Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: mutluuu Nickli Üyeden Alıntı teşekkür ederim günlerdir uğraşıyorum ya anlamak bile o kadar zor gelirken böyle kendimce bi kolaj yapıp başarılıda olunca pek bi mutlu oldum çocuk gibi enerjim ondan :) tabiki ne olduğunu söyleyebilirim dedim ya olsada olur ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-12-2011, 11:54 AM   #1591 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 202
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
mutluuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkür ederim günlerdir uğraşıyorum ya anlamak bile o kadar zor gelirken böyle kendimce bi kolaj yapıp başarılıda olunca pek bi mutlu oldum çocuk gibi enerjim ondan :) tabiki ne olduğunu söyleyebilirim dedim ya olsada olur olmasada olur bi şeydi şimdi ben sigara kullanmıyorum ama puro merakım başladı bi süredir bi arkadaşım var içer sever anlar neyse onun bana bi kutu puro hediye ettiğini imgeledim onun ofisinde kutuya bana veriyordu konuşmaları duydum paketi elimde hissettim sonra balon yapıp serbest bıraktım bi kaç dakika sonra arkadaşım aradı iş çıkışı ofise gelsene bi kahve içelim dedi gittim içeri girer girmez puro dolu kutuyu uzattı aynen imgelediğim gibi oldu yani ama püf noktası şu ; çok iyi ve detaylı bi imgeleme yapmak ve sonra serbest bırakıp unutmak lazım sanırım ondan başarılı oldu ben kutuyu elimde bile hissettim sonra balonu uçurdum gitti 10 -15 dakika sonra kutu elimdeydi :) deneyin deneyin hemen olmayabilir herşey için de olmayabilir denemenin ne gibi bi sakıncası olabilir ama tabi başkasının zararına olacak şeyler için yapmayın biliyosunuz ne ekersek onu biçeriz.. Sevgilerimle..
Çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrr.........

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2011, 02:21 PM   #1592 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Bence yöntemi tam olarak doğru uygulamışsın. Hayal gücü çok önemli işte. "Olur mu olmaz mı?" kısmını da kafaya takmadan denemişsin. Ve sonuç gayet olumlu. Ben bu yöntemi sık deniyor muyum? Hayır aslında benim en çok önemsediğim şey düşüncelerin kontrolü imgeleme yapmak da önemli. Düşüncelerin olumluya odaklı olduktan sonra istediğin herşeyin en hayırlı şekilde gerçekleşeceğine inanıyorum. Ara sıra başağrısını geçirmek ve konsantrasyon sağlamak amacıyla kullandığım oluyor. İnsan bir çok yöntem okuyor deniyor ama en güzeli bence kendi sentez yöntemini bulmak neyin sende işe yarayacağını en iyi sen bilirsin.

Mutlu günler dilerim...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2011, 03:02 PM   #1593 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

sweeeeeeet :D .. öncelikle merhaba .. ben bu kitabı bu aralar okuyamam .. okudum mu kendimi kaptırıyorum .. sen okuduysan ve eğer uzun değilse 2 nokta olayını nasıl yapabileceğimizi anlatırmısın ... ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2011, 03:20 PM   #1594 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Bir elinin iki parmağı ile bedeninde veya başka bir yerde (havada da olur veya başka insan veya başka bir nesne bu amacına bağlı somut veya soyut bir niyetle mi çalışıyorsun o önemli) keyfi bir nokta seçiyorusun.

Sonra diğer elininden iki parmağınla bu noktaya karşılık gelebilecek ve bu nokta ile arasında bir çekim hissettiğin diğer bir noktayı buluyorsun.

Bulduğun zaman güçlü titreşimler hissedebilirsin. Bir sallantı hali de olabilir. O hissedilen enrji alanı nedeniyle. Hiç birşey de hissetmeyebilirsin. Bu sana bağlı.

Oturduğun yerde yap veya ayaktada olur ama düşersen de arkan yumuşak bir şeyler olsun güvenlik tedbirleri önemli. :)

İşte seçtiğin iki nokta arasında bir enerji farkı var. Bu arada imgeleme yapıyorsun niyetinle ilgili. Yukarıda anlatıldığı gibi dalgaların çıktığını imgeleyebilirsin.

Başka yöntemler de var. Zaman yolculuğu gibi.

Mesela konsantrasyon için daha önce iyi konsantre olduğun zaman ve durumunun ile bugün (özellikle canın sıkkın ve çalışma istemiyorsa) arasında iki nokta yapıp enerji düzeylerinin eşitlendiğini imgeliyorsun. Doping almış gibi maşallah hemen derslere başladığını da imgele.

Bir keresinde bir konuyu anlamaya çalışıyordum. Çok da zorlandığımı hissettim o an. Sonra örnek aldığım ve saygı duyduğum bir hocam ile kendim arasında iki nokta yaptım. O olsa nasıl düşünür, bu konuyu nasıl öğrenirdi diye kara kara düşünmek yerine iki nokta yaptım ve düşünce düzeyimizin eşitlendiğini imgeledim. Bu kendime çok güvenli hissettirdi. Onun izinden gittiğimi hissediyorum. O konuyu baya iyi öğrenmiştim. Sınavlarda notlarım hep istediğim gibi oldu(100 olmasa da 90 yani :D). Onun düşünme tarzına hayranım ve olaylara onun gibi analiz ederek bakmak fark yaratıyor öğrenmelerimde.

Yine en poüler örnek trafiğin akması için yaptığım oluyordu. Ya da bir yere mümkün olan en kısa sürede yetişebilmek için başlangıç ve bitiş noktasında durmadan güvenli bir şekilde ilerlediğimizi hayal ediyordum.

Yani enerjiye falan takılma aslında hayal gücünün sınırlarını geniş tut. Yaparsın. Kitabı okumadan yaptım ben ilk denemelerimi kitabı okuyunca daha az deneme yaptım. Nedeni aklıma gelmiyor belki de o kadar çok yöntem var ki ama her konuda en iyi yöntem içine sinen yöntemdir. :))

Sevgilerimi yolluyorum Janer'cim. Baya uzun anlattım. Umarım anlattıklarımın faydası olur. :)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2011, 03:32 PM   #1595 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

kendi bedenime koyduğum beden tamam da :d mesela yarın bir sınav var 2. elimi nereye koyabilirmm

ve bu balon :d bizim hayalimizde imgelediğimiz bir balon dimi ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2011, 03:34 PM   #1596 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 90
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence yöntemi tam olarak doğru uygulamışsın. Hayal gücü çok önemli işte. "Olur mu olmaz mı?" kısmını da kafaya takmadan denemişsin. Ve sonuç gayet olumlu. Ben bu yöntemi sık deniyor muyum? Hayır aslında benim en çok önemsediğim şey düşüncelerin kontrolü imgeleme yapmak da önemli. Düşüncelerin olumluya odaklı olduktan sonra istediğin herşeyin en hayırlı şekilde gerçekleşeceğine inanıyorum. Ara sıra başağrısını geçirmek ve konsantrasyon sağlamak amacıyla kullandığım oluyor. İnsan bir çok yöntem okuyor deniyor ama en güzeli bence kendi sentez yöntemini bulmak neyin sende işe yarayacağını en iyi sen bilirsin.

Mutlu günler dilerim...
Evet çok haklısın insan şu manyetik alanı nasıl oluşturucam diye en çok karışıyor ben bi ara düğüm oldum :) yani parmağını gezdir yapışan noktayı bul gözlerin açık o iki parmak arasındaki boşlukta bi migeleme yap ve serbest bırak aslında anlatırken çok basit gibi görünüyor ama sorular bitmiyor. Ben çok kafa yorunca daha kitabıda okumadım ( kitabı okuyanlarda pek anlamadıklarını söylüyor) uygulamada epey zorlandım sonra dün ofisimde sakin olduğum bi an dedimki ha parmakla noktalama yapmışım ha zinhimde o manyetik alanı oluşturduğumu imgelemişim önemli olan o enerji alanını harekete geçirmek ve zihminde uyguladım üstelik daha kolay tabi burada da devreye imgeleme yapabilme becerisi giriyor ne kadar detaylı görürseniz zihninizde o kadar başarılı olmak mümkün.Ve tabi olurmu olmazmı diye oluşturduğunuz enerji balonunuza yapışmayın bırakın özgürce salınsın ve size reel olarak dönebilsin.. Yardımı olur herkese diye umuyorum sevgilerimle. hadi noktalayalım her bişeyi nokta nokta :) ha ama mutlaka hayrıma ise diye dileyerek ve lütfen kimsenin kötülüğüne olacak bi şey için yapmayın çünkü her gönderdiğimiz enerji büyüyerek bize geri döner unutmayın..
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2011, 03:42 PM   #1597 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Sınav kağıdını veya sonuçta elde etmek istediğin puan kağıdını iki parmağının arasında havadan tutup imgeleyebilirsin. Ya da evde rahat rahat deneme olduğun zamanı ve iyi net çıkardığın zaman ile o an arasında imgeleme yap iki noktayı da yine havadan tutsan olur imgeleme daha önemli bence.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2011, 03:45 PM   #1598 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

hmm anladım .. ilk olarak bana en yakın olan şey .. babam birazdan gelecek .D .. gelirken tatlı alsın onu imgeliyecem :D ..

1 saat sonra olup olmadığını buradan yazarım :) ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2011, 03:49 PM   #1599 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Tabi yazmayı unuttum bu enerji olaylarında her zaman olduğu gibi serbest bırakmayı da ihmal etmiyoruz. Niyet ediyoruz, imgeliyoruz ve unutuyoruz.

Senin ki balon olur benim ki geniş ekran kamera görüntüsü olur yani imgeleme tamamen kişiye ve hayal gücüne bağlı. Ben kitapta balon örneğini hatırlayamadım birden.

Ya hani bize tatlı ben de anneme mi yapsam aynı imgeleme olayını aklımı çeldin Janeeeer :D
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2011, 03:50 PM   #1600 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 90
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hmm anladım .. ilk olarak bana en yakın olan şey .. babam birazdan gelecek .D .. gelirken tatlı alsın onu imgeliyecem :D ..

1 saat sonra olup olmadığını buradan yazarım :) ..
gözlerini kapa kendini noktalama yaparken canlandır sonra iki parmağının arasında ışıklı i enerji alanı olduğunu gör o alana kendini ve babanı koy detaylı imgele baban gelsin kapıyı çalsın aç tatlıyı al hatta kutuyu aç içini gör espri yap sesleri duy detaylandır sonra iki parmağının arasındaki o ışıklı alanı balon haline getir içinde tatlı yiyen sen varken tabi serbet bırak uçup gitsin sonrada unut :) sonra deneyimini yaz ki ne tatlısı yediğini öğrenelim afiyet olsun :))
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: mutluuu Nickli Üyeden Alıntı teşekkür ederim günlerdir uğraşıyorum ya anlamak bile o kadar zor gelirken böyle kendimce bi kolaj yapıp başarılıda olunca pek bi mutlu oldum çocuk gibi enerjim ondan :) tabiki ne olduğunu söyleyebilirim dedim ya olsada olur ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.