17-01-2011, 12:17 AM
|
#439 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı: ahsensecgingul Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba...
Sitenizi 2 ay kadar önce keşfettim bu zamana kadar kuantum düşünce tekniğiyle baya bi ilgilenmiştim o konuda arastırma yaparken sizi buldum..Ücretsiz olan mp3 lerınızı ınceledım dnledım ve ıse ve yaradıklarını bılıyorum ozellıkle erken kalkma mp3 ü baya bı ısıme yaradı...Gecen hafta sizden bolluk ve zenginlik isme özel cd si siparisinde bulundum ben ve 2 arkadasım daha.. aynı cd de üçümüzünde ismine özel olarak hazırlandı.. ilk dinledigimde baş agrısı ve mıde bulantısı oldu , bunun normal oldugunu bılıyorum ama sımdı yavasca azalmaya basladı sanırım alıstım..Sormak ıstedıgım bu cd yı ne kadar sure dınlemem gereklı ? yanı 21 gün kuralı bunlarda da gecerli mi ? ve de etkılerını nasıl anlayabılırım çünkü ben 10 gündür başka birisinin sigarayı bırakma cd sını dınlıyorum (ama sadece gündüz dinliyorum) sizden aldıgım cd yı de gece yatarken takıyorum ve sabaha kadar doğa seslerıyle çalıyor ..bu şekilde etkisini görürmüyüm ? çünkü dinlerken uyku modunda oluyorum ? En çok merak ettıgım etkısını nasıl hıssedecegım bazı kısıler ruyalardan bahsetmıs v.s herkes ıcın gecerlımıdır bunlar yoksa degıskenlık gosterır mı ??
Sanırım çok soru sordum :))) Teşekkürlerrr | Merhabalar,
Öncelikle forum içerisinde hesap sorar tarzda mesajlar yazmazsak sevinirim. Yanıt vermek bir tercihtir. Cevap yazmak tercih edilebilir ve edilmeyebilir.
Telkinlerin etkilerini deneyimleyerek kendiniz farkedeceksinizdir zaten. O nedenle etkileri nasıl anlayacağınız gibi bir soruya kendi adıma yanıt verme gereği duymadım. Onun dışında başkası tarafından hazırlanmış bir çalışma hakkında bir yorum yapamayız. Genel olarak forumumuzdaki telkinlerin etkisinin kişiden kişiye farklılık gösterdiğinin defalarca söylenen bir şey olduğunu söyleyebilirim. Ve uyurken dinlenebileceğini de söylüyoruz. Sorularınızın yanıtlarına bu başlık altında ve genel olarak rehber bölümünün tamamında ulaşabilirsiniz. Bunlar çok sık sorulan sorular...
Takdir edersiniz ki birçok benzer hatta aynı soruyla karşılaşıyoruz ve her birine yanıt vermekten sıkılabiliyoruz. O nedenle üyelerimizden soru sormadan önce rehber bölümünü incelemelerini rica ediyoruz. Rehber bölümümüzde bilgilenmeniz için yeterli açıklamalar mevcut. Bu konuda da bizlere karşı anlayışlı olunmasını rica ediyorum.
Daha detaylı bilgi almak için rehber bölümünü incelemenizi öneririm.
Sevgilerimle. |
| |