09-03-2012, 03:04 PM
|
#10 (permalink)
|
Tesekkür: 6
10 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: SİGARAYI BIRAKTIM desteekkkk :) Alıntı: barboosa Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ediyorum kararlı olmak bu zorlu yoldaki en büyük silahınız olacak, sakın vazgeçmeyin. Ben lisede başladım sigaraya 13 sene boyunca sadece iki kez bırakma girişiminde bulunmuştum ki 7 gün bile dayanamamıştım, ben 'sigarayı seviyorum nie bırakayım ki' kafasında bir insandım.1 Ocak itibariyle bıraktım 2 aydır bir tane bile içmedim ve çook çok memnunum ve mutluyum, ilk 10 günü atlatırsanız gerisi daha kolay geçiyor her gün bir öncekinden daha az aklınıza gelecek, ve sonra hiiç, kokusuna bile tahammül edemiyorum artık :)) Canınız çok çektiğinde şöyle deriiin bir nefes alın ve sağlıkla nefes alabildiğiniz için şükredin, ciğerlerinizin, taze havayla doldurduğunuz için size teşekkür ettiğini düşünün ... | Sevgili Barboosa öncelikle teşekkür ederim ve bende seni tebrik ederim yazını okumak inan çok iyi geldi çünkü ne zaman sancılarımın azalacağını tahmin etmek artık güzel 10 gün hemen geçer sonrada bu illetten tamamen kurtulurum umarım.... geçen yıl bende yılbaşına bir hafta kala sigarayı bıraktım hatta bir iddia uğruna, yakında eşim olacak kişiyle iddiaya girmiştik, o hiç kullanmamış ve sigaradan nefret ediyor bende yaklaşık 2 hafta yada 3 tam hatırlamıyorum bıraktım lakin bir nefesten birşey olmaz, aman bu gün bir tane içsem ne olacak derken yeniden başladım o yüzden korkularım var ama bırakmak kesinlikle istiyorum destekleriniz için teşekkür ederim inş bu dönem geçecek ve bende kurtulucam:)) |
| |