| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Başda ağırlık hissi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2. günümdeyim dün 6 saat dinledim bu gün 12 ve hala şu an dinliyorum başım ağrıyo, miğdem bulanıyo ama bir türlü bilgisayarı kapatmaya yanaşamıyorum ısrarla dinliyorum bir de bendeki enteresan etkisi iştahım kesildi ben yemeğe çok düşkün biriyim ama iki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
Başımda Ağırlık Hissi Oldu! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 378 | 45.00% |
Başım Ağrıdı! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 219 | 26.07% |
Başım Çok Ağrıdı! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 162 | 19.29% |
Baş Ağrısı Olmadı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 81 | 9.64% |
Katılımcı sayısı: 840. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() 2. günümdeyim dün 6 saat dinledim bu gün 12 ve hala şu an dinliyorum başım ağrıyo, miğdem bulanıyo ama bir türlü bilgisayarı kapatmaya yanaşamıyorum ısrarla dinliyorum ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() basımda agırlık hissi yaptı fakat bu çok etkili degildi..etkili olan göz kapaklarımın çok agırlaşması oldu uykum olmamasına ragmen açamıyorum mp3 kapatınca bişiy yok fakat açınca aynı sey oluyo...bunun nedeni nedir aceba yardımcı olabirmisiniz.. |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() | #54 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() herkese merhaba bu siteye bugün buldum ve üye oldum. sosyallik arttirici 2007 new age hayatimdegisti.com dinliyorum daha 5 dk oldu ve boynuma sanki bir ağırlık çöktü :S |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
94 Mesajinıza toplam 280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Sevgi ve saygı ile... | |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) |
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhabalar herkese.. aranıza yeni katıldım. Daha önce de Sır filminin linki olarak gelmişti bu site. Ve ne filmi izleyebilmiştim, ne de telkinleri dinleyebildim. 2.kez yine link gelince Cumartesi günü ego, suçluluk ve kilo vermeye çalıştığım için kilo telkinleriyle başladım. İlk 2 gün telkinlerden sonra filmi de bulup izledim. Hepsi üstüste geldi yani anlayacağınız. :)) Bir yandan da geçen hafta spora başladığım için kaslarımda ağrı vardı. Özellikle bacak kaslarımda. Fakat Ctesi sabahtan beridir spor yapmamama rağmen, ilk iki gün başımda ağırlık hissi ve uyku hali, üç ve dördüncü günlerde aşırı başağrısı (özellikle bugün ve şu an) ve çok tuhaftır ama dizlerimin arka tarafında bacaklarımda aşırı kasılmalar meydana gelmeye başladı. Yürümeye bile mecalim kalmadı neredeyse. Çok mu yüklendim acaba kendime?? Kilo verme telkinlerini dinlemeye başladıktan sonraki bu günlerde, neredeyse rejimi bırakacağım :)) Sürekli canım güzel şeyler yemek istiyor. Belki de rejim psikolojisidir bilemiyorum. Bu arada Atakan Bey'e bir sorum olacak. Acaba telkinleri gündüz değil de sadece uyurken dinlesem, aynı etkiyi gösterir mi? Tabi mecburen çok kısık sesle dinlemek zorundayım, malum evde yaşayan diğer kişiler.. Uykuda geçirdiğim zaman yaklaşık 7 saat. Sadece bu 7 saatte bilgisayardan çok kısık sesle açarak dinlemeyi düşünüyorum. Yeterli olur mu? Bir sorum daha var. Zamanla diğer telkinleri de ekledikçe, her bir telkini dinleme sürem doğal olarak düşecek. Hatta kaba hesapla, tüm telkinleri listeme eklediğimde (ki doğru bir hesap olmayabilir, nitekim başım çok ağrıyor :))) sanırım 10-15 dk ancak dinleyebileceğim bu durumda her telkini. Çok uzun yazdım. Şimdiden özür. |
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() |
![]() | #58 (permalink) |
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba Emel, Öncelikle yorumun için teşekkürler. Herkesin ve senin de bahsettiğin bu dalgalanma da ne ola ki? |
![]() | ![]() |
![]() | #59 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() dalgalanma kabaca telkınlerı dınlemeden once hissettiginiz negatif hislerin tekrar ortaya cıkması durumu oluyor, cunku telkinler bilicaltınızda bulunan verilerle catısıyor, egonuz da tepki gosteriyor, kolay degil tabı senelerın alıskanlıklarını ve olumsuz hisleri degistirmek, bır ıkı gun ıyı hissederken, herkese gore degısebilir, kendı kotu hiisetme duyguları ortaya cıkabılıyor.. iste kısaca bu.. |
![]() | ![]() |
![]() | #60 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() benim başta değil ama ensemde bir ağırlık oluştu. hafif te mide buluntısı olur gibi oluyor ama çok şiddetli değil. yani ara verme ihtiyacı hissetmiyorum.
__________________ COŞKUN'uz eksik olmasın. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Başda ağırlık hissi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2. günümdeyim dün 6 saat dinledim bu gün 12 ve hala şu an dinliyorum başım ağrıyo, miğdem bulanıyo ama bir türlü bilgisayarı kapatmaya yanaşamıyorum ısrarla dinliyorum bir de bendeki enteresan etkisi iştahım kesildi ben yemeğe çok düşkün biriyim ama iki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi