böyle durumda ne yazilir bilmiyorum ve umarim kirici olmam, tüm ictenlikle babanin acil acil sifasini istiyorum yüce Rabbimden, böyle bi durumda olmanin ne

oldugunu ben biliyorum, annem 5 ay hastanede yatmisti, artik suni tedaviye gecti, doktorlar bir haftaya ölecek son görüsmelerinizi yapin yaninda bulunun

dediler.. annemin o koyu sapsari olmus yüzünü dahi görmek istemiyordum cünkü o rengi öleceginin isaretiydi, bide doktarda degince .. cok yalvardim

Allah´ima... Rabbim bir ben bilirim bir sen o günleri, sana sükürler olsun, annemi bana bagisladin 96.. ben ne büyük sevap isledimde dualarimi kabul ettin

bilmiyorum ama sükürler olsun sana 96.. bu yüzden canim arkadasim, ayni dualarimi babacigin icin yapiyorum, Rabbim acil acil sifalar versin, saglik ve sihhat

versin 96
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 09-06-2008, 02:09 AM   #44 (permalink)
dogan_blade
Guest

Alıntı:
gülfuren Nickli Üyeden Alıntı
Uzun zamandır siteye giremiyorum..Babam üç ay önce kalp krizi geçirdi ve ardından bilinci kapandı.Şu an bilincinde biraz gelip gitme var..Bunu belirtip rüyamı öyle anlatmak istedim..
Birinci rüyam:
Rüyalarımda babam şu anki haliyle yatakta yatıyor ve ben yanına gidip bütün gücümle baba diye bağırıyorum, bir anda babam uyanıyor ve ben nerdeyim demeye başlıyor.O anda babama sarılıp iyileşeciğini biliyordum diye ağlamaya başlıyorum.
İkinci rüyam:
Ölen annemi ablam mezarından çıkarmış ve annem aynı ilk günki gibi ve ben yüzünü okşuyorum çekinerek ve ağlıyorum, bir bakıyorum diğer yanında da babam yatıyor..

Şimdiden teşekkür ediyorum..
SEVGİLİ GÜL senin anneni ruyada mezarda çıkarılmış ve hiç bedeninde değişiklik görmemen annenin çok iyi bir insan oldugunu gösterir bence, çünkü mezarda yattıkları halde bedenlerinde degişiklik olmayanlar Allahın çok sevgili kullarıdır
babanı onun yanında görmeniz babanında iyi bir insan oldugunu gösterir ,annenize allahtan rahmet babanızada acil şifalar diliyorum "Allah hayırlısını versin. sizin istediğiniz eger hayırsızsa Allah hayırlı eylesin "

Alt 09-06-2008, 05:03 PM   #45 (permalink)
Teğmen

8 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülfuren is an unknown quantity at this point

acemi.şirine ilgin için teşekkür ediyorum..Beni anlayacak insanların burada olduğunu bildiğim için hemen siteye geldim..Şüphesiz aynı duyguları yaşıyoruz.

doğan_blade yorumunuz için teşekkürler..
Alt 09-06-2008, 05:22 PM   #46 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar gülfuren cim..

acil şifalar dilerim.. geçmiş olsun..

kısa zamanda sevindirici haberlerini almak dileklerimle..

sevgiler..
Alt 10-06-2008, 09:11 AM   #47 (permalink)
Üsteğmen

32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point

merhaba birkaç gündür geç saatlere kadar ders çalıştığım için yorgunluktan rüya bile görmemye başladım derken.. dün gece çok berrak bir rüya gördüm.parça parça anlamlarına baktım canım sııkıldı .rüyamda haluk bilginer ile sevgiliymişiz ama ben çoook sevıyorum (bu kısmına bende çok güldüm) ben yorgunum sanırım kendıme yatacak yer yapmaya çalışıyorum oda bana yardım edıyor ama bi türlü uygun yer yapamıyorum ağaçlık bir bölgedeyim.ya hayvanlar gelıyor yada düz yer yer bulamıyoruz vazgeçip onu gezdirmeye çıkarıyorum. eski tarihi biryer fakat kötü bir namı var o yerın.çeşitli dükkanlara giriyoruz ben bayılıyorum bilincim açık ama bayılıyorum ve en kuvvetli hissettiğim şey ona duydugum sevgı sevgılı olrak(sanatcı olarakta çok severım wave ) sonra tekrar kendıme geldıgımde ılkoluk önlüğümle buluyorum kendımı kostruyorum eteklerımı savusturasavustura bır arkadasım benı eve bırakcakmıs sonra vazgecmıs hakan mıs adı benı sattın hakan dıyorum sonra bı kız arkadasımın elınden tutup gıdıyoruz.arabaya bınıyorum ama çok kötü sürülüyor arabalar bize sürekli korna çalıyorlar.arabada suan nısanlanan arkadasımı seven bı cocuk oldugunu fark edıyorum ve ona arkadsımın nısanlandıgını söyluyorum.ındıgimde alış veriş yaıyprum arkadsım mısır istiyor ben onu vazgeçiriyorum ve kestane aldırmaya çalışıyorum 2çeşit var çiğ ve közde pişrilmişi var ben közde pişrilmiş olanından alıyorum ve adamın tezgahından yıyorum adam bana hazırlarken babama rastlıyorum babam suan ankara dısında .merak edıyorum bızı neden kandırıyorsun madem ankaradasın dıye?kitap almaya geldım cocuklara dıyor bı bakıyorum kıtapcı var .bende kıtap secıyorum hatta nlp ıle ılgılı bır kıtapta vardı 44 ayırdıklarımda.sonra arkadsım damacanayı gösterıyor bunu ne yapcagız dıye buna gülen bir yüz çizeriz daha sevimli olur dıyorum ve damacanının popmpasını yıkıyorum.ne kadar kopouk ve saçma bir rüya dimi 44 ...şimdiden teşekkürler
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 10-06-2008, 09:22 AM   #48 (permalink)
Üsteğmen

32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point

rüyamı yazdıktan sonra sf ya göz attımda çok geçmiş olsun gulferen.acil sifalar...
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 10-06-2008, 02:09 PM   #49 (permalink)

1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
alfati is an unknown quantity at this point

yorumlarınız için size çok teşekür ederim iki rüya daha yazacağım bunlarıda yorumlarsanız sevinirm.

1.Rüyam şöyle ;ben bir sınıfın içerisinde sırada oturuyorum ve sınıftada bir öğretmen var ayakta dolaşıyor.Sonra tırnakları kontrol etmeye başlıyor benim tırnaklarımın içinde kenarlarda bir susum büyüklüğünde ufak bir iki nokta şeklinde bir şeyler var ben diyorumki hocam benim tırnaklarım biraz uzadı keseceğim zaten diyorum ve hoca bana gülümsüyor.Sonrada uyandım zaten.

2.rüyam şöyle;Ben bizim eski oturduğumuz mahalledeyim,ben kapıdan sokağa çıkıyorum ,biri komşumuzun oğlu diğeri ise ilkokul arkadaşımın kardeşi iki kişi kavga edecekler.İlkokul arkadaşımın kardeşi dediğim kişi bu eskicilerin eski toplamak için kullandıkları tekerlekli bir el arabası var elinde de uzun bir testere .Ben bunları kavga edecekler diye anlayıp ayırıyorum ve ne oluyo len diye bağırıyorum .Komşumuzun oğlunu evlerine yolluyorum.İlkokul arakaşımın kardeşinide ikna ediyorum ve gönderiyorum.Ben eve doğru dönmüş gelirken akrabalarımdan bir kaçı evin önünde bekliyorlar.Bunların arasında yengem büyük babam ,yegenlerim(amca kızları) amcam var .Onlara yaklaşırken o sırada annem uyandırdı.Bende uyandım .Şimdiden teşekürler yorum için
alfati isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 10-06-2008, 02:29 PM   #50 (permalink)

1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
alfati is an unknown quantity at this point

Allah acil şifa versin tez zamanda Allah gönlünüze göre istediklerinizi versin gülf
alfati isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks