Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Kitap Çalışması

Uyarılar

Elindeki Kitap

Hikayelerimizi Anlatalım ve Kitap Çalışması Elindeki Kitap Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ebeveyn olmak üzerine okuduğum hiçbir kitap tam işe yaramadı bende ..sonuçta şunu anladım ki.. ne yazık ki hiçbir çocuk kullanma kılavuzuyla doğmuyor... :)) ve aslında çocuklarımız öğretiyor bize ebeveyn olmayı.. beni kızım anne yaptı.. hala onun anneler gününü kutlarım :))...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitap Çalışması telkin cd indir izle İstanbul Kitap Çalışması nerededir kimdir Kitap Çalışması çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitap Çalışması hipnoz Kitap Çalışması olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitap Çalışması hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitap Çalışması kuantum düşünce kitap haberi

Elindeki Kitap

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-07-2012, 01:38 PM   #321 (permalink)
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: Elindeki Kitap

ebeveyn olmak üzerine okuduğum hiçbir kitap tam işe yaramadı bende ..sonuçta şunu anladım ki..
ne yazık ki hiçbir çocuk kullanma kılavuzuyla doğmuyor... :))
ve aslında çocuklarımız öğretiyor bize ebeveyn olmayı.. beni kızım anne yaptı.. hala onun anneler gününü kutlarım :))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 18-07-2012, 01:42 PM   #322 (permalink)
Binbaşı

1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice

nerdeyse her akşam.. haydarpaşada inip vapurdan yürüyorum.. ve tam da yolumun üstünde kitap fuarı.. bakmayayım diyorum.. önce dışardaki kitaplar falan derken .. çekiliyorum içeri.. ve aldığım kitapların hazzı yüzümde çıkıyorum :))

dün seçenek etkisi ni ( YILMAZ YUNAK)aldım.. sanırım kelebek etkisi gibi birşey :)

kitabın arka kapağından..

ölmekten korkma
kaderini değiştirebilirsin
ve şunu iyi bil
geçmişi şimdiyi ve geleceği aynı anda..evet..evet..
hepsini de şu anda zaten yaşıyorsun.
buna şaşırma
skaderini seç.
seçenek etkisini başlat
Alt 18-07-2012, 03:14 PM   #323 (permalink)
bigokyanus
Guest

Arka Kapak

Her Yaştan Çocuk Sahibi Ebeveynler İçin: Çocuk Davranışlarındaki Korkuyu Tanımak ve Başetme Yolları.
Çocuğunuzun Davranışlarındaki Şifreyi Çözme Çocuğunuz sınav stresi mi yaşıyor? Ya da yalnız uyuyamıyor, kardeşini kıskanıyor, iştahsızlık çekiyor ve hırçın mı? Herkes çocuğunun davranışlarını gözlemleyerek yaşadığı korkuların şifrelerini çözme becerisine sahip olmak ister ancak bunun yollarını bilimsel gerçeklere ve otuz yıllık gözlemlere dayanarak öğrenmek isyenler için Sabiha Paktuna Keskin'in size bazı önerileri var. Keskin, Çocuk Davranışlarındaki Korkuyu Tanımak ve Başetmek adlı yeni kitabında, her yaştan çocuk sahibi anne babalar için son derece önemli incelemelerine yer veriyor. 120 sayfalık kitapta öncelikle lisan yeteneği gelişmiş bir yetişkinin dahi anlatmakta zorlandığı anksiyete duygu durum bozukluğunun bir çocukta yaratabileceği çaresizliğe ışık tutuyor. Bir korku hali ve ölüm hissi olan anksiyete, doğumdan itibaren bir çocuğun uyku ve beslenme düzenini bozarak onun yaşam kalitesini ve gelişmesini olumsuz etkileyen bir durumdur. Ayrıca dikkat eksikliği ve öğrenme sorunu olarak da çocuğun akademik hayatını etkiler. İşte sözlerin dahi anlatmakta yetersiz kaldığı bu durumda, bu kitap sayesinde çaresizliği bir kenara bırakıp çocuğunuzun yaşamakta olduğu anksiyetenin şifrelerini çözebilirsiniz. Üstelik birbirinden renkli görseller ve bizzat çocukların kalemlerinden çıkmış resimler kitabın kolayca anlaşılmasını sağıyor. Profesyonel hayatı boyunca analitik çözümlemeci özelliği ile gündelik hayatta rahatlıkla uygulayabileceğimiz kolay stratejiler ve önerilerle, Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'in bilgilendirici kalemi, bir kez daha ebeveynlerin yoluna ışık oluyor. Her anne babanın mutlaka edinmesi gereken bir başucu kitabı.

Yazar:Sabiha Paktuna Keskin

Sayfa Sayısı: 120
Dili: Türkçe
Yayınevi: Boyut Yayıncılık
Alt 18-07-2012, 03:22 PM   #324 (permalink)
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough

Kemal Açmaz/Bireysel Mükkemmellik Anahtarı NLP
Alt 20-07-2012, 06:49 PM   #325 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Aşkın Gözyaşları I i ismine münhasır gözyaşlarıyla bitirdim. II. ve III. kitabını da almıştım onlara devam edeceğim. Bir kitap bu kadar mı güzel yazılır, bir konu kadar mı güzel ve duru anlatılır? Sinan yağmur'un anlatımı damla damla işledi yüreğime. Ben bu kitabı okumadım adeta içtim. Kitabı sınav döneminde kaçamak okuyarak yarısını geçmiştim kalanını da iki üç kere daha elime alarak bitirdim. I. kitabı Sems i tanımak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Anlatılanların tümü %100 gerçek mi diye bazen insan tereddüte düşse de sanki olayları oradaymış ve olanları yakından izlemişcesine güzel anlatmış.

Yarım bıraktığım A. Robbins'in Sınınsız Güç Kiatbına da devam ediyorum. Robbins eğitim süresince o kadar çok kitap okumuş ki ister istemez etkileri kitabına da yansıyor ve bir çok konuda bilgi içeriyor kitap. NLP konusu derin bir derya arka arkaya teknikler veriyor ama uygulamak ve uygularken uygulamanızın doğruluğunu sorgulamak ypruyor biren bitirmek yerine o yüzden sindire sindire okumayı seçiyorum o kitabı. Sanırım çeviri dili de bu durumu biraz etkiliyor olabilir. Düşünüyorum keşke her kitabı orjinal dilinde okuyabilecek yeterlikte olsak. En azından ingilizce bilenler bunu denemeli. Dublajlı film bile bazen keyif vermiyor mecburiyetten izliyorum. :)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-07-2012, 11:20 PM   #326 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aşkın Gözyaşları I i ismine münhasır gözyaşlarıyla bitirdim. II. ve III. kitabını da almıştım onlara devam edeceğim. Bir kitap bu kadar mı güzel yazılır, bir konu kadar mı güzel ve duru anlatılır? Sinan yağmur'un anlatımı damla damla işledi yüreğime. Ben bu kitabı okumadım adeta içtim. Kitabı sınav döneminde kaçamak okuyarak yarısını geçmiştim kalanını da iki üç kere daha elime alarak bitirdim. I. kitabı Sems i tanımak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Anlatılanların tümü %100 gerçek mi diye bazen insan tereddüte düşse de sanki olayları oradaymış ve olanları yakından izlemişcesine güzel anlatmış.

Yarım bıraktığım A. Robbins'in Sınınsız Güç Kiatbına da devam ediyorum. Robbins eğitim süresince o kadar çok kitap okumuş ki ister istemez etkileri kitabına da yansıyor ve bir çok konuda bilgi içeriyor kitap. NLP konusu derin bir derya arka arkaya teknikler veriyor ama uygulamak ve uygularken uygulamanızın doğruluğunu sorgulamak ypruyor biren bitirmek yerine o yüzden sindire sindire okumayı seçiyorum o kitabı. Sanırım çeviri dili de bu durumu biraz etkiliyor olabilir. Düşünüyorum keşke her kitabı orjinal dilinde okuyabilecek yeterlikte olsak. En azından ingilizce bilenler bunu denemeli. Dublajlı film bile bazen keyif vermiyor mecburiyetten izliyorum. :)
Ya var ya Aşkın Gözyaşları 1 kadar beni hayrete düşüren bir kitap olmamıştır. Okuyan kimle konuştuysam senin yazdıklarına benzer şeyler söylediler. Ben aldığımda büyük bir aşkla ve heyecanla başlamıştım. Ama yazarın anlatımını hiç ama hiiiççç sevmedim. Bazı yerlerinde anlamıyor muyum, yanlış mı anlıyorum diye birkaç kere okudum, daha da sinir oldum. Hatta nerdeyse Şems'ten ve Mevlana'dan nefret ediyordum. O nedenle Şems ve Mavlana'yı anlatan başka kitaplar aldım. Mesela ben Şems'i tanımak isteyen kimseye tavsiye etmiyorum bu kitabı. Her ne kadar kitabın iyisi kötüsü olmasa da ben çok soğumuştum o dönemde.

Sınırsız Güç'te öyle ele alıp okunup kaldırılıcak kitaplardan değil. Aynen dediğin gibi sindire sindire okumak lazım. Ben de okurken zorlanmıştım. Bazı yerleri sürekli tekrar etmiştim. Anlamıyorum sanıyordum. Bu konu üzerine Abdullah abiyle konuştuğumda kitabı satır satır bildiğini söylemişti. O da çevirisinin iyi olmadığını söylemişti. Demek ki sorun ben de değilmiş demiştim. Çeviri kitaplarda bu tür sıkıntılar oluyor maalesef.
Alt 28-07-2012, 03:24 PM   #327 (permalink)
Binbaşı

modum düştü ya.. iki gün kitap okumamışım.. hemen anlarım okuyamıyorsam yaşamda birşeyler yolunda gitmiyor demektir benim için..gerçi o dönemlerimi de daha çok yazmak için kullanırım. malum acı üretkendir. oturup acımın kendisini tanımlamam. ama o duyguyla boğulurken izin veririm benden başka sözcüklerle çıkışına..

bugün bir kitaba başladım sonunda..

EĞER BUDA SAPLANIRSA..

CHARLOTTE SOPHİA KASL PH. D.

spiritüel yol üzerindeki değişimin el kitabı diyor kapağında..

ve arka kapaktan alıntı..

Terapist, bestseller yazar ve spiritüel pratisyen olan Charlotte Kasl, korkulardan srınıp sevgi vasıtasıyla yaşamımıza farklı bir boyuttan bakmamızı sağlamaktadır. -Geneen Roth Bu kitap yazarın, "Buda Güvenirse" ve "Buda Ertelenirse" adlı eserindeki gibi, insanın yaşamı boyunca saplantılarından dolayı yaşadıkları ve bunlardan nasıl kurtulacağı hakkında bir yol gösterir. Dürüstlüğü, bilgeliği, anlayışlılığı, psikoloji ve spiritüel görünüşün yumuşaklığını amaç edinen Charlotte Kasl, Ruhsal Değişimi 7 Adım'a ayırır. Bunlar:
*Neye Saplandığınızı Fark Edin
*Ortaya Çıkın
*Dikkat Edin
*Gerçek İçinde Yaşayın
*Başkalarıyla Bağ Kurun, Yaşamla Bağ Kurun
*Düşünceden Eyleme Geçin
*Bırakın Gitsin

Korkulardan kurtulma, sevgi ve bağlılık üzerinde duran bir öğretiyi içeren "Eğer Buda Saplanırsa" adlı kitap, saplanmaktan kurtulmanın pratik yollarını verir. Pratisyen terapist, iyileşmenin ve değişimin uzmanı olan Charlotte Kasl; Feminizm, Budizm ve Reiki alanlarında bilgiye sahiptir.
Alt 29-07-2012, 02:59 AM   #328 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bumbada is an unknown quantity at this point

oğuz atay - korkuyu beklerken

seni çok mu yalnız bıraktılar sevgilim
bumbada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2012, 12:08 AM   #329 (permalink)
Binbaşı

Küçük Arı yı okudum dün gece..
duygu ırtınasına yakalandım ama düşündürdü de..
mutluluk.. mutsuzluk.. umut.. acı..doğru.. yanlış.. vicdan hatta..ne kadar öznel kavramlar aslında..
Alt 29-08-2012, 06:13 PM   #330 (permalink)
Üsteğmen

huriye_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 663
125 Mesajinıza toplam 261 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huriye_89 is an unknown quantity at this point

Mümin Sekman- Herşey Seninle Başlar
herşey benimle başladı ve devam ediyor =)

Bookmarks