Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Geliştiren Yazılar

Uyarılar

2013 YENİ YIL HEDİYESİ

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar 2013 YENİ YIL HEDİYESİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız teşekkürler çok iidi...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi

2013 YENİ YIL HEDİYESİ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-11-2012, 08:28 PM   #11 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceko_25 is infamous around these parts
Standart Cevap: 2013 YENİ YIL HEDİYESİ

teşekkürler çok iidi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ceko_25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2012, 01:59 PM   #12 (permalink)
Teğmen

Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point

Emeğine sağlık sevgili Bykus,
Burada paylaştığın bilgiler gerçekten çok değerli şeyler.
insan olarak yaşadığımız birçok olumsuz duygunun hangi sebeplerden kaynaklandığını tek tek ve anlaşılır bir dilde açıklayan bir sözlük niteliğinde olmuş bu çalışman. Hepsini bir konu altında derlemiş olman ve senin kişisel analizlerinle bunların birleşmesi çok güzel bir çalışmanın ortaya çıkmasını sağlamış. Dağınık düşüncelere sahip olan ve nereye hangi kaynağa bakacağını bilemeyenler için bir başlangıç rehberi niteliğinde olmuş. Daha da önemlisi, bunlar senin kişisel çabalarından meydana gelen bir çalışma olmasına rağmen sadece kendine saklamayıp bizleri de faydalandırmak istemen büyük bir incelik. çok teşekkür ederim.

bende birkaç düşüncemi eklemek istiyorum konuda yazanlarla ilgili ;
Bence olumsuz olan duygularımızla barışık olabilmemiz ve bunları kendimize itiraf edebilmemiz, kabullenmemiz ve o halimizden utanmamamız çok önemli.
Kaybetme korkusuyla ilgili de şunu diyebilirim. Birşeye tamamen bağlanmamak gerekli, Hani derler ya "Bütün yumurtaları tek bir sepete koyma" diye. Kendi varlığımızın herşeyden tamamen bağımsız olduğunu kabul ettiğimiz an kaybetme korkumuz da sorun olmaktan çıkacaktır. Dünyaya gelişimizde bile aslında hiçbirşeye sahip olarak gelmedik. ve öyle de gideceğiz.
Hata yapma korkusu altında yatan neden de suçluluk duygusu hissini yeniden yaşamak ihtimalinin korkusu olduğunu düşünüyorum. Hayatımıza yeni bir sebepten ötürü yeni bir suçluluk eklemek istemediğimiz için hata yapmayı da göze alamıyoruz.
başarısızlık korkusunun haricinde bir de başarı korkusu denen şey de var ki. o başarısızlık korkusundan da beter. "kendini başarıya layık görememekten kaynaklanıyor o da.
tekrar eline sağlık diyorum.. iyi ki varsın :)
Alt 07-12-2012, 02:18 PM   #13 (permalink)
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough

teşekkür ederim sizde iyiki varsınız :) .. Çalışmamda olumsuz duygulardan 2 şekilde de kurtulabilirsiniz biri olumsuz duygunun altında yatan korkuyu saptayıp daha sonra Sevgi enerjisine dönüştürme çalışmasıyla diğeride Duyguları serbest bırakma yöntemi ile.. Görüşlerinede kesinlikle katılıyorum. Olumsuz yönlerini kabul edip o yönümüzle barışık olmak ve bundan rahatsızlık duymamak çok önemli.. Zaten bunu becerebilseydik bu tür çalışmalarada gerek kalmayacaktı.. :))
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2012, 02:46 PM   #14 (permalink)
Teğmen

86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkür ederim sizde iyiki varsınız :) .. Çalışmamda olumsuz duygulardan 2 şekilde de kurtulabilirsiniz biri olumsuz duygunun altında yatan korkuyu saptayıp daha sonra Sevgi enerjisine dönüştürme çalışmasıyla diğeride Duyguları serbest bırakma yöntemi ile.. Görüşlerinede kesinlikle katılıyorum. Olumsuz yönlerini kabul edip o yönümüzle barışık olmak ve bundan rahatsızlık duymamak çok önemli.. Zaten bunu becerebilseydik bu tür çalışmalarada gerek kalmayacaktı.. :))
yo bence haksızlık etme kendine :) geçmişteki bazı olumsuz yönlerini zaten kabullenmiş olduğunu belirtmiştin zaten. bir veya birkaç olumsuz yönün için bunu zaten başardıysan yine tekrar başarabilirsin. Geçmişte kullandığın yöntem belki daha fazla zaman kaybettiren ve daha kullanışsız bir yöntemdi ama sonraki çalışmaların daha pratik hale gelmesini sağlayanlar ve sana o bahsettiğin 2 yöntemi bulmanı sağlayan şeyler de onlardı. yani insan birşey için bir kere başardığı zaman sonrakiler ilk adım kadar zor olmuyor :)
Alt 07-12-2012, 03:55 PM   #15 (permalink)
Yüzbaşı

465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

doğrusu hatırlamıyorum o kabullendğim olumsuz yanlarımı :)) Ama düşüneyim diyelimki benim bir olumsuz yanım var ve ben bunu kabullendim... Bu biraz daha o duruma duyarsızlık gibi geliyor buda hiç iyi birşey değil.. Örnek verelim ağzım kokuyor diyelim yada yatağım dağınık ve toplamıyorum olsun ben bu yönlerimi kabul edip bu yönümle barışık olup rahatsızlık duymasam ortada bir sorun var demektir. Bu kabullenme daha çok o yanım hakkımda özen göstermeme davetiye çıkarır ve bu sorunla hiç rahatsızlıktan duymadan yaşamamda güzel birşey değil..

Ama birde şu açıdan bakıcak olursak alınganlık diyelim Olumsuz yönlerini kabul edip o yönümüzle barışık olmak ve bundan rahatsızlık duymadığımzda artık alınganlık yapmamızı gerektirecek bir durum kalmayacak ortada.. Burada anladığım şey alınganlık sorunum var ve ben bu durumu kabul edip, rahatsız olmayı bıraktığımda ortada sorun kalmayacak. Birde olaya şöyle bakalım sorun varken o sorunu kabullenip, bundan rahatsızlık duymayıp sonrasında o sorundan kurtulmak için hiçbirşey yapmamak anlamına geliyorsa ortada bir sorun var demektir.

Aslında bu başlık altında hatta bir önceki mesajımda da bahsettiğim iki yöntemle de bu tür sorunların altında yatan nedenleri ortaya çıkartarak o sorundan kurtulmak mümkün.. :))
Alt 07-12-2012, 04:07 PM   #16 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
doğrusu hatırlamıyorum o kabullendğim olumsuz yanlarımı :)) Ama düşüneyim diyelimki benim bir olumsuz yanım var ve ben bunu kabullendim... Bu biraz daha o duruma duyarsızlık gibi geliyor buda hiç iyi birşey değil.. Örnek verelim ağzım kokuyor diyelim yada yatağım dağınık ve toplamıyorum olsun ben bu yönlerimi kabul edip bu yönümle barışık olup rahatsızlık duymasam ortada bir sorun var demektir. Bu kabullenme daha çok o yanım hakkımda özen göstermeme davetiye çıkarır ve bu sorunla hiç rahatsızlıktan duymadan yaşamamda güzel birşey değil..

Ama birde şu açıdan bakıcak olursak alınganlık diyelim Olumsuz yönlerini kabul edip o yönümüzle barışık olmak ve bundan rahatsızlık duymadığımzda artık alınganlık yapmamızı gerektirecek bir durum kalmayacak ortada.. Burada anladığım şey alınganlık sorunum var ve ben bu durumu kabul edip, rahatsız olmayı bıraktığımda ortada sorun kalmayacak. Birde olaya şöyle bakalım sorun varken o sorunu kabullenip, bundan rahatsızlık duymayıp sonrasında o sorundan kurtulmak için hiçbirşey yapmamak anlamına geliyorsa ortada bir sorun var demektir.

Aslında bu başlık altında hatta bir önceki mesajımda da bahsettiğim iki yöntemle de bu tür sorunların altında yatan nedenleri ortaya çıkartarak o sorundan kurtulmak mümkün.. :))
olumsuz yönlerimizi kabullenelim barışık olalım derken evet kastettiğim şey daha çok, eleştilere karşı alınganlık göstermekle ilgiliydi ve dün biryerde bu sorunu aştığını yazdığını hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam :)
diğer verdiğin komik örnekler için tabi ki kabullenelim hiçbirşey yapmayalım demiyorum :) benim kabullenmekten kastım yani o sorunun varolduğunu inkar etmemek bunun sorun olduğunu kabul etmek anlamında. yoksa bir deli ben deli değilim diyip durumunu inkar ederse yani kabullenmezse delilik sorunu da çözülmez evet. sorunu kabullenmemek de görmezden gelmek olacağı için o da tehlikeli :) evet senin yöntemler bu değişik durumlar için biçilmiş kaftan. Zaten oradaki çalışmalardan birinde cümle sonlarında "kabul ediyorum" ve barışığım" gibi ifadeler vardı. onu kendimce yorumlamak istedim :)
Alt 07-12-2012, 04:25 PM   #17 (permalink)
Yüzbaşı

karıştırıyor olabilirsin dün böyle bir mesaj atmadım ama öncesinde de hatırlamıyorum. Bazı olumsuz yanlarımızla barışık olduğumuzda, o yanımızı kabullendiğimzde artık o olumsuz yanımız için endişelenmemiz gerekmiyor ne güzel :)) alınganlık gibi şöyle yaparsam beni daha az sever gibi şunu yaparsam beni terkeder gibi aman yaa işde bunlarla barışık olmalıyız anladım peki bu olumsuz yanlarımıza ben seninle barışık olmayı seçiyorum benim alınganlık sorunum var ve ben bunu sevgiyle kabul ediyorum. Artık bu durum için endişelenmeme gerek yok demek yetiyor mu :)) yoksa başka bir çözüm yolu var mı ?
Alt 07-12-2012, 04:54 PM   #18 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
karıştırıyor olabilirsin dün böyle bir mesaj atmadım ama öncesinde de hatırlamıyorum. Bazı olumsuz yanlarımızla barışık olduğumuzda, o yanımızı kabullendiğimzde artık o olumsuz yanımız için endişelenmemiz gerekmiyor ne güzel :)) alınganlık gibi şöyle yaparsam beni daha az sever gibi şunu yaparsam beni terkeder gibi aman yaa işde bunlarla barışık olmalıyız anladım peki bu olumsuz yanlarımıza ben seninle barışık olmayı seçiyorum benim alınganlık sorunum var ve ben bunu sevgiyle kabul ediyorum. Artık bu durum için endişelenmeme gerek yok demek yetiyor mu :)) yoksa başka bir çözüm yolu var mı ?

kabullenip artık bu durum için endişelenmeme gerek yok demek tek başına yetmez. ancak küçüksememek de gerekir. çünkü bu sorunun varolduğunu kabullenmiş oluyorsun ama bu sorunundan ötürü kendine kızmıyor ve güvenini zedelememiş oluyorsun. bu büyük bir adım zaten. nasıl ki hastalıklar teşhis ve tedavi diye 2 aşamadan oluşuyorsa bu sorunu kabullenmek ve barışık olmak işin teşhis kısmını oluşturuyor. tedavi için ise senin konundaki çalışmalar, telkinler ve kendine güvenini neyin arttıracağını inanıyorsan o şeyleri de yaparak desteklemek lazım. bazen sorununla ilgisi olmadığını düşündüğün şeyler bile güvenini arttırmada yardımcı olacağı için dolaylı olarak işe yarayabiliyor. mesela daha güzel giyinmek belki alınganlık sorununu çözmeyebilir ama kendine güvenini arttıracağı için alınganlığının dozunu o ölçüde azaltabilir. hiçbir zaman hiçbir sorun için tek bir yöntem yeterli kalmıyor. ama yardımcı oluyor :)

Bookmarks