Boy Uzatma Boy uzatmak,çaresi,çocuklarda boy uzatma,boy uzatmanın
boy uzatmak,
boy uzatma ilacı,
boy uzatma tedavisi,
ilaçla boy uzatma,
boy uzatma için,
boy uzatma ilaçları,
boy uzatma ilaç,
çocuklarda boy uzatma,
ilizarov boy uzatma,
çocuk boy uzatma,
boy uzatan,
boy uzatma tozu,
boy uzama,
boy uzatma yöntemleri,
boy uzatma teknikleri,
boy uzatma,
ameliyatla boy uzatma,
boy uzatma egzersızlerı,
boy uzatma formullerı,
boy uzatma telkini,
boy uzatma telkinleri,
hormonla boy uzatma,
pilatesle boy uzatma,
zıplayarak boy uzatma,
boy uzatmak,
boy uzatma ilacı,
boy uzatma tedavisi,
ilaçla boy uzatma,
boy uzatma için,
boy uzatma ilaçları,
boy uzatma ilaç,
çocuklarda boy uzatma,
ilizarov boy uzatma,
çocuk boy uzatma,
boy uzatan,
boy uzatma tozu,
boy uzama,
boy uzatma yöntemleri,
boy uzatma teknikleri,
boy uzatma,
ameliyatla boy uzatma,
boy uzatma egzersızlerı,
boy uzatma formullerı,
boy uzatma telkini,
boy uzatma telkinleri,
hormonla boy uzatma,
pilatesle boy uzatma,
zıplayarak boy uzatma,
| Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Boy Uzatma Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
teresa Nickli Üyeden Alıntı
BEN BUGUNLERDE HIC II ENERJI ALMIORUM HERKES BOLE BI UMUTSZU MUTSUZ GIBI GELIO KIMSE ŞEVKLI DEGIL SANKI YOKSA BANAMI OLE GELIO
TERESA;
SENİN BU AZİMLİ HALİN HARİKA SAKIN VAZGEÇME...
İŞTE GRUP OLABİLMEK BU YÜZDEN ÇOK ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Boy Uzatma telkin cd indir izle İstanbul Boy Uzatma nerededir kimdir Boy Uzatma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Boy Uzatma hipnoz Boy Uzatma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Boy Uzatma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Boy Uzatma kuantum düşünce kitap haberi | |
|
07-05-2012, 04:10 PM
|
#121 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı: teresa Nickli Üyeden Alıntı
BEN BUGUNLERDE HIC II ENERJI ALMIORUM HERKES BOLE BI UMUTSZU MUTSUZ GIBI GELIO KIMSE ŞEVKLI DEGIL SANKI YOKSA BANAMI OLE GELIO | TERESA;
SENİN BU AZİMLİ HALİN HARİKA SAKIN VAZGEÇME...
İŞTE GRUP OLABİLMEK BU YÜZDEN ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKİ HERKEZ AYNI ŞEVKE SAHİP OLAMIYOR...
AMA SENİ GIPTAYLA İZLİYORUM...
BEN ŞİMDİ YARIN BAŞLAYAYIM DİYORUM, ÖNÜME BİRSÜRÜ YAPILACAK LİSTESİ ÇIKIYOR SONRA HAFTA SONU BAŞKALARININ YANINDA KONAKLAMA FİKRİ ÇIKIYOR BİR TÜRLÜ BU ZAMANI KENDİME SAĞLAYAMIYORUM , YANİ SAĞLADIĞIM ZAMANLARDA OLDU AMA BİRŞEKİLDE ARAYA BİRŞEYLER HEP GİRDİ... DEVAM ETTİREBİLME GÜVENİMİ KAYBETTİM ,EDİNEMİYORUM...İNŞALLAH O ŞEVKLE DOLARIM EN KISA SÜREDE... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
07-05-2012, 05:59 PM
|
#122 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 29
68 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! yapabılırsın mınnettar oncelıkle ne ıstedıgını kendıne beynıne vucuduna tam anlamıyla kabul ettırmen lazım..malesef İSTİYORUZ ama sadece ıstedıgımızle kalıyoruz..rhatımızdan da vazgecemıyoruz...tamam cok agır seylerle baslamassın hafııften baslarsın..ama duzenlı yaparsın..ben dun yapmadım bısı mesela bugun yapıcam ama..bazen tökezlemeler olsada yoluna devam etmeyı bılmelı ınsan..ınan 1 hafta sonra alese gırıcem..unv son sınıfta okuyorum bu yıl bıtırıcem ama en cok ugrastıgım sey bu..bugune kadar ugrasmadım cunku..hayatımı bıle buna gore ayarlamayı dusunuorum..bu yıl kpss yı kazanmak ıstemıorum..seneye kendıme cekın duzen vermek kendımle kalmak ıstıyorum...bılıyorum uzun surecek ama bıgun bana tepeden bakanlarla aynı boyda olucam..bunun rahatlıgını yasıycam...INSAN NEYE MEYLEDERSE ALLAH ONU VERIR..SEN ELINDEN GELEN CABAYI YAP ALLAHA DUA ET..SONRA OLMAMASI DIE BISI YOK..HER INSANIN POTANSIYEL BOYU VAR..MESELA BEN 1.53 BOYLA 1.80 OLAMAM TABI..AMA 1.60 OLABILIRM..1.80 OLAMADIM DIEDE ISYAN ETMEM...DAHA GENCIZ KARAMSARLIGA KAPILMAMAIZ LAZIM.. | Offline
| |
07-05-2012, 06:02 PM
|
#123 (permalink)
| Üsteğmen
68 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! INAN BANA MINNETTAR BUGUNDE YAPAMADIM BIR GUN YAPICAM BASLIYCAM DIE ENERJINI TUKETMEKTEN DAHA KOLAY BISEYLER YAPMIS OLMAK..EGER GERCEKTEN ISTIYORSAN HAYATINI BUNA GORE AYARLAMALISIN...BEN MESELA COK BISI YAPAMIORUM AMA SIMDILIK KECI BOYNUZU PEKMEZI SUT 3 BARDAK FELAN.. | Offline
| |
07-05-2012, 06:19 PM
|
#124 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı: teresa Nickli Üyeden Alıntı
INAN BANA MINNETTAR BUGUNDE YAPAMADIM BIR GUN YAPICAM BASLIYCAM DIE ENERJINI TUKETMEKTEN DAHA KOLAY BISEYLER YAPMIS OLMAK..EGER GERCEKTEN ISTIYORSAN HAYATINI BUNA GORE AYARLAMALISIN...BEN MESELA COK BISI YAPAMIORUM AMA SIMDILIK KECI BOYNUZU PEKMEZI SUT 3 BARDAK FELAN.. | Çok sağolasın Arkadaşım.... çokkk haklısın.... silkinip başlamak lazım, gerçekleştirmenin başka bir şekli yok herşeyde olduğu gibi... Umarım istediğin sonuçları en güzel şekil de alırsın... Beslenmene dikkat ediyorsun, Duaların var değil mi,,, Esneme hareketleri ve meditasyon falan henüz koymadın proğramına yada düşünüyormusun, sanırım sınavlardan sonra esneme hareketleri yada platese başlayacaktın... | Offline
| |
08-05-2012, 01:10 PM
|
#125 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bende ıkı gundur bıraz gevsedım..neler yapıorum anlatayım..mesela namaza basladım..ben Allahın ıstedıklerını yapmazsam o bana neden versın dıe dusunuorum..bu benım medıtasyonum..ya cebbar 206 ya alıyyu 110 kere okuyorum gunluk..heybetlı gorunmek ıcın Allahın ısımlerı..sonra yatmadan kafırun nasr ıhlas felak nas okuorum..bu duaların hepsını okuyup vucudumu sıvazlıyorum..bu dualar bukundugun ortamda her bakımdan daha ustun olmak ıcın okunur..sonra gece 3 te kalkıp 2 rekat namaz kılıorum ve Allaha sadece bunun ıcın dua edıorum..SABAH namazını vaktınde kılmaya calısıorum..BUNLAR IBADET KISMI..GELELIM EGZERSIZ KISMINA..yarım saat ıp atlıyorum arada mola vererek her gun..bıde yatmadan once 15 dakıka felan esnıorum grow taller esneme hareketlerının bı cıktısını edındım...hazıran 11 de platese baslıycam ıns..esnememıde yarım saate cıkarıcam..sonra yastıksız yatıorum..bu omurgaların acılması acısından onemlı..GELELIM BESLENMEYE...hergun ıkı buyuk bardak yada uc bardajk nesguıklı sut tukeıyorum besmele cekıorum Allhım sıfa ver dıorum...keçı boynuzu pekmezı aldım kalıtelısınden bır kasık onu ıcıorum..bıde balık yagı hapı ıcıorum..yemek yerken mutlaka yogurt bulundurmaya calısıyorum...gunluk mutklaka 2.5 lıtre su ıcmeye calısıorum..suyun boy uzamsını etkıledıgı kanıtlandı..bunlar cok agır seyler degıl..programlı ve saglıklı yasamak cok guzel..HA TABI 4 4 LUK UYGULAYAMIORUM BAZEN..AMA BUNU 4 4LUK UYGULASAM EMINIM BASARIRIM..koladan felan uzak duruyorum bıde zaten sıgaram yok...işte bukadar: )) | Offline
| |
08-05-2012, 02:25 PM
|
#126 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! tabı sabah kahvaltıda peynır zeytın falan tuketıorum mutlaka kahvaltı yapıorum bıde...bırde su var benım almanyada kuzenlrım var..hepsı ırı yarı..turkıyeye geldıklerınde dıkkat ettım hemen hemen hergun kelox yıyorlar..yanı bızdekı k fleksler falan mısır gecregı olanlar ıcınde demır ve mıneraller var..bıde sut doktugun ıcın ustune etkılı oluo sanırım | Offline
| |
08-05-2012, 04:11 PM
|
#127 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Merhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi boyumu kafama çok fazla takanlardanım. Ne zaman dışarı çıksam hep çevredeki insanlarla boyumu karşılaştırıyorum ve bu cidden çok sinir bozucu bir durum. Bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum ve bilgilerimi de sizlerle paylaşmak istedim :) 14 yaşındayım. Şu an boyum 162. Evet biliyorum benden çok daha kötü durumda olan arkadaşlar var, ve boyumu uzatmak için yaşım da o kadar büyük değil. Fakat ben 11 yaşında, çok erken regl oldum ve bu yüzden de boyum konusunda çok fazla endişeliyim. Yaklaşık olarak bundan 2 ay önce boyum 159du. 2 ayda 3 cmlik bir uzama gerçekleştirdim. Benim annem biraz kısa. 157 boyu var. Fakat babam çok uzun, 190. Genetik olarak boyumu hesapladığımda 163-167 arası bir şeyler çıkıyor. Fakat babam düzenli beslenirsem boyumun 180 bile olabileceğini söyledi. Belki inanmayacaksınız ama babam ne dediyse yaptım ve boyum haftada yarım santim uzadı. Kesinlikle sağlıklı beslenin. Çikolata, cips, abur cuburu unutun. Kola ve gazlı içecekleri unutun. Ballı süt, ve taze meyve suları için. Günde 2-3 kere. Bol meyve ve sebze yiyin. Maydonoz ve ceviz yiyin. Günde bir kere balık yiyin. Günde yarım saat esneme hareketleri yapın. Parmak uçlarınıza değmeye çalısın, kendinizi esnetin. Koşun, ip atlayın ve günde 20-25 dakika boyunca tavana doğru zıplayın. İmkanınız varsa günde 1 saat yüzün. Peynir, yoğurt yiyin. en geç 12de yatın. en az 10 saat uyuyun. Ve platesin de 2-3 cmlik bir boy uzattığı doğrudur. Her şeyden önemlisi kafanıza takmayın. İnsanlar da uzama, eğer gerekli kalsiyum ve vitamin alınırsa 25 yaşına kadar devam ediyor...ALINTI:))YA ARKADALR NERDESINIZ YAAAA NEDEN BUKADAR SESSIZ BU FORUM PAPATYA BUZDEVRI EZGI YAGMUR!!!!VE DIGERLERI NRDE | Offline
| |
08-05-2012, 07:32 PM
|
#128 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 4
7 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Ben de katılabilir miyim acaba gruba? Neler yapıyoruz? | Offline
| |
09-05-2012, 12:44 PM
|
#129 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 248
84 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Japon Doktor Ginja Kojima Ameliyatsız Boy Uzatma Tekniği
Japon Doktor Ginja Kojima, öncelikle kendi için yaptığı araştırmalar sonucu edindiği bilgiler sonucu geliştirdiği ameliyatsız boy uzatma tekniği ile doğuştan veya sonradan oluşmuş boy/ayak kısalığı sorunlarını tedavi ediyor. Kısa bir eğitim sonrası, boy uzatma aparatlarıyla istenilirse evdede tedaviye devam edilebiliyor. Videosu http://www.dailymotion.com/video/xau1o3_ameliyatsiz-boy-uzatma_news&start=1 BUNU DAHA ÖNCE DUYMUŞ MUYDUNUZ? | Offline
| |
09-05-2012, 04:06 PM
|
#130 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 760
55 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı: ezgiyamur Nickli Üyeden Alıntı
Japon Doktor Ginja Kojima Ameliyatsız Boy Uzatma Tekniği
Japon Doktor Ginja Kojima, öncelikle kendi için yaptığı araştırmalar sonucu edindiği bilgiler sonucu geliştirdiği ameliyatsız boy uzatma tekniği ile doğuştan veya sonradan oluşmuş boy/ayak kısalığı sorunlarını tedavi ediyor. Kısa bir eğitim sonrası, boy uzatma aparatlarıyla istenilirse evdede tedaviye devam edilebiliyor. Videosu http://www.dailymotion.com/video/xau1o3_ameliyatsiz-boy-uzatma_news&start=1 BUNU DAHA ÖNCE DUYMUŞ MUYDUNUZ? | Burda da konuşulmuş bu konu ama astronomik bi ücret söz konusu sanırım http://www.hayatimdegisti.com/forum/...u-gelisme.html | Offline
| | | |