Kilo Verme
hızlı kilo verme,
hizli kilo verme,
kolay kilo verme,
acil kilo verme,
kilo verme yöntemleri,
kilo verme yolları,
kilo verme zayıflama,
kilo verme diyeti,
kilo verme diyet,
sağlıklı kilo verme,
kilo verme ilacı,
kilo verme hızlı,
kilo verme dieti,
kilo verme diyetleri,
rejim kilo verme,
kilo verme programları,
bölgesel kilo verme,
lahana kilo verme,
kilo verme ürünleri,
kilo verme ilaç,
kilo verme diyetler,
kilo verme programı,
kilo verme listesi,
kilo verme kalori,
kilo verme spor,
kilo verme egzersiz
| Karar aldim zayiflayacagimGüzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme Karar aldim zayiflayacagim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dün diyetimi kazasız belasız tamamladım.Okula gidip gelirken yürüyüş de yaptım yaklaşık bir saat oldu.Akşam yemekten sonra sadece bitki çayı içtim.Bugün de çarşıyı dolaştım alışveriş yaptım şimdi elimde yeşil çayımı içiyorum.Şu kiloları atalım üzerimizden biran önce değil mi?
Sezen inşallah emeklerinin ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi | |
|
18-10-2007, 09:36 PM
|
#121 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 14
20 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim
Dün diyetimi kazasız belasız tamamladım.Okula gidip gelirken yürüyüş de yaptım yaklaşık bir saat oldu.Akşam yemekten sonra sadece bitki çayı içtim.Bugün de çarşıyı dolaştım alışveriş yaptım şimdi elimde yeşil çayımı içiyorum.Şu kiloları atalım üzerimizden biran önce değil mi?
Sezen inşallah emeklerinin karşılığını alır ve sende çocuğunu kucağına alırsın canım. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
19-10-2007, 08:50 AM
|
#122 (permalink)
| Guest | Ynt: Karar aldim zayiflayacagim sezenin bebeği bir doğsun.. ben yarım saat göbek atıcam..onun şerefine..heeeey bebiş bak seni nasıl hasretle bekliyoruz...gel artık...sezenim korkma kurban olayım ben seni yaratana korkma..korkularını yaratıyorsun..biliyorum bıktın beklemekten..ama ya olmazsa diye tereddüt etmekten vazgeç...olacak başka yolu yok..anne olmak senin en doğal hakkın..sana ve bebişe en içten saygılı sevgilerimi ve en saf şifa enerjilerini gönderiyorum..canım arkadaşım benim.. |
| |
19-10-2007, 12:24 PM
|
#123 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Cok sekersin ya.dogru diyorsun ama benim bebisim gelsin ben yine istanbula gelirim benim gorumcem zeytinburnunda yasiyor esimin abisi ablasi ve tum akrabalri biz zaten yilda birkere geliyoruz. valla billa geldgimde zaten siz bulusyorsunuzya istanbulusmasi yapiyorsunuzya benim geldigim tarihimi yazacam o zamanda bulasacaksiniz benimlede bana banene ben onu bunu bilmem bende isterim:)
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. | Offline
| |
19-10-2007, 12:37 PM
|
#124 (permalink)
| Üsteğmen
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sezenin bebeği bir doğsun.. ben yarım saat göbek atıcam..onun şerefine..heeeey bebiş bak seni nasıl hasretle bekliyoruz...gel artık...sezenim korkma kurban olayım ben seni yaratana korkma..korkularını yaratıyorsun..biliyorum bıktın beklemekten..ama ya olmazsa diye tereddüt etmekten vazgeç...olacak başka yolu yok..anne olmak senin en doğal hakkın..sana ve bebişe en içten saygılı sevgilerimi ve en saf şifa enerjilerini gönderiyorum..canım arkadaşım benim.. | Hayalcim canim benim bende seni yaradana KURBAN OLURUM. ben dun kendi kendime zaten karar aldim ruyada gibi yasamaktan biktim usandim. ve kendime sunlari soyledim bak baziseyler istedgin gibi gitmese bugunlerine bulma ozamanda bugunlerde yapman gerekenleri super yapki aferim de kendine. ben zaten o sigara denen seyi bebegim icin biraktim dun 60sici gunuydu, ben begeim icin 2gunde bir doktora gidyorum anlarsin artik hehehe cok zor oluyor ama:) ben bebegim icin gunluk igne yioyorum. bugun yine ormana gitim orda coculari anleri gezmeye getirmisler tabiki yaklasip sevmiyorum artik bir agaca yaslandim uzakrtan sevdim onlari ve bebegimlede konustum bak dedim bak sende dog senide buralara getirecegim sana soz veriyorum dedim. insallah beni duymustur.hayalcim sana soylemedim seni uzmek istemdim cunki benim sagyumurtalik uyormus:( orda hic yumurta yok:( benim normalde 8yumurtam olurdu ignenis ilacsiz budefa solda ki yumurtalik uaynmis orada biri buyumus ama doktor dediki bana en az 3yumurta olursa sana yardim edebiliriz dedi ben beklemdeyim anliycan yoksa cok tan bana ebebek koymuslardi bekliyorum:( hayalcim elinden gelen birsey varsa benim icin yap icimdeki buydu iste size soylemiyordum ohh be laflari geveleyip duruyoum hayalcim bana yardim et ya ne olur. bak hayalcim ben sana soylemiyorum ianmasin diye ben bir yere daha uyeyim orda ama tek bebek isteyen anler var baya coguz orda bir konuyu ben yonetiyorum. ve bunu kurbiye pinara okuttum sorabilirsin kurbi pinara oraya yazdim dedimki kizlar ben biryere uyeyim orda hayal ayaz var bana yardim ediyor egerki ben ahmile kalirsam onun sayesinde hamile kalmsiimdir dedim isterseniz sizide oaraya alabilriim dedim ama ses cikarmadilar. ama ben hamile kalirsam varya basin cok sisecek simdilik birsey demiyolar ama. hayalcim ben sizleri insanlari cok seviyorum ama su son zamanlarda deligibi birsey oldum kah guluyor kah agliyorum tamami? bugun saat 3den oglen sabah 7ye kadar caliscam. yarin saat 10bucukta doktora gidecem bakacaklar ve karar verecekler. HAYALCIM DOKTOR BANA DEDIKI EVE GIT SANA TELLEFON ACAGIZ DEDI PAZARMI PAZARTESIMI YUMURTALARINI ALMAYA KARAR VERECGIZ DEDI NEKADARDA ISTEDIGIMIZ COKLUKTA YUMURTAN OLMASADA DEDI. BENDE DEDIMKI DOKTORA ELIMI VERIP ELINE BAK HANIMEFENDI DEIDM OYLE BIR KARAR ALKI DEDIM BENIM ICIN COK AMA COK IYI OLSUN DEDIM VE EVE GELDIM. TELLEFON GELDI DEDILERKI BANA CUMARTESI SAAT 10BUCUIKTA DOKTOR SENI GORMNEK ISTIYOR DEIDLER. YANI NE PAZAR NEDE PAZARTESI OLACAK O IS YA SALI YADA CARSAMBA OLACAK DEMEKI BENIM ICIN EN IYI OLANI YAPACAKLAR. HAYALCIM BUYUK HARFLE YAZIYORUM AMA BUSEKILDE RAHATLOIYORUM SANA BEN YARIN YAZACAGIM NE OLDU BITTI. BENIM USTUMDEN HAYIR DUANI EKSIK ETME NE OLUR TEK TUTUNDUGM GUVENDIGIM ALLAHIM VE SEN VARSSIN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SIMDIDEN.
buyuk harfle yazmak yasak biliyorum ozur dilerim modlardan.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. | Offline
| |
19-10-2007, 12:40 PM
|
#125 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim babucum supersin ya yakinda inceceik olacaksin. bende bugun sabah 30dakika yurudum eve geldim portakalimi yedim vitamin hapimi ictim iki bardakda kahve ictim ama suzme. bugun aksam ben balik yiyecegim is yerinde patronum telefon acti soyledi. oyuzden aksama kadar agzima birsey almaya kendi kendime soz verdim. balik ve salata bayilirim. hmmm afiyet olsun bana simdiden:)))
| |
20-10-2007, 03:30 PM
|
#126 (permalink)
| Guest | Ynt: Karar aldim zayiflayacagim canım arkadaşım benim..her şey yaradanın sağladığı imkanlarla oluyor..bizler sadece vesileyiz..inan bana, her şifa gönderdiğimde, bildiğim değişik enerjileri gönderiyorum sana..yani elimden gelen her şeyle yardım etmeye çalışıyorum..yinede allahın dediği olur..fakat konuşma terapisi diye bir şey var..organlarımızla konuşmak çok faydalı oluyor..yumurtalıklarınla ve rahiminle konuş..sana bebek sahibi olabilmen,ve kadınlığını doya doya yaşaman için yaradan tarafından verildiklerini hatırlat onlara..ve üzülme ben çakralarını düzenliyorum..sen üzülüp dengeyi bozuyorsun...(gerçi ben senin yaşadıklarını yaşasaydım..benim çakralar ne halde olurdu bilmiyorum ya, kendimi senin yerine koyduğum zaman hollanda darmadağın oluyor)..yalnız sana daha önce nazarım değmesin diye anlatmadığım bir şey var...bizim burada bir komşumuz var benim oğlumun arkadaşları olan aile..kızda hormon bozukluğundan tut..çocuk olmasını engelleyen ne ararsan vardı...tüp bebek denediler kaç kere bilmiyorum, sayısını takip edemedim...bir insanı üzen bir şeyi sürekli soramam ben..ama kıza şunu söyledim..asla vazgeçme, bende enerji göndereyim kabul edersen..bir yıl enerji gönderdim ve oda doktor tedavisini sürdürdü..bir hafta önce nur gibi bir oğlu oldu..darısı başına inşallah..senin annelerin en güzellerinden biri olacağını biliyorum ben ..saygılı sevgiler.. |
| |
21-10-2007, 01:05 AM
|
#127 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim arkadaslar ben sizden biraz uzak kalmak zorundayim,oglum hasta o iyilesene kadar pek ugrayamayacagim sanirim...hep az hastalanip kalkardi bu sefer uzun bi hastalik oldu...doktoruna gidip geliyoruz..okula basladi ya vucut yeni mikroplarla tanisiyor sanirim...
sezencim diete devam ,listeye bazen bisey ekleyip bazen listeden cikariyorum ..umarim ise yarayacak..tam listeyi yapmak mumkun degil ama yer degistirerek iyi gidiyor :)
__________________ Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall | Offline
| |
21-10-2007, 12:43 PM
|
#128 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Alıntı: elif Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar ben sizden biraz uzak kalmak zorundayim,oglum hasta o iyilesene kadar pek ugrayamayacagim sanirim...hep az hastalanip kalkardi bu sefer uzun bi hastalik oldu...doktoruna gidip geliyoruz..okula basladi ya vucut yeni mikroplarla tanisiyor sanirim...
sezencim diete devam ,listeye bazen bisey ekleyip bazen listeden cikariyorum ..umarim ise yarayacak..tam listeyi yapmak mumkun degil ama yer degistirerek iyi gidiyor :) | Elifcim gecmis olsun Allah sana acilsifalar versin canim. ben diyette dgeilim malum bildginiz isdeyim allah hepimize yardim etsin.
| |
21-10-2007, 12:54 PM
|
#129 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım arkadaşım benim..her şey yaradanın sağladığı imkanlarla oluyor..bizler sadece vesileyiz..inan bana, her şifa gönderdiğimde, bildiğim değişik enerjileri gönderiyorum sana..yani elimden gelen her şeyle yardım etmeye çalışıyorum..yinede allahın dediği olur..fakat konuşma terapisi diye bir şey var..organlarımızla konuşmak çok faydalı oluyor..yumurtalıklarınla ve rahiminle konuş..sana bebek sahibi olabilmen,ve kadınlığını doya doya yaşaman için yaradan tarafından verildiklerini hatırlat onlara..ve üzülme ben çakralarını düzenliyorum..sen üzülüp dengeyi bozuyorsun...(gerçi ben senin yaşadıklarını yaşasaydım..benim çakralar ne halde olurdu bilmiyorum ya, kendimi senin yerine koyduğum zaman hollanda darmadağın oluyor)..yalnız sana daha önce nazarım değmesin diye anlatmadığım bir şey var...bizim burada bir komşumuz var benim oğlumun arkadaşları olan aile..kızda hormon bozukluğundan tut..çocuk olmasını engelleyen ne ararsan vardı...tüp bebek denediler kaç kere bilmiyorum, sayısını takip edemedim...bir insanı üzen bir şeyi sürekli soramam ben..ama kıza şunu söyledim..asla vazgeçme, bende enerji göndereyim kabul edersen..bir yıl enerji gönderdim ve oda doktor tedavisini sürdürdü..bir hafta önce nur gibi bir oğlu oldu..darısı başına inşallah..senin annelerin en güzellerinden biri olacağını biliyorum ben ..saygılı sevgiler.. | Hayalcim canim benim ben bildgin gibi caliyorum sana aninda cevap yazamdim. ama olsun simdi yazbiliyorum. senin dualarinla ve allahin izniyle 4 olan yumurtyalrim 8tane olmus hayalcimmmmmmmmmmmmm ve dun inanamdim duyduklarima. resmini istedim doktordan hahaha doktor dediki bana pzartesi sana yumurtalrinin resmini cekip verelim ben olmasam dedi dersinki dedi diger doktora sag yumurtam calismiyor ama solumun resmini cekip verirmisin de dedi bende oylece baktim ona umrumda bile isterse dalga gecsin benimle o benim yasima gelsin yasadiklarimi yasasinda ben onu goreyim. benim su anda 8yumurtam var soltarafda bu dunyayi ben yaratiim:P....
hayalcim canimin ici allah senden razi olsun bana bildigin yeni eski enerjilerini yoladigin sana cok ama cok tesekur edrim. bir bayana fal baktirmistim bana falinda deidki iki oglun olacak biri esmer biri sarsiin olacak, esmer olan yaman sarisin olan sesiz olacak demisti. bende ona dedimki kapinda hebersiz cicekler bulursan ben hamile kaldim demektir demistim:) gecenlerde canim burnumda icimden geldi bembeyaz saksi cicegi gordum ama ufak felan degil ha baya kabarik buyuk yer kaplayan cinsinden onu kucakladim ve kapisna uslca koydum evime geldim uyudum bunu yapali yaklasik 1 ay felan oluyor. kadincagiz gecenlerde gelmis bana ama ben evde yoktum oda benim kapima cok lezetli pisin yuvarlagini dusun ustunce cukulata parcalari var yuvarlak simit sekiolde ama icinde dolu kustunda onu satin almis bana birakmis yiyim diye isden gece geliyorum biliyorsun sabaha karsi bir baktim kapimda yiycek var onu simdi aldim hem yiyorum hemde sana yaziyorum. kadincagiz saniyorki ben hamileyim bana birseyler birakmis gitmis:PPPPP ben hamile kalirsam eger onun minicik bahcesi var icine bir kucak gul alip serpistirecem ondan haberi yok:)
hayalcim dun aksam saat 11 de catlatma ignemi oldum. pazartesi turkiye saati kac bilemiycem ama hollanda saati 10da hastanede olacagim ve uykuhapi icerek teslim olacam. yarin beklerim bana sifalarini valla billa beklerim cunki yarin ve sonrasindaki gunler cok onemli yzudum yuzdum kuyruguna geldim. insalalh yumurtalarimin hepsi dolenir ve hepsi cok kaliteli olurlar 3cunu bana 3nude dondur;lar ve ben ikiz cocuklara hamile kalirim aminnnnnnnnnn hayalcim amin. sonrada beni kurtarin ya bu cocuklar beni hic uyutmuyor diye size uzun uzun aglanarak yazarim:))))) demi
| |
21-10-2007, 01:20 PM
|
#130 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Merhaba sezenn.Bende dualarımla senin yanında olduğumu bildirmek istedim.ve inanıyorum ki bir gün buraya ben hamileyim arkadaşlar diye yazacaksın.Şİmdi yazdıklarını okurken kendimi tuttum ağlamadım,çünkü bunların bir geçiş dönemi olduğunu biliyorum.Ama hamile olduğunu yazdığında galiba tutamam ağlarım tabi mutluluktan.
Bazen sabret,üzülme demek kolay gelir insana,ancak ben sabretmenin ve olaylara sevinçle yaklaşmanın tılsım olduğunu düşünmeye başladım.Evrenin gücünü neşeyle ne kadar çok desteklersek,bize dönüşümü de o kadar neşeli oluyor.Moralini yüksek tut ve hep gülümse,anne olacağından emin bir ifadeyle gülümse.Unutma sen herşeye layıksın.Hadi göreyim seni çatlasın yumurtaların,bebeğin yola koyulsun....
sevgilerimle...
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. | Offline
| | | |