benim 14. günüm oldu ve kendimi mükemmel hissediyorum
Forumda epey gezdim ve çoğu kişinin yazdığı gibi sorunlarla karşılaşmadım sadece dalgalanma hissi 3 ekimde iki gün boyunca çektim sonra kendi olumlu düşüncelerimle bunuda aştım atakan beyin dediği gibi iki gün suçluluk duygusunu dinlemedim ve faydasınıda gördüm baş ağrısı diyor çoğu kişi bu bende hiç yaşanmadı belki ben aypotu müzik dinlemek için özeliklede akşamları uyurken takdığımdan dolayı alışkanlığım olmasından dolayı böyle bir problemle karşılaşmadım zaten 3 parçadan sonra uyuyorum şimdi ise doğa seslerini yükledim müttiş bir uyku çekiyorum bunun yanındada kişisel gelişim kitaplarını okuyorum olumlu düşünceler üretiyorum olumsuz kelime olduğu zaman iptal sözünü kullanıyorum ve bu söz bana sihirli gibi geliyor bu sözü kullandımmı sanki olumsuz düşünce silinip gitmiş hiç hatırlamıyom işte 14 günüm bu şekilde geçti
Listemde şu anda suçluluk duygusu + ego + zinde uyanma + kendine güven + kilo verme + astral a çıkma müziği yükledin siteden
(rüyalarım daha net oluyor ve olumlu ) heh 14. günün son listesi bu ve şu anda çok iyi gidiyor.
tabi bu liste kendimin kaldıracağı şekilde herkeze aynı şeyi tavsiye edemem fakat şunu söyleye bilirim hayatınızda olumsuzluklara yer vermeyin düşünmeyin eger bu şekilde yaparsanız telkinler daha çabuk etkisini gösteriyor burda bilinçli zihinle bilinç altı aynı hedef için savaşmış olduklarından süre hem kısalıyor hem etki müttiş oluyor hani derler ya bir elin nesi var iki elin sesi var diye
Bendeki değişiklikler
mutluluk , daha dikkatli olmak , pratik davranışlar , zamanı kullanma , yediklerime dikkat etme , soru geldiğinde kısa ve öz cevap vermek , insanların sözlerini kafama takmama , yapılan eleştirileri sabırla dinleme , işime gelmedimi yüzlerine karşı söyleme , istediğimi net ve açık şekilde dile getirme , karşımdaki kırılacak diye kendimi kırmıyorum, işleri yarım bırakmama , ve en önemlisi buğün tartıldım bir kilo vermişim
Şimdilik bu kadar hoşça ve dostça kalın arkadaşlar
He unutmadan atakan beye teşekkürederim böyle güzel bir server hazırlayarak bizlerin burdan faydalanmamızı sağladığı için