Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hatalı Alanlarımız

Uyarılar

olumsuz düşünceler

Serbest Kürsü ve Hatalı Alanlarımız olumsuz düşünceler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız lütfen oylayalım ve olumsuz düşüncelerimizi yazalım. sonra bunları olumlu olarak nasıl ifade edebiliriz diye birbirimize yardımcı olalım. olumsuz düşünceyi olumlu olarak şöyle yazabilirdim / yazabilirdin diyelim. sonra bu birlikte bulduğumuz olumlu düşünceleri hayıtımıza yerleştirmeye çalışalım. kendi düşüncelerimizi ve hayatımızı yine ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hatalı Alanlarımız telkin cd indir izle İstanbul Hatalı Alanlarımız nerededir kimdir Hatalı Alanlarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hatalı Alanlarımız hipnoz Hatalı Alanlarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hatalı Alanlarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hatalı Alanlarımız kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: en çok hangi konularda olumsuz düşünüyorsunuz (dunuz ) ?
kişilik özellikleriniz 16 17.78%
aile ilişkileriniz 9 10.00%
duygusal ilişkileriniz 23 25.56%
iş hayatınız 11 12.22%
hepsi 28 31.11%
hiçbirisi 3 3.33%
Katılımcı sayısı: 90. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

olumsuz düşünceler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-07-2007, 04:19 PM   #1 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart olumsuz düşünceler

lütfen oylayalım ve olumsuz düşüncelerimizi yazalım. sonra bunları olumlu olarak nasıl ifade edebiliriz diye birbirimize yardımcı olalım. olumsuz düşünceyi olumlu olarak şöyle yazabilirdim / yazabilirdin diyelim. sonra bu birlikte bulduğumuz olumlu düşünceleri hayıtımıza yerleştirmeye çalışalım.

kendi düşüncelerimizi ve hayatımızı yine kendimiz kısıtlıyoruz ( duk ) . hayatımız yapamam edememlerle dolu ( ydu ). oysaki forumlarda kendimizi en aciz halimizle yazdığımızda bile insanlar aslında bizlerdeki potonsiyeli görüp sen çok güçlü birisin diyebiliyor. ve bunu laf olsun diye söylemiyorlar gerçekten öyle olduğumuz için söylüyorlar. bizlerin de kabuğumuzu kırmamız ve kendimize dışarıdan bakıp ne kadar eşşiz ve harika varlıklar olduğumuzu görmemiz gerekir.

hem oylarınızı hem de paylaşımlarınız bekliyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 09-07-2007, 05:57 PM   #2 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart Ynt: olumsuz düşünceler

oylar için teşekkürler. bir oy dakendim attım:)

olumsuz düşüncelerimi / kısıtlamalarıma örnekler:

aslında evde kendi kendime çok güzel dans ederim. aile üyelerinin arasında da eh biraz rahatım tabi. ortaokul ve lisede halk oyunları oynar gösterilere çıkardım. ortaokulda okulca gittiğimiz bir piknikte disco dans kralı seçilmiştim ( o zamanlar ace of base falan bayağı popülerdi. ) peki yıllardır ne durumdayım. düğün dernek birşey olduğunda eşimi dansa kaldıramak istemiyorum. dans edince o kadarkasıyorum ki bir ayağım kasılmaktan ağrımaya başlıyor. halaylar hariç hiçbir oyuna kalkamıyorum ( ki eşim pek sever oynamayı ) zorla kalkarsam kenarda alkış yapmaktan öte hiçbir figürüm olmuyor. neden kasıyorum kendimi neden kısıtlıyorum. nerden çıktı bu durum. ancak geçen cumartesi bizim sitenin bahçesinde sünnet düğünü için kına yapıldı. annemden oğlumla dönerken başladım müziğe uygun adımlarla sallanıp yürümeye. hani kendimi tutmasam ortama dalıp iki figür attıracağım. zaten aynı gece televizyondaki programa uyup ailecek kurtlarımızı döktük ( günlükte yazmıştım ) telkinlerin etkisiydi herhalde:)

bir başka kısıtlama ingilizce konusunda. bir türlü ingilizce konuşabiliyorum diyemiyorum. bana göre seviyem hala yetersiz. oysaki hangi testet girsem upper intermediate ya da advanced falan çıkıyorum. arkadaşlar senin kadar ingilizce bilsek bize yeter diyorlar da ben niye diyemiyorum. ingilizce biliyorum dedikten sonra özellikle iş hayatında bir mülakat ta ya da rapor yazmam istendiğinde beceremem diye mi koruyorum. çok mu mükemmelliyetçiyim.

sizce olumlu düşüncelerim nasıl olmalı?
Alt 09-07-2007, 07:44 PM   #3 (permalink)
Çevirmen

90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point

ben senelerdır ıhracatta calıstım ıstanbulda farklı fırmalarda, ozellıkle son calıstıgım fırmada bırakın ıngılızce bıldıgını soyleyenı, ben cok ıyı fransızca ıspanyolca bılıyorum dıye bızım mudurlerı cok guzel ınandırıp ıse gıren cok arkadas oldu, adamla musterıye gıdıyoruz ıkı kelıme yanyana getıremedıgı gıbı lafları dahi anlamıyor, ama ona sorsa cok ıyı bılıyor. Galıba ıs once kendını ınandırmakta bıtıyor, sızın sıkıntınız sadece konusmakta benım anladıgım, alt yazılı fılmlerı seyredın dublaj yapılmayan, benım annemın hıc ıngılızcesı yoktu, cnbce e seyrede seyrede ıngılızce ogrenmıs, gecen gıttıgımde ınanamadım. Bır de yabancı dıl konusurken ve ogrenırken ben kendımı cok takdır edıyorum sahsen hıc hata yapacagım dıye korkmayacaksınız. Varsın karsınızdakı gulsun, onemlı olan kendını ıfade edebılmek, ben sımdı burada ıtalyancayı hıc kursa gıtmeden duyduklarımdan ogrendım soyleyınce kımse ınanmıyor, cok gulduler yuzume ama ben kazanclı cıktım, sımdı de sıl bastan gramerı ogrenıyorum, yaz desen yazamam yanı, ama herseyı anlıyorum ve konusuyorum. Dıl ısınde utanmak olmaz, bır sekılde konusacaksınız, baska yolu yok .. sız dedıklerımden baslayın gerısı gelır , raporlarda zorlanıyorsanız sıze bır taktık vereyım, once daha once yazılmıslardan sabıt fıks cumleler vardır onları toplayın, sonra kendınız baka baka cumle kurmaya calısın, cok faydası olur. Onceden yapılan raporları referans alın, ınternette nasıl yapılacagına daır ornek cumleler cok var. Lazımsa ben yardımcı olurum. cok ınsan raporların formatlarını ınternetten cekıyor, ben neler gordum neler ...
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2007, 11:15 AM   #4 (permalink)
csk
Üsteğmen

Oylamayakatılan herkese ve cevabın için tresor sana teşekkür ederim. Bu bilincimde beni sınırlayan düşünceyi kıracağım. bu yüzden sitenin ücretli bölümündeki yabancı dil mp3 ünü talep edeceğim. ( puanlarımla almayı hedefliyorum )

evde uydu anteni var. çocuk adoğmadan önce BBC prime falan çok seyrediyorduk eşimle. hatta buradaki pek çok yarışmayı orda önceden takip eder olmuştuk. sonra cnbc-e yi çok severek izliyoruz. en kaliteli yabancı diziler burada. sonra çocuğun doğumu ile birlikte bunların hepsi askıya alındı. son zamanlarda ise tv nin pip / pap özelliği ile ekranı ikiye bölüp bir tarafta başka bir filmi sesli olarak izlerken diğer tarafta vazgeçemediğimiz dizileri altyazını okuyarak seyrediyoruz. tabi ses yok. (bu yüzden de faydası yok ) son zamanlarda dvdlerin iyice ucuzlamasıyla daha önceden seyretmiş bile olsam filmlerin dvdlerini almayaçalışıyorum. böylece ingilizce seyredip ingilizce altyazı ile okumaya çalışıyorum. benim derdim tamamen zihnimde. bu sitedeki kendine güven sosyallik vb telkinler faydalı olacak diye düşünülyorum. böylece kortmadan , utanmadan konuşma konusunda açılabilirim diye umut ediyorum.

ama sanrım işin içinde biraz da tembellik var. yani akşam bir saat geç yat ve izle ya da obür film yerine bunu izle yok.. şu ana kadar ki görevlerimde ingilizce hiç lazım olmadı. ama bu konuda atılım yapmak istiyorum. bahsetmiş olduğun örnekraporları indiribeliecğim bir iki adres gönderebilirsen sevinirim.

teşekkürler
Alt 10-07-2007, 12:50 PM   #5 (permalink)
Çevirmen

90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point

tamam raporlarla alakalı adreslerı özelıne en yakın zamanda yollıcam
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2007, 01:06 PM   #6 (permalink)
csk
Üsteğmen

thank you very much.

Alt 01-09-2007, 08:52 PM   #7 (permalink)
Teğmen

30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulu is an unknown quantity at this point

Benimde olumsuz düşünelerimden biri şu ki, ben herşeyi yeterince öğrenip yaşama geçiremiyorum.Sanki hep birşeyler eksik kalıyor.Bu eksiklik duygusu beni yiyip bitiriyor.Bunun kendine güvenle bir ilgisi olduğunu düşünüyorum.Ama aşamıyorum.Bunu nasıl aşabiliririm, bir fikri olan var mı?

Teşekkkür ederim
Sevgiyle kalın.
tulu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-09-2007, 09:22 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point

hep bişilerin eksik kalması duygusunun kendine güvenle ilgisini ben aşırı güven olrak yorumlamak isterim izninle.
çünki bana göre kendine güvenmeyen biri her bişi örenmeye de çekinir aslen. hep başaramayacağını düşünür.
oysa aşırı güven insanı eksik hiisettiriyor .bi örenme açlığı bi herşeye yetişme
eksik kalmama güdüsü hakim oluyor insanda sanki...aslen bende böle..:p
Alt 01-09-2007, 09:27 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen

99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point

Aile ve Duygusal İlşkilerimde Olumsuz buluyorum kendimi.
Çünki hoşgörüsüzüm.. tahammülsüzüm..oysa iş alanımda yada dostluklarda mesafeden olsa gerek daha tahammüllü olabiliorum...
konu yakın birine dairse şayet, aramızdaki iletişimine de güvendiğimden olsa gerek kırıcı olabiliorum.Aksi davranışda mesafeli kalacağımı yeterince yakın ve samimi olmayacağımı düşünüorum.samimiyetle idare etmek arasındaki ince sınırı birbirine karıştırıyorum ben.
:( bak sinir oldum şimdi iyimi....
Alt 02-09-2007, 01:26 AM   #10 (permalink)
Yüzbaşı

160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point

En fazla aile ilişkilerimde zorluk çekiyor ve olumsuzluklar yaşıyorum dengeyi sağlamak için ne yapmalıyım bilmiyorum

Bookmarks