| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları Dipsiz kuyudayım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hani içine doğar ya insanın bir şey olacak genelde bu his olumsuz şeklidedir,hah işte o içimdeki his yine beni yanıltmadı .Dipsiz bir kuyuya yuvarlandım karanlıktayım benki karanlıktan çok korkarım insanın ruhunun karanlıkta kalması nasıl bir duygu bilirmisin ki ;bir gün ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hani içine doğar ya insanın bir şey olacak genelde bu his olumsuz şeklidedir,hah işte o içimdeki his yine beni yanıltmadı .Dipsiz bir kuyuya yuvarlandım karanlıktayım benki karanlıktan çok korkarım insanın ruhunun karanlıkta kalması nasıl bir duygu bilirmisin ki ;bir gün eve gelmiştim kapıyı açtım anne ben geldim dedim ses vermedi annem elimdekileri mutfağa koydum odaya geçtim yerde boylu boyunca yatıyordu gözleri anlamsız bakıyordu elimle başını kaldırdım korkma anne ben geldim bişi olmadı hemen hastahaneye gidiyoruz dedim ,allahtan panik olan birisi değilimdir,ambulans çağırdım abimi aradım,ambulans geldi sedyeye koyduk annemi ben hem onla konuşuyor hem aşağı indiriyorduk ambulansa almadılar arkadan takip ettim aracı dilimde bildiğim tüm dualar ile hastahanede doktorların sabaha kadar durumu kritik eğer atlatırsa felçli olarak kalır yada metanetli olun lafları dün gibi kulağımda şu an Yaklaşık 2 ay hastahanede kaldık ondan sonraki 3 ay mikroplara çok açık olur dediler eve döndük,işte o anlarda da yüzünde mutlu bir tebessüm ile saçlarını okşadığım elimle elini tuttuğum korkma anne ben yanındayım dediğim son nefesini veririkende o dipsiz kuyular da kaldı ruhum acım okdar büyüktü ki gözyaşlarımı hapsettim ruhuma Sonra ciciannem aynı rahatsızlıkla yaklaşık 3 yıl yaşadı,o halde iken bile sevgisi ve şevkatini hep hissetirdi karakızım diye severdi beni ahhh oda tebessüm ile ellerimin arasından uçup gitmişti yüzümde o tatlı tebessümü ile içimdeki iki yara iki dipsiz kuyuda ruhumun iki parçası beni ben yapan yetiştiren insanlar beni ,kol kanat geren koruyan şevkatle başımı okşayan içimdeki çoçuğu daima ayakta kalmasını sağlayanlar ,ha ben bunları neden yazıyorum yine bir dipsiz kuyuya doğru düşüyorum ve çok korkuyorum bir kez daha canımdan çok sevdiğimden koparılacakmışım hissini yaşıyorum Elim kolum bağlı çaresizim yine beklemek dua etmek allahıma sığınmaktan başka çarem yok,korkuyorum o dipsiz kuyuda karanlıktan boğulmaktan………..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Guest
| ![]() off ugrasma sen göremessin arkanda duruyorlar yaaa... tamm tamm madem cok istiyorsun görmeyi bir ayna tutabilirim... bak ne kadar güzeller ![]() |
![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Guest
| ![]() hemen çık oradan..sen orada kaldıkça korkularını yaratırsın...hayır bu sefer kaybetmeyeceksin...kaybetmemek için oradan çıkacaksın..hadi bebeğim..hadi benim güzel kızım..aydınlığa çık..içini ferah ve aydınlık tut..biz buradayız..yanında arkandayız hay allah be çocuk dünyanın derdi senimi buldu..kıyamam ben sana.. ne yapsak. emel neyapsak.. |
![]() |
![]() | #7 (permalink) | |||||
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sevgili 25emel ne kadar güzel yansıtmışsın yine kelimelerimi güzel resimlerle yaşatmışsın ne ışığı takip etmekten ne ona ulaşmaktan nede inatla savaşmaktan vazgeçmeye niyetim yok zaten ama içim burkuluyor bazen böyle bazen öyle korumasız hissediyorum ki kendimi kelimelere dökülüyor böyle işte merak etmeyin ben güçlü bir kediyim ![]() Alıntı:
yaw sağolun kızlar hayal sende dediğim gibi içimdeki çoçuk bazen böyle oluyor işte elimde değil sizleride üzmek istemem aslında ama içimdekileri yazınca rahatlıyorum sanki bir dağa çıkmış ve haykırıyorum herşeyi gibi huzur buluyorum
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() | |||||
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() pisimbatım canım şunu hiç bir zaman unutma bizler seni seviyoruz hemde çok! | |
![]() |
![]() | #9 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
ben hem kendim için hem gidenlerim için ayakta sapasağlam dimdik ayaktayım içimde onların sevgileri ile dokunamasamda o güzel elleri okşayamasada başımı (ki ben 40 yaşında bir kediyim )dualarımla onlarla oluyorum ve biliyorumki elbet zamanı gelince tekrar buluşacağız sevgili hayal 25 emel larzan burcu kelimelerinizdeki samimiyetinizi şimdiye dek yazdıklarıma verdiğiniz cevaplarda hissediyorum belki şımarıyorum ama yazmam için gösterdiğiniz sevgi ve içtenlik beni güçlendiriyor bu arada benim 4 patim var falaka bana vız gelir sölüimde ![]()
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları Dipsiz kuyudayım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hani içine doğar ya insanın bir şey olacak genelde bu his olumsuz şeklidedir,hah işte o içimdeki his yine beni yanıltmadı .Dipsiz bir kuyuya yuvarlandım karanlıktayım benki karanlıktan çok korkarım insanın ruhunun karanlıkta kalması nasıl bir duygu bilirmisin ki ;bir gün ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi