Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hayatım Değişti Kafesi

Uyarılar

İç Dökümü

Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi İç Dökümü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hemen hepimizin ihtiyacı olan bir konu bu..İtirafçılıktan ziyade,o güne dair hissettiğimiz olumlu ya da olumsuz duygularımızı buraya dökmek bizler için son derece rahatlatıcı olabilir.Belki başka yerlerde bunu uyguluyor olabilirsiniz lakin bizi bizden başkası anlayamaz gibime geliyor.Kafanıza takılan,içinden çıkamadığınız konuları,yazarak anlatmaya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi

İç Dökümü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-12-2007, 01:46 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart İç Dökümü

Hemen hepimizin ihtiyacı olan bir konu bu..İtirafçılıktan ziyade,o güne dair hissettiğimiz olumlu ya da olumsuz duygularımızı buraya dökmek bizler için son derece rahatlatıcı olabilir.Belki başka yerlerde bunu uyguluyor olabilirsiniz lakin bizi bizden başkası anlayamaz gibime geliyor.Kafanıza takılan,içinden çıkamadığınız konuları,yazarak anlatmaya çalışırsanız,o ana kadar hiç aklınıza gelmemiş şeylerle yüz yüze gelmeniz mümkün olabilir.Bu,bir nevi Güzin ablacılık da değil.Sadece dayanışma,belki hepimizç aynı şeylerden muzdaribizdir...

Eteğimizdeki taşları ya da incileri buracığa dökelim derim,bilmem siz ne dersiniz..??

İlk olarak ben başlayayım..Bu akşam bir arkadaşımın doğum günü kutlamasındaydım.Son derece sade ve keyifli bir akşam geçirdik.Doğum günü vesilesi olduğu için,bir hediye alıp gittim.Hediyem siyah bir kazaktı ve onu seçene kadar epeyce de cebelleştim.Velhasıl kelam,hediyemi takdim ettim ve arkadaşımın hediyeyi açar açmaz sarfettiği szö aynen şu oldu:''ah işte cenazelerde giyecek bir şeyim oldu''...İçinde en ufak bir art niyet olmadığına adım gibi eminim.Lakin,bir yerlerimde incinme hissettim.Oysa arkadaşımın kilolu halini düşündüğüm için o rengi seçmiştim,açıkçası cenaze hiç aklıma gelmemişti.
Herkesin ortasında hediyeme bu şekilde yaklaşılması beni biraz kırdı.İlerleyen saatlerde bir şekilde hissettirdim bunu.Neden açık açık söylemedin,diyeceksiniz.Anlamazdı...Ya sen benim hediyeme böyle böyle dedin,kırıldım,desem,şaşar kalırdı.

Hayat çok garip,insanlar çok garip..Benim kapıldığım küçük heyecanlara ortak bulamadıkça üstüne üstlük anlaşılmadıkça daha bir beter hissediyorum kendimi.Kimse birbirini doğru dürüst dinlemiyor bile.Dün akşam bir sahneye şahit oldum,işte o an anladım dinlemenin gerçekte nasıl olabileceğini..Dinlemek,tamamıyle sevgiyle alakalı bir şey.Sevginin yanı sıra önemsemekle de alakalı.Önemsediğiniz insanın ağzının içine bakarsınız,acaba nesi var,ne anlatmaya çalışıyor diye..Oysa kaç kişi bu şekilde dinliyor birbirini..

Ne üzücü..

Paylaşalım,derim:))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 11-12-2007, 03:20 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen

84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart Ynt: İç Dökümü

Son 1 saattir bütün yazdıklarım ve yazılanlar gitmiş!!!İnanamıyorum!!!
Alt 11-12-2007, 03:20 AM   #3 (permalink)
asisler
Guest

Olaya empati ile yalaşılması gerekiyorsa... ve amaç insan ilişkilerini geliştrmekse...

Bu durumda her iki tarafında konuşarak yaşanan üzücü anın üzerinde az çok fikir yürütmeleri gerekebilir. sonuçta empati her iki taraf içinde geçerli !

Yazık ki günümüzde insanlar kendilerini tamamen madedeciliğe kaptırmış durumdalar. Bunun sonucunda ise iki dost bi araya geldikleri zaman zannımca karşılarında hani o dostlarını değilde sanki böyleeee banknot banknot YTL ler görüyor...

Akıllardan geçen bu :)

Tabiii ben uzun zamandan bu yana serbest işlerle uğraştığım içinde böyle düşünüyor olabilirim. Sonuçta dost dediklerimde benim gibi serbest çalışan insanlar ve onlarda bi şekilde para kazanmak durumundalar değilmi :)

işin tuhafı birini kaşınıza alıp deseniz ki :

- canım arkadaşım bak bunu böyle yapıyorsun ama aslında bu şekilde yapsan hem daha güzel hemde çok daha kolay oluyor.

Cevap aynen şu :

- Ya tamam ben onu biliyorumda şundan şundan şundan dolayı yapmıyorum...

Bahane bahane bahane hep bahane

HEP BİLİYORLAR ÇÜNKÜ.

EN DOĞRU OLAN KENDİLERİYMİŞ GİBİ KAPAMIŞLAR BAŞKA FİKİRLERE AKILLARINI....

şimdi aynı kişi ile başka bi kanaldan iletişim kuralım...

diyelimki Abuzittinle ben çarşıda bi yerde karşılaştık..

Ben

- oooo Abuzittin naber yaaa. nerdesin hiç görünmüyosun bu aralar..

Abuzittin:

- abi ne olsun çalışıyorum iş güç..

Ben:

- ya kardeş bak bu gömleği bu takımın içine giymişsin ama hiç yakışmamış yaa renklerin uyumu diye bişey sözkonusu değil...

Abuzittin:

- Abi haklısında bu aralar maddi durumum pek iyi değil. ve inan bunlardan başka giyecek elbisemde yok. ( hani kendini kapamışya dış fikirlere o bakımdan başka elbisesi yok )

Ben :

- Kardeş ayıp ediyosun yaaa. biz ne güne duruyoruz. Al şu 500 YTL yi git kendine falanca markadan kral bi takım elbise al. falanca beyede selamımı söyle o ilgilenir seninle...

Abuzittin:

- Hay ALLAH c.c. razı olsun abi yaaa... tamam ben şimdi hemen gidip elbiseyi alayım. sanada borcum olsun bu, elim bollaşınca öderim..

Ve mutsuz son Abuzittin bana olan borcunu asla ödemez :)

Hasılında insanlara anlatarak bişey veremiyosun.

Ancak şuda var...

yada onu başka bi gün yazayım...

oldukça yorucu bi gündü...

Saygılar

AZMEDECEKSİN ENİNDE SONUNDA OLUR..

bu mesajım iki kez silkindi ama ben daha önceleride başka sitelkerde benzer sorunları yaşadığım için artık maillerimi bile word de yazıyorum önce...

al işte bi hayat dersi daha

AZİM ET MUTLAKA KAZANACAKSIN :)
Alt 11-12-2007, 03:21 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen

Yorucu olan, çoğunlukla empatiyle yaklaşan taraf olmak.Bir şeyleri bile bile o insanlarla iç içe olmaz zorunda olmak. Tek başına empatik olarak,bir şeylere kırılmamak mümkün mü?
Evet sevgili Asisler,herkes herşeyi biliyor fakat uygulamaya gelince malesef bir dengesizlik oluşuyor.Bunun yanı sıra,sizin verdiğiniz örnek gibi istismarlar yaşanıyor.
Mühim olan farkındalık.Belki klişe gelebilir bu kelime fakat insanlar,bilmekten öte farkındalığı farketseler,sanırım herşey daha başka olurdu.
Çevremizdeki insanlar kendilerinin ne kadar farkındalar ki bizim farkımızda olsunlar..??

P.S.:Server gerçekten çok kötü bu gece.Acaba enerji patlaması mı oldu:)))
Alt 11-12-2007, 03:23 AM   #5 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Benimde iki kere silindi..
:)

Foruma bir eklenti ekledik ancak sorun cikartinca iki kez bir saat once ki yedegi yuklemek zorunda kaldim.
Bu yüzden 3-4 mesaj yok oldu :)
Neyse ki Asisler kaydetmis mesajını
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2007, 03:35 AM   #6 (permalink)
asisler
Guest

DENGE VE FARKINDALIK

Gerçekten çok derin anlamları olan iki kelime...

BEN KENDİ İÇİMDE KARŞIMDAKİ KİŞİ İÇİN %100 DOĞRU İNSANIM

Diye düşünüyor olabilirim. Fakat o benim bazı özelliklerimi sevmediği için böyle düşünmüyordur belkide.

Ben ise ısrarla

Halbuki onu çok seviyorum yada onun iyiliğini istiyorum; o ise hiç bu taraflarda değil dersem.

Sorun bendedir onda değil.

Birazcık farkına varabilsem onun beğenmediklerinin, düzeltebilsem bazı yanlışlarımı DENGELESEM onun benden istedikleri ilebende olanları...

SÜPER OLACAK HEEE

Aynı durum iş hayatı içinde geçerli..

Ben çok büyük bi matbaacı olmak istiyor olabilirim.

Amaaaa HAYAT işimin büyümesi için belli kurallar koymuş. işte bunların FARKINA varıp. yapmam gerekenleri tam anlamı ile yaptığımda kendimi hayatla dengelemiş oluyor ve doğal sonuç olarak kazanıyorum dimi efem...

Herşey denge üzerine kurulu hatta SECRET bile :)

Enerji patlamasına gelince..

Mümkündür diyorum :)
Alt 11-12-2007, 11:21 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point

uff yani asisler ,
sende ne cevhersin oyle!!!

yazilarini hep ilgiyle okuyorum bilesin 96

fatale ,
sana gelince insanlari anlamak oyle zor ki, sen arkadasini dusunu hediyeni ali gitmissin ve laf isitiyorsun oysa ki eli bos gitseydin yine hos olmazdi yani bu kadari da pes dogrusu!!!ya arkadasin cok acik sozlu , ya da baragi bos tarafindan goren birisi

neyse onemli olan insnlari oldgu gibi kabul etmek, onun disinda ne yapabilirsin ki???

bende hediye aldigim zaman karsmdakini asla kirmam, begenmedimse bile" aaah cok guzel "" derim en azindan. neyse sen takma kafani, guzel seyler dusun bence

haydi hoscakalin
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2007, 11:57 AM   #8 (permalink)
asisler
Guest

Haydin bakalım beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Alt 11-12-2007, 12:01 PM   #9 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

karşılaştığımız olaylara farklı düşünce kalıplarıyla bakmaya başlarsak.. olayların değişik yönlerini görebilir yeni anlamlar yükleyebiliriz...

yaşadığımız bir uyarımı....

kişi ile olan arkadaşlığını değerlendirmek onun ruh dünyasını tanımak için bir uyarı mı aldın.. bu şekilde davrandığı için onunla ilgili bir şey öğrendin..
niçin içinde art niyet yok diyorsun ki ... içinden geçeni olduğu gibi herkesin içerisinde senin incineceğinide bile bile söylemiş...
hala içinde ki saflıkla onu koruma kalkanına dahil ediyorsun... belki de bu davranışı ile arkadaşlığınıza yeni bir yön verme zamanı gelmiştir...
bu arkadaşlık bu emeğe değer.. devam ettirmem için elimde daha fazla sebep var diyorsan o zaman onunda seni anlaması gerektiğini ona öğretmelisin..
ama bir öğretmen bilinci ile yaptıkların ona çok şey katsa da onun yaptığı gibi incitmeden olmalı bu durum...

o içinde kini söyledi ve rahatladı.. sen içinde kalanla ruhsal yaranı tedavi etmeye çalışıyorsun.. sende söyle ve sonuçları ne olursa olsun sorumluluğunu üstüne alarak bir basamak yukarı çık bu konudan..

hayat enerji olarak almak ve vermek üzerine kurulu olan bir dengedir... senin ona verdiğin bir enerjiydi ve o bu enerjiyi itti... bunu iterken yanında neler kaybettiğinin farkında olmadan ne yazık ki.. almayı bilmeyen ve buna şükran duymayanlar ne yazık ki bilmezler de vermeyi sevgi ile ... bu onun içinde ki düz kalıp sevgi adı altında ki sevgisiz kalışının yansımasıdır...

bu durumda onun söylemiş olduğundan ziyade içinde bulunduğu ruhsal dünyasının zayıflığına üzülürüm ben...
verdiğim benim ruhumun güzelliğidir çünki.. davranışı onun ruhunun yaralı yanı...

kendini keşif yolculuğunda etrafımızda olan olaylar bizim yansımamızdır... belki bu senin daha önce yaptığın bir daranışın yansımasıdır.. yada yapmaman için bir uyarı ama yapacak olmanıda kabul ederek affetmeyi tezahür etmenin bir yolu... her şeyi afettim dediğin günlerdeysen eğer bir affetme örneği sunmalısın ruhunun zenginliğine...

bu durum değerlendirmesi işte böyle hangi açıdan baktığımızla ilgili olarak sürekli farklı boyut kazanır...
sen hangi aşmada isen ruhunun o penceresinden bakarak not verirsin olaylara...

asl olan şu ki doğru olanı yapıp onun için önemli olan bir günde onu onurlandırdın verdiğin hediye ile.. hediyene verdiği cevap onun ruhunun bulunduğu sınıfın göstergesidir..
senin durup düşünmen için değil ne kadar hızlı yol aldığının ne kadar fraklı olduğunun işaretlerini yaşamaya başlamandır.. enerjin yükseldikçe çok sevdim dediklerinden bile yolların ayrılır ister istemez...

ya senin enerjin yükseldiği için ya onun enerjisi yükseldiği için.. bu noktada durup düşünüp sonra yola devam etmek gerekir..

sevgiler...
Alt 11-12-2007, 12:35 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point

o klip neydi oyle!!!nicin koydun anlamadim dogrusu!!
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks